Big Brother: All Stars 2015 - тема 5

• 14 883
  • 272
  •   1
Отговори
# 240
  • sofia
Съгласна, ако си остане само там. hahaha
Подкрепям! Joy

# 241
  • София
Хм, това ще да е тайното оръжие срещу Уошавите извънземни! Ще чуят Джалма и сами ще се забият в първата черна дупка, изпречила се на пътя им.

# 242
  • София
Хм, това ще да е тайното оръжие срещу Уошавите извънземни! Ще чуят Джалма и сами ще се забият в първата черна дупка, изпречила се на пътя им.

newsm10 Joy Joy Joy

# 243
  • through the wormhole
Дано не съм аз! hahaha

Не съм гледала Столичаните, ама ме гризе любопитство сега, като пишете за участието на Ритон. Thinking

# 244
  • София
няма да ти причиня това.  Wink

# 245
  • SF
Назад в годините има много личности, които влязоха във ВИП Брадър и загубиха от участието си.
Едните със сигурност като пример за това остават Ритон.
Глупавите Черна и Руса Златки обаче пък спечелиха. Може и Ритон да са по-глупави от тях в такъв случай.
Аз не ги познавах, не знаех какво ли представляват - един вид сега се запознах с тях и не ми харесаха.
С Кичка също сега се запознах, но тя пък ми спечели симпатиите.
Светлета-Метлета, Джиновци - тея ги изпозабравих за нула време. Светлето - излагация. Катрин (не я познавах, не ме интересуваше) - тъпо парче и само толкова мога да кажа за нея. Забравих я.
Станка Златева беше от тези, които се изложиха. Не че преди участието й съм разсъждавала върху характера й. Стискала съм й палци да се представи добре по състезанията си като спортист. А дали е била добра, мила, възпитана... за мене изобщо не е било от значение. И сега не е. Но вече не я намирам за голяма работа. Може би голям спортист, но кофти човек. Глупав, елементарен. Но пък в онова село какво повече да очакваме. Пак е имала късмет да излезе от нищото и да се окичи с медали. Аз и медали нямам, а съм от големия град.

# 246
  • София
Кичка е класи над Ритонците.!

# 247
  • Тра-ла-ла
Опаааа  Mr. Green

Скрит текст:

# 248
Ваня реве и се чувства предадена при Гала   smile3545

# 249
От кого се чувства предадена?

# 250

От кой? Пак ли има конфликт с Лорда. Моля кажи с две думи. Praynig

# 251
не разбрах, че тъкмо го пуснах, май от ББ...
обясняваше, че Десислава излизала 10 пъти за по цяла нощ, а тя не...   Cry

# 252
  • sofia
Опаааа  Mr. Green

Скрит текст:

ж
Това Жиньо с мис Кроки ли е?  newsm78 Много..хм..интимни снимки!

# 253
  • София
ако са вярни клюкарските писания, нещо има облаци в рая заради семейния бизнес на татото и зетя, та може тя вече да се чувства свободна жена. Аз се чудех откъде го намери тя този богатир, а то какво се оказа.

# 254
  • Тра-ла-ла
Той пък Джино е една алтернатива...мани-мани Whistling

Общи условия

Активация на акаунт