Днес от рано тръстичих на тръстиката, сега вече съм си у дома. Мммм топличко, нищо, че е на вили и могили. Шъ съ упраим.
ДАНИТИ, честито на патерици. Да си жива да си здрава, да имаш обич и късмет, и пари да имаш, а животът ти да бъде сладък като мед... А сега нещо по-прозаично. Как ти е гърлото? Оправи ли се, или все още те боли?
АЛБЕНЧЕ, по вода ще ни върви
Много ми хареса публикуваното. Смях се, че едно момченце на последният ред си е объркало ръцете. Всички чавета с дясна ръка на сърцето, а това сладурче, с лява ръка на " сърцето, дето е в дясно" 
МЪНИЧЕ, дай на твоето гадже да изпие в супена лъжица кисело мляко 5 прахчета ванилия. Ще се оправи. Гарантирано, изпитано.

ДУНДИ, работиш ли, работиш ли? Я не се натоварвай, карай го по-лежерно

ДЖУЛИ, радвам се, че си разпуснала малко с дружките. Друго си е. Личи си, че си морска. Поздрава към Данити изпълнен с морета, океани и тук таме островчета
Как е малката, слушка ли? Имате ли вече зъбки?ПАТЕНЦЕ, никакви ремонти не ти се полагат на теб. Ти си само за представителни функции.
Да те води гаджето насам натам, да се фука с хубавата си жена и толкова. 
СИМПАТЮХЧЕ, вие до къде го докарахте? Хремясахте ли съвсем, или се справихте с тази досада?
ДИМИТРОВА, още малко напън и после шапка на тояга

А къде изчезнаха другите красавици? Моля красавиците да се строят за отчет

За сега си мълча по отношение цвета на детската стая
Леле миличка. Как така 200 страници...Ми на мен ще ми мине желанието да заминавам и от активна възраст, докато попълня тия фермани, ще стана за пенсия
Аз днес съм като пребита, мн съм уморена, не че нещо съм правила. Забелязвам , че и мозъчната ми дейност става все по бавна. Ужас, не мога да се позная, по голям мързел не ме е налягал през целия ми живот, ако продължавам така ,ще се депресирам и ще затъпея качествено, имам чувството , че живея на забавен каданс. Спирам да ви занимавам с лудостите си. Лека и спокойна вечер от мен
( много подходящ емотикон И тия сменят цвета