Отговори
# 510
Много благодаря за информацията!  bouquet

Аз с баткото докато реша и избера банка и родих. Сега карам 30г.с, но съм в болница и няма как да подпиша тази седмица, макар че със или без намаление, решено е, ще запазим.

# 511
yolitka  Аз тъй като ще си работя до края смятам към края на февруари да започна с подготовката първо малко ремонтче на спалнята и след това с пазаруването.Искам като вляза в 9-тия всичко да ми е готово, за да съм спокойна тъй като няма кой да ми подготви нещата.

# 512
Аз също мисля да започнем да пазаруваме към края на февруари. Днес, обаче, си поръчах две дрешки от Next, не се сдържах! От доста време следя сайта, бях си харесала много неща, които бяха доста намалени. Да, но другите хора не ги гледат, а направо си ги поръчват, и за мен не останаха  Crazy Затова днес реших да си поръчам последните две, които все още ги имаше налични Simple Smile Имаме и още едно комплектче,което купихме преди Коледа, и това е.
Иначе постоянно следя сайтове, набелязвам си това-онова, чета мнения на други майки... Искам да съм подготвена като тръгнем да обикаляме по магазините. Като цяло, обаче, не мисля да прекяляваме с покупките - само най-основните неща. Имаме племенници, от които има останали доста дрешки,играчки, шезлонги и други принадлежности, та мисля да ги ползвам.Не страдам от предразсъдъци, че всичко трябва да е ново, за разлика от таткото  Crazy Изобщо не ще да чуе за носени дрешки. За другите неща мисля, че ще се съгласи  Grinning

# 513
  • Стара Загора
Криси,аз също съм набелязала някои неща от next,и май ще взема довечера да ги поръчам.Исках да те питам,ти досега пазарила ли си от там?Ако да,за колко време идват и на адрес ли става това или до пощенски клон?Ще съм благодарна за насоки. bouquet
Иначе и аз нищо не съм купила още,но и не знам дали има смисъл.Майка ми и сестра ми направо са полудели #Crazy.Толкова неща вече са накупили,и само обикалят магазините,а и от баткото имаме много чисто нови неща,които той не можа да носи нито веднъж,защото вече му бяха малки.Пак бяха откачили двете тогава,май даже и за трето имам  newsm78Joy

# 514
С покупките съм почти готова, останаха дребни неща и още някоя дрешка. И аз имам много от нещата от баткото. Нищо не съм прала, гладила и подреждала, рано ми е още. Ако всичко е наред, до края на февруари мисля да съм готова със всичко.

# 515
  • Варна
Ние също запазихме стволови клетки на първото ни детенце. Беше преди 3 год. и тогава се спряхме на Cryo Save. Сега също ще запазваме, но държим да е в различна тъканна банка и затова се спряхме на Future health. Днес ни изпратиха доста информация и другата седмица ще се срещнем за договора.
Днес бях преглед и бебчо доста е порастнал- 28 седмица 1,800-2,000 кг

# 516
Криси,аз също съм набелязала някои неща от next,и май ще взема довечера да ги поръчам.Исках да те питам,ти досега пазарила ли си от там?Ако да,за колко време идват и на адрес ли става това или до пощенски клон?Ще съм благодарна за насоки. bouquet
Иначе и аз нищо не съм купила още,но и не знам дали има смисъл.Майка ми и сестра ми направо са полудели #Crazy.Толкова неща вече са накупили,и само обикалят магазините,а и от баткото имаме много чисто нови неща,които той не можа да носи нито веднъж,защото вече му бяха малки.Пак бяха откачили двете тогава,май даже и за трето имам  newsm78Joy
Аз ще ги поръчвам по една жена - живее в Англия, но има офис тук и разпраща за цяла България. Когато поръчвам нещо от английски сайт, го правя чрез нея Simple Smile Мисля, че до 10 дни горе-долу трябва да са тук. Кака беше поръчвала едни тениски за племенника ми и имам спомен, че бяха доста уголемени, или поне на него не му станаха. Поръчах си размер до 1м.,което по техните таблици е 56см,което, мисля,за начало е добре Simple Smile
Има и сайт nextdirect, от който можеш и директно сама да си поръчаш, без посредник, но там доста от нещата ги няма,а и няма сезонни намаления.
Като дойдат, ще ги видим Simple Smile Но поръчвай, докато има в сайта, че явно бързо свършват.

# 517
  • София
Здравейте момичета,
В кои седмици се прави прегледът при офталмолог?
Вчера АГ ми каза "Рано е", но ако не настоявам може и да не се сети, та да си знам.

# 518
Със дрешките съм доста напред ,имаше един магазин където бодитата струваха по 1 евро и все маркови , та аз като невидяла чак до 9 месеца вземах и две мои приятелки ми дадоха чували с дрешки все запазени  Naughty даже ми дадоха много запазена количка трио , та се ядосвах че вече купих.....креватче вземахме и един мебел 3в 1 за преобличане 3 касетки за дрехи и има ваничка  Simple Smile с това мисля за сега да спра . Само козметиката ми остава за бебо но тя ще е последния месец . Днес ще си поръчвам нощници и един халат за болницата , че и мама да е готова Flutter

# 519

Днес бях преглед и бебчо доста е порастнал- 28 седмица 1,800-2,000 кг

Извинявам се за въпроса, но това не е ли много?! Rolling Eyes

# 520
Момичета, от известно време се чудя нещо: чела съм, че новородените не трябва да се слагат по корем, но никъде не уточняват дали това важи за в кошарката или и за позата, при която лежат по корем върху корема на мама и сучат в тази поза (защото знам, че им действа много успокояващо да си лежат върху мама/тати в поза "жабче")?

# 521
  • София
Благодаря за окуражителните думи, момичета!
Днес съм малко по-добре, по-спокойна.

От утре таткото започва ремонт на спалнята ни, където ще бъде и бебо.
В трескава подготовка е, прибра се преди малко от работа и вече се вихри в другата стая Simple Smile
Утре ще бъда изселена в съседката, защото ще дълбае стените за полагане на нови кабели, после пренареждане на паркет, боядисване, нови мебели.
Големи планове има .... Бебо трябва да е много спокоен и послушен и да не бърза с появяването си на бял свят, защото тати си е поставил много задачки за изпълнение преди раждането му.
Още нищичко не сме купили, оставили сме го като вляза в 9 месец.
А от нещицата на кака сме подарили всичко - тя вече е на 10,5 годинки.
Сестра ми, братовчедки, приятелки всички вече са с големи деца и няма много опции за дрехи от тях за бебчо, но не се знае ...
Сега като ви чета реших и аз да започна да разглеждам сайтове и да набележа покупки.
Ще споделяте опит как става поръчването.
Спокойна вечер и хубави сънища!!!

# 522
Мария, наистина голямо бебе. Моето в 29г.с. го измериха 1,500 кг и казаха, че върви седмица напред.

Addicted, няма проблем да си гушкаш новороденото бебе и то да е с коремче, притиснато към теб. Наистина много ги успокоява това. Виж, да го сложиш да спи по корем в креватчето, не знам. Аз в началото го слагах по гръб и настрани.

# 523
  • София
Момичета, от известно време се чудя нещо: чела съм, че новородените не трябва да се слагат по корем, но никъде не уточняват дали това важи за в кошарката или и за позата, при която лежат по корем върху корема на мама и сучат в тази поза (защото знам, че им действа много успокояващо да си лежат върху мама/тати в поза "жабче")?
За леглото става дума, за да не се захлупи и да не може да диша, тъй като не могат да си вдигат ефективно главичката.  Иначе носенето по коремче и гушкането по корем много помагат за коликите Wink

# 524
И аз съм останала с впечатлението, че това важи само за креватчето, но все пак исках да съм сигурна. Благодаря bouquet

Общи условия

Активация на акаунт