Професионални серии за коса - тема 90

• 37 828
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Магнолийка, благодаря  Hug
Ампулките са ми  интересни, но с труден достъп и ...  Blush

Ето моите бебчета (Мами  Mr. Green) от Арлен, реконструктора на Джойко пък е от Енцо:

Скрит текст:

Пу, каква мътна снимка, сори.

# 316
Мелина, много ти е хубава косата! Определено не виждам нищо изтощено в нея  bouquet

Като гледам май всичко е пълен хаос, покрай тоя Петко... Добре че вече повечето се кротнахме.  Mr. Green

Вив, снимката не се вижда, а сега се вижда честито !  Hug

# 317
  • София
Момичета, гледам че споменавате Кюн, те не са ли дрогерийни козметика? Днес ги гледах в супермаркет в Загреб и се зачудих защо ги водим към професионалните  newsm78
http://nadtab.snimka.bg/experiment/nnn.862080.36327767.big

# 318
Мелина, много ти е хубава косата! Определено не виждам нищо изтощено в нея  bouquet

Като гледам май всичко е пълен хаос, покрай тоя Петко... Добре че вече повечето се кротнахме.  Mr. Green

Вив, снимката не се вижда

Благодаря Фрея Hug , но не е така това е,защото е със сешоар иначе ако я оставя естествена стои много фризи в друга тема бях писала,че от както се подстригах на черта най-горният пласт стои доста сух и пърхав, а долният е супер -мека коса без никакви забележки,докато когато бях на пластове беше точно обратното-най-долният пласт винаги ми беше накъсан и нацъфтял.Обсъждахте нещо подобно в миналата тема.

П.С Преди малко звъннах в рибката и си замених маската Дисциплин с Нутри Термик ,след като стигнах снощи до заключение,че искам хидратираща маска... #Crazy Grinning Grinning Grinning Не ми излезе от ума и звъннах кво да правяя... ама май ще ми е тежка...

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 16:53 от melina565

# 319
Момичета, звъннаха ми от Арлен, че сухото олио на алтерна се е изчерпало, и ми предлагат това, като като заместител - http://s4.thcdn.com/productimg/0/600/600/43/10818043-1371130106-840372.jpg

Имате ли впечатления от този продукт?

+ и аз се интересувам  Praynig

# 320
Епона, Вив, ще пиша задължително, и аз нямам търпение да я пробвам, макар че за растеж ще пиша по натам Hug
Кюн е професионална марка  Peace

# 321
  • Пловдив
Обадиха ми се от Рибката, Кенди олиото било свършило. Аз им казах, че ще чакам, докато го заредят. Не ме интересува, щом го имаше налично вчера при поръчката, значи ще го набавят. Беше на страхотна цена и само заради него нагласих една поръчка от тях. Ако знаех, че ще свърши, щях да го взема отдругаде. Сега вече не мога да го купя на тази цена от никъде.Казах им да ми задържат поръчката, докато го набавят. Знаех си, че така ще стане, миналата година беше същата история и ти казват, че продуктите ги няма на другия ден, когато вече Черния петък е приключил. Много тъпо.

P.S. Сега гледам, че олиото продължава да стои налично. Ако до 2-3 дни не ми го набавят, ще им спретна едно оплакване до КЗП, защото това е нелоялна политика и се случва с тях за пореден път.

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 17:34 от lili_78

# 322
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Като ви чета ми е много интересно дали Арленците ще ми пратят някакви мострички.Пробвах мостра на лилавата Про файбър и съм очарована,иначе си поръчах зелена,не ми се вярва косата ми да изглежда толкова зле. Joy bouquetМного ми хареса на първа проба лилавата серия,даже нямам и фризита за в момента,доста учудващо.Изглежда ми икономично защото съм с дълга коса,а шампоана доста добре се разпенва и ми остана за още едно миене.

# 323
Обадиха ми се от Рибката, Кенди олиото било свършило. Аз им казах, че ще чакам, докато го заредят. Не ме интересува, щом го имаше налично вчера при поръчката, значи ще го набавят. Беше на страхотна цена и само заради него нагласих една поръчка от тях. Ако знаех, че ще свърши, щях да го взема отдругаде. Сега вече не мога да го купя на тази цена от никъде.Казах им да ми задържат поръчката, докато го набавят. Знаех си, че така ще стане, миналата година беше същата история и ти казват, че продуктите ги няма на другия ден, когато вече Черния петък е приключил. Много тъпо.

P.S. Сега гледам, че олиото продължава да стои налично. Ако до 2-3 дни не ми го набавят, ще им спретна едно оплакване до КЗП, защото това е нелоялна политика и се случва с тях за пореден път.
lili_78 , а те какво ти отговориха? И на моите поръчки статуса е още "приета"  ooooh!

# 324
И аз направих поръчка от рибката заради кенди олиото. И на мен ми се обадиха и ми казаха,че е било свършило( а направих поръчката в три през ноща.
Разочароваха ме, нарочно го правят, според мен

# 325
  • Пловдив
Ами че очакват зареждане, днес е имало зареждане, но от Кенди ойл-а нямало достатъчно. В понеделник щели да зареждат пак и в петък също. Казах им, че не бързам. Аз дори отидох до магазина им днес. Подготвяха страшно много поръчки, беше някаква лудница вътре. Предполагам, че и други ще имат липсващи продукти. Страшно нелоялна политика, страшно. Лошото е, че умишлено си държат продуктите налични в сайта, за да направиш поръчка от тях, а после половината неща ги няма. Миналата година от 3 поръчани неща, две липсваха. Сега се случва за втори път и започвам да се чувствам леко ядосана.
Можеше да го поръчам от другаде това олио. Чакам Черния петък повече от месец, исках да поръчам от тях, а това май ще ми е за последно. Досега, години наред, им бях лоялен клиент, но занапред няма да е така. Ще видим как ще се развие случая, де  Simple Smile

# 326
Тая серия ПроФайбър само аз ли я виждам Синя  Joy ама като говорих с Арленци и те я нарекоха синя по спомен  Mr. Green Joy Лилавата е по-хубава за мен и не съжалявам за покупката.

# 327
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тая серия ПроФайбър само аз ли я виждам Синя  Joy ама като говорих с Арленци и те я нарекоха синя по спомен  Mr. Green Joy Лилавата е по-хубава за мен и не съжалявам за покупката.
И аз така я виждам,но като ме свързаха с консултантката по телефона тя така я нарече.Няма проблем. Joy

# 328
На моя монитор е зелена, ама той нищо не разбира от продукти за коса  Mr. Green ...
Вив, честити нещица, много да ти харесат! Ще чакам да кажеш за Джойкото, че ми е интересно дали и на теб ще ти хареса толкова много...

# 329
  • Бургас/Пз
Малко взех да се изнервям с това чакане. В рибката статуса на поръчката ми е Приета,а в Арлен - нова  Thinking Thinking
Ама каквото такова, нищо не мога да направя. На Арлен им писах допълнително съобщение за мострички, а те ми отговориха на имейла, че ако имат налични ще сложат.  Mr. Green нищо друго не казаха за поръчката.

Вивче, моля те да споделиш отзиви за крема на К-пак, много му се чудих, но не го поръчах, че много термозащити ми станаха.

Синият серум на Про Файбър за мен е с ужасна тежка миризма.

Общи условия

Активация на акаунт