Детската градина – всичко, което ни вълнува – 14

• 42 856
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Да, и нас предупредиха. Демек, няма да има отсъствия.

# 136
  • София
Здравейте!
Имате ли представа дали парното се спира през почивните дни в детските градини в София? Просто се чудя колко точно ще е студено вътре утре, ако почти една седмица не е имало парно  newsm78

# 137
  • shumen
Еве,аз не съм в София,но си мисля същото.Моето е във филиал,в една къща и са на калориферни печки и се чудя утре колко ли ще им е топло и как да го облека.

# 138
  • София
Почти съм сигурна, че парното напълно се спира през почивните дни. И ако за уикенда сградата не може да изстине чак толкова, за всичките почивни дни около празниците със сигурност е. Въпросът е дали пускат парното в понеделник сутрин, което ми се струва най-реалистично, но знам ли.
И като гледам -10 в момента навън, направо не знам как да я пращам.

А за калориферите -нищо чудно да е добър вариант утре, помня, че топлеха страшно.
За всеки случай пооблечи повече детенце. Аз поне така смятам, въпреки че ако ги паркират да кротуват, колкото и ката дрехи да сложа, все ще е студ.

# 139
  • София
В нашата детска градина подръжката е дошъл днес в 5,30 за да пусне системата на пълна мощност. С чугунени радиатори са. Беше приятно топло като я заведох.

# 140
  • Куциндрел
Сутринта госпожата каза, че е много топло в градината.

# 141
При нас не беше много топло тази сутрин. Тази година огняра май не е ходил вчера да припали парното Thinking 
Сложих тениска под тънката блузка и отгоре по-дебел суитчер..

# 142
  • shumen
Аз като го заведох беше топло,но беше и 9.30.Сутринта станахме,но едва тогава успях да извикам такси и го заведох.Аз след това тръгнах на работа,но шефката се обади да не ходим,че и там не било чистено и се отказах.Утре се надявам да стигнем по лесно и бързо.Иначе и аз облякох потник,блузка ватирана и елече.

# 143
  • Куциндрел
Моето го облякох с тениска, тънка блуза с дълъг ръкав и суичър. Суичърът го махна като влезе в градината.

# 144
  • shumen
Аз тениска не сложих,защото днеска по принцип имат танци и играе по нея и ме е страх да не се съблече и днеска в студа.

# 145
  • Куциндрел
Аз тениска не сложих,защото днеска по принцип имат танци и играе по нея и ме е страх да не се съблече и днеска в студа.
А по какво ще играе на танците?

# 146
  • shumen
Цеца,ще играе по блузата с дълъг ръкав.Никакво събличане в тоя студ по къс ръкав.

# 147
  • Куциндрел
Цеца,ще играе по блузата с дълъг ръкав.Никакво събличане в тоя студ по къс ръкав.
Нали е топло в градината?
Няма ли да се изпоти в тази блуза?
Най-много да го съблекат по потник. Mr. Green

В градината на малкия салона е страшно жегав, там ни събират чат-пат. Crazy

# 148
  • shumen
Според мен няма да се изпоти.Моя е във филиал и не е чак толкова горещо сякаш при тях в ДГ.Надявам се,че няма да го съблекат по потник,защото веднъж вече им вдигах луд скандал за това.

# 149
  • Куциндрел
Нали уж е топло в градината, а пък сега се оказва, че не е?!?
Няма значение.
За мен ДГ са ненормално горещи. Предпочитам на детето ми да му е леко хладно, отколкото да му е жега.

Общи условия

Активация на акаунт