Забременели след инвитро - тема 16

• 42 372
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Франи, честито слънчице. Много здраве, късмет и благослов. Перфектни мерки, страхотно име.

# 616
Франи - честита дъщеричка ! Избрали сте прекрасно име, нека бъде много здрава и само радости дса ви носи !  bouquet Hug

Ърт
- все с такива добри новини да се отчиташ!  Hug

Ани - уф, много лошо....дано бързо се справите  Praynig

# 617
Франи, честита рожбичка.  newsm51 newsm51
Ива, радвам се, че всичко с теб се нормализира.  bouquet

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 06:16 от ansy81

# 618
  • При вещиците
Франи, честита рожба майче. Дъщеричката ти е дар, всеки ден ще те тревожи и радва. Успех.
Бисе, добре че се събрахме във фейса и виждаме дечицата, тук новите мамчета не ни знаят, а и май не ни отразяват много.
Ликоко, честито ти ананасче Wink
Вени4, това е един таен албум (паролата давахме само на редовно пишещи бременни), където качвахме коремчета, дрешки,бебета и др

# 619

Мерси, мила Лили Мили Simple Smile)) Ние сме адашки :Р

Времето лети, не остана много и до моята среща.....  baby_neutral

# 620
Франи, честита рожба майче. Дъщеричката ти е дар, всеки ден ще те тревожи и радва. Успех.
Бисе, добре че се събрахме във фейса и виждаме дечицата, тук новите мамчета не ни знаят, а и май не ни отразяват много.
Вени4, това е един таен албум (паролата давахме само на редовно пишещи бременни), където качвахме коремчета, дрешки,бебета и др

Не само Ви отразяваме, но Ви и слушаме Simple Smile. Аз лично, благодарение на теб, се сдобих с най прекрасната бебешка количка  bouquet .
От около седмица ( за първи път) не бях влизала във форума и съм пропуснала доста неща.
Сега да се отчета... Коремът ми започна много да тежи и вече сложих пояс. Въпреки всичко пуфтя като парен локомотив и се изморявам много бързо - все към леглото ме влече, а допреди 2 седмици бях доста подвижна и не се спирах. Определиха ми дата за секцио 04.01.2016г. и започнах сериозно да се безпокоя, че времето наближава. Иначе всичко вече е изпрано, изгладено и сложено във вакуумни торби до появата на бебка. Предстои сглобяване на креватчето и едно сериозно почистване, което обаче смятам да оставя на свекърва ми.
Добре дошли на всички нови момичета! Пожелавам лека бременност, която да завърши с пухкав и ревлив финал.
Флаинг, Франи, честити рожби мили момичета  bouquet! Да са растът здрави, умни, жизнени и палави!
Ликоко, как лети само времето ...

# 621
  • На остров
Албума със снимките си е само за тези, които си го знаят явно, няколко пъти момичета питаха, аз лично не видях отговор.
Явно всичко става на лични  Wink, мен не ми пречи аз не си падам по снимки, но много други проявиха желание.

Лили аз си харесвам, знаеш  Hug

# 622
И аз нямам голямо желание да се изтипосвам в албуми, та си трая  Grinning

# 623
  • България
Lili_mili, как да не ви отразяваме... Попиваме като гъбки, това което пишете, че вече сте доста напред по пътя, по който ние сега тръгваме. Heart Eyes

Франи, честита принцеса! Да ви е жива и здрава! bouquet Защо тежко е минало секциото - проблеми ли имаше или много боли?

# 624
Франи, честита рожба! Много здрава и щастлива да расте!

# 625
Здравейте мили момичета! Мисля , че вече е време да се присъединя към вас. Вчера беше първият ми преглед и видхяме хубаво сакче и тупкащо сърце. Водя се в 6 г.с и термина ми е на 10.08

Франи, честита рожба! Да ви е жива и здрава!

# 626
Момичета, за съжаление аз все още не мога да кажа със сигурност какъв ще е полът на бебето. Сигридов счита, че ще е момиче, а гинекологът следящ ме в Стара Загора, който също има доста добър ехограф, счита, че ще е момче. Каквото и да е, важното е да е живо и здраво.  Praynig

# 627
Франи, честита рожба. Да Ви е жива и здрава, да расте умна и послушна, на теб бързо възстановяване.
За албумчето и аз знам от самото начало, но не се натискам много, защото вече ме изритаха от една група поради не достатъчна активност. Не искам да изпитам тази неприятна емоция за втори път.
А относно родилите мами и тези които са по-напред от нас мога да Ви уверя, че Ви четем много внимателно и запомняме важните за нас неща. Човек може да си извади много изводи от чуждият опит.
Добре дошла сред нас на GeriNik много попълнения този месец, затова ги обичам толкова тези празници.
Ани това което те е сполетяло е много неприятно, особено като си напреднала толкова разправии. Пожелавам Ви бързо да оправите проблема и да го забравиш за твое и на бебка спокойствие.

# 628
Здравейте,
изписвано ли е на някоя от вас таблетки Феболия с цел предотвратяване на евентуално предстоящо високо кръвно? Днес жк ми го изписа, кръвното ми е нормално 120/80.

# 629
Леле колко много сте изписали от четвъртък, като намеря малко време ще ви изчета Simple Smile

Благодаря на всички за милите и страхотни пожелания за мен и Емма Simple Smile  HugОт вчера вече сме вкъщи и времето лети в това и онова, нямам време да седна още, толкова сме дезорганизирани Embarassed
Боря се с кърмата, още е само коластра, която е повече вече и гърдите ми се втвърдиха от вчера  и болят, но е трудно, че малката, като засуче и заспива постоянно. Опитвам от вчера като сме вкъщи да спра АМ и само на гърда да я слагам дори на поискане докато си регулираме режима, но то се изморява милото и заспива и така по час, даже не знам какво изяжда ако не изцедя малко, за да видя какво й давам Blush. А и имам съмнения помпата ми на Авент дали ме " захваща добре", сякаш не обхваща ареолата хубаво и затова не цедя повече мляко, губим струйки...
Абе голяма битка е, но каквото мога ще направя, че искам да я кърмя поне до към 5-6 месец, после може и да не. Приемам всякакви съвети от опитните мами Simple Smile А има ли друго освен сминдух за стимулиране на кърмата да слезе...?Сега точно ще си правя чайче...

Иначе секциото мина добре, за час всичко свърши като бебето извадиха на 10 минута Simple Smile Сълзи ме потекоха от умиление като я видях и чух, таткото, беше много развълнуван също, такова малко и омацанко, но прекрасно и наше Simple Smile
Виж възстяновяването е друга бира...не знам дали само аз съм така, но ме боли не раната, а някакви вътршности. Не мога да спя понеже не мога да лягам настрани, същото е и като ставам като седна, често имам болки в корема сякаш червата ме мъчат, не знам от какво е, но искам вече да се почувствам поне малко човек. А раната ми е супер, там болки нямам, но другото компенсира.

Видях, че е Франи е родила -  честито Франи, да ти е жива и здрава малката принцеса, много да ви радва и само прекрасни мигове занапред Hug

Оставям ви че, да използвам минутите да хапна нещо, че вече моите болки и желания са някъде на последно място Laughing Но съм по-щастлива от всякога. Стискайте зъби през всички несгоди момичета, всеки един миг си заслужава. Успешни прегледи на всички, ще влизам когато мога и аз вече Simple Smile

п.с. ще кача една снимчица в албумчето по-късно днес, от последните дни, че вкъщи още нямаме време за снимки  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт