Лидл ::75::

• 66 879
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • До морето
Момичета, в Лидъл има ли коледни лампички?

# 241
Уредихме детето с плюшен суитчър и ски яке. Остава сняг да завали Crazy
Днес една касиерка я видях как си залепи точка за книгата на талонче и си го задели. Това ако се чудите кой продава книгите hahaha

Това в кой магазин е? В този на ул. "Раковски" в София има една, която прави същото, а преди си заделяше и стикита...
В Пловдив на бул. Източен. Мисля че е най-новия Лидъл тук newsm78 А стикита там раздаваха 2-3 седмици след приключването на промоцията. Имаха останали с чували, но ги даваха май предимно на клиенти с деца. Бяхме отишли с децата и синчугата като се размърка на касата за стикита и младежа на касата му подаде една шепа hahaha
На ММ пък в лидл-а на Жолио Кюри не са му дали точка(а и той не си е поискал). После като го питах,къде ми е точката, каза, че касиерката на никого от предните хора не е дала, дори и за сметки над 100лв...явно няма да имам късмета да събера точките, а касиерката може да си направи библиотека Grinning

# 242
а, касиерката може да си направи библиотека Grinning

Или онлайн магазин да ги продава  Laughing

# 243
  • Бургас
5-те безплатни пазарувания в Бургас нямат нищо общо с талоните. От регистрираните до 30-ти желаещи, се избраха 30, които на 5-ти декември ще участват в състезание в 5 кръга с разни забавни игри. Най-добрите 5 печелят безплатно пазаруване - пускат ги за 2 минути в магазина и каквото успеят на натоварят в количката (без нехранителните неща и с ограничение от по 2 броя за артикул), си го печелят Wink

За счупения керамичен нож - вината си е на дамата. Дори в упътването пише да не се режат твърди неща, замразени, месо с кости и пр. Аз миналата седмица си строших моя с една дюля (не беше лидълски), та купих сега от техните и ще си го къткам, въпреки че не ми харесва много в сравнение със стария ми Tired

Един минус за комплектите с гел-маркери от миналата или по-миналата седмица. Взех един със златен и сребърен и се оказа, че и двата са дефектни и спират да пишат след около минутка. Имала съм такива с напомпване и друг път и такова чудо не е било. Ама нито бележката пазя, нито за 2-3лв ще ходя да се разправям. Пак за толкова пари се прекарах и с комплект от 2 креди и такива шивашки моливи за кроене, които се оказва, че не пишат Tired

НООООО, благодарение на мила и усмихната съфорумка, напълно отговаряща на името и ника си тук, се сдобих с липсващите ми 2 точки и днес триумфално си взех готварската книга, та да  мирясам hahaha Много, много благодарности, Радостче  Hug Hug Hug

# 244
Здравейте , момичета . Купих си от новите капсули  кафе на Bellarom за неспресо машини. Моята е Крупс и нещо не ми се получава. Капсулата май ми идва по висока . Нямам в момента оригинални, за да сравня. Някой може ли да ме светне ? 
И нашата е Крупс. Ползвала съм и оригиналните капсули на Неспресо, тези на Bellarom, наистина малко по-трудно влизат, трябва да се натисне повече и да се придържа отгоре капака, че веднъж се отвори.  Peace Този проблем го имам с всички неспресо съвместими капсули.

# 245
Като става дума за кафемашини с капсули аз да питам един тъп въпрос - машините Долче густо (също са на Крупс) дали стават също за всякакви капсули? До сега съм взимала само тези на Нескафе  Embarassed

# 246
  • Асеновград
Имам една излишна точка / няма да събирам за втора книга/. Ако на някой от Асеновград му върши работа да ми пише.Еконта ми е далече за да тичам да я изпращам.

# 247
Като става дума за кафемашини с капсули аз да питам един тъп въпрос - машините Долче густо (също са на Крупс) дали стават също за всякакви капсули? До сега съм взимала само тези на Нескафе  Embarassed
На Долче густо са по-големи капсулите, мисля.  newsm78

# 248
Не,не стават.

# 249
Включвам се в темата, от известно време съм голям фен на лидл Simple Smile

# 250
Благодаря за отговорите Simple Smile  bouquet

# 251
Вчера и нашия маркер се счупи, сребрист, а много го харесвах
Явно са калпави

# 252
  • Sofia
Имаше предната или по-предната седмица.

# 253

Има останали в някои магазини, трябва да пообиколиш. Те мисля, че са до изчерпване на количествата заедно с коледните декорации Hug

# 254
  • До морето

Има останали в някои магазини, трябва да пообиколиш. Те мисля, че са до изчерпване на количествата заедно с коледните декорации Hug

Благодаря  bouquet Аз от две седмици много- много не мога да излизам (както е видно от подписа) и ММ ходи да пазарува по списък, ама явно не ги е видял. Върна се само с едни коледни топки. По същата причина май ще се размина и с книгата, 2 пъти забравил да си поиска точки и сега имам само 4, а до Неделя нз дали ще ходи пак  Crossing Arms Оплаках се!

Общи условия

Активация на акаунт