Професионални серии за коса - тема 94

• 56 007
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
ЕПОНАаа  Flutter Crazy Heart Eyes прекрасна коса и букли!

# 136
  • Somewhere far away
Епона, страхотни букли- и страхотна коса !  #Crazy Heart Eyes

# 137
  • София
WOW.... Епона, уникална коса!

# 138
  • Чукарландия
Прекрасна коса, Епона! Адмирации!!! Hug

# 139
Аз пък все повече се зарибих по Марокан  Heart Eyes и понеже не разчитах на тяхна промоция в Арлен, а исках да си запълня дупките в колекцията пазарих още вчера и днес си взех Хидр.Ш, голяма опаковка оригиналното олио и термо-спрея. Много се колебаех за термото, притеснявах се да не усещам фиксацията, за която Алекс писа, но няма при мен такава и в крайна сметка и при мен е като при Чаровна - косата остава мека (но определено някак плътна и стегната) и с мноооого блясък. Това обаче на суха коса на половината глава, довечера ще мия и ще тествам и на мокра коса преди сешоар. Иначе в началото се усеща плюс познатия аромат и малко алкохолна нотка, но после изчезва. Та страшно съм доволна и надявам се вече официално да си спра кранчето. Crazy За идните месеци планувам да зареждам само това, което ми свърши, а някои неща няма и да зареждам. Mr. Green

# 140
Епона, разкошна коса Hug. Искам и аз, но когато дядо Господ давал хубави коси съм се успала.
Благодаря ти за отговора за Л2 bouquet. Сега, ако кажете хидратация или протеин е?

Днес са ми пристигналиш+б на Кюн сатин ойл. Колко неща имам да пробвам.
Обзаведих се благодарение на вас bouquet. Благодаря bouquet

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 16:37 от cloè

# 141
Епонаааа,леле каква Рапунцел си  Hug Красота !

Днес си получих ш.и м.за боядисана коса Алтерна бамбуковите.И колко мострички край тяяяях  Crazy Обичам Арлен и това си е  Heart Eyes Такава радост ми носят!

# 142
  • София
При мен за две поръчки от Арлен (третата - ще си я взема утре) само по една мостра съм получавала на комплект Ш+Б. Или не съм заслужила достатъчно или такъв ми бил късметът. Но пък се е случвало от Рибата да няма нищо, така че да не мрънкам много-много

# 143
Az za praznicite ще го пробвам тоя Колорплекс най-после. С боя.
Нищо не си поръчах за сега  Mr. Green не знам какво от Арлен, а в HQ са сложили доставка на комплектите Редкен  Crossing Arms
Тъкмо мислех да ги поръчам  newsm78

# 144
Harpalike,като поръчваш,в полето за инструкции си кажи какво искаш да пробваш  Wink Ако имат ще ти пратят.Вместо после да си разочарована Peace

# 145
  • София
Harpalike,като поръчваш,в полето за инструкции си кажи какво искаш да пробваш  Wink Ако имат ще ти пратят.Вместо после да си разочарована Peace

Е, не знаех, че има практика да си искаш. Харесва ми Simple Smile. Ще знам за другия път.

Епона, косата ти е невероятна!  #Crazy

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 15:59 от Harpalike

# 146
  • Бургас/Пз
Момичета, бързам да споделя, после ще ви чета, че пишете скорострелно.
Пробвах днес пресите на Изо. Определено разликата с тази на Ремингтон, която имам, е от земята до небето. Изправя от едно минаване, косата става мека и гладка. За мен май най-подходящ се оказа Мирър моделът. В крайна сметка пробвах и нещо ново за мен - букли, направени с пресата.

Леле, Епона страхотна коса. Тези букли с кое Исо са , с Мирър ли или той е по-подходящ за изправяне??

Момичета, пристигнаха ми нещата от Рибата Simple Smile Бях си поискала мостра от оцветяващите медни  шампоан и маска на Лакме, ама им се е откъснала само от маската Simple Smile Та ако някой може да ми прати малко от медния шампоан да ми пише на ЛС Simple Smile

# 147
Епона, страхотна коса имаш  bouquet

Аз се възползвах от промоцията на Sexy hair и забърсах лилави шампоан и маска, които ще си разделя с мила съфорумка  Sunglasses

# 148
Фрея, прекрасна тема, любимааа  bouquet

1.”Топ 5” на любимите ви продукти за 2015 година
1. Л2 на Лакме - Благодарности за Фрея  bouquet
2. Олиото Орофлуидо на Сахара - благодарностите обаче не помня за кой бяха, май беше Жана, ама не съм сигурна  Blush
3. Фузио дозите на Керастас - тук овациите са за Магнолия  Heart Eyes
4. ЯЧРМ - благодарности на момичетата от темата за маслата  Hug
5. Антикосопадната серия на Лакме - ш+м+к
6. Напура - шампоана за растеж, ампулите за фоликулите, за растеж, термото, спрея за блясък

2.Каква прическа/и сте избрали за празниците? Как и с какви продукти смятате да оформите косата?

За НГ си мислех нещо от рода на това, което е сложила като снимки в темата Фрея  Hug Определено ще се измия с протеинова серия ( или Алтерна или Афоджи) , Л2, р-р със зелен чай на Афоджи, термо , може би и спрея за обем на Алтерна(ще го пробвам за Коледа) ще изсуша, после ще навия и леко ще фиксирам  Peace

3.Кои продукти/серии на Кюн сте използвали? Опишете ефекта им?
От продуктите на Кюн най-доволна съм от : http://www.arlen.bg/product/362/vazstanovyavasht-serum-protiv-ts … auty-blister.html

От серията So Pure имам хидратиращия шампоан- определено не ми хареса, но то и за момента няма хидратиращ шампоан, който да мми харесва  Mr. Green Имам и стимулиращ шампоан против косопад и успокояващ балсам за чувствителен скалп - искам да ги пробвам още няколко пъти за да си затвърдя мнението  Whistling

Пробвах Хронолоджиста -  Hug Магнолия
Определено не  е моят шампоан  Crossing Arms А така ми хареса като мирис и измиване, нооо още в банята усетих че нямам обем, след изсушаването нещата бяха по добре - лъскава, подредена и леко обемна коса, нямах и фризита, а на сутринта косата ми изглеждаше много добре. Но по-късно вечерта беше леко сплескана и беше почнал да ми клечкосва косата  ooooh!  А такива надежди имах за него, но ще си изхабя отливката до края. И в тази връзка да попитам с какви други маски/балсами сте го съчетавали освен с неговата  Thinking

Епона страхотна коса  Heart Eyes

# 149
  • София
ЕпонаHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Красота и половина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сетони, викаш, сама си говоря  Laughing

Линде, две неща на Марокан съм сложила и аз в кошницата - шампоан Рипеър и лак за блясък, от който нямам нужда  Mr. Green Доста от продуктите им не са налични и вече ми е много тежко. Чакам отдавна и все няма зареждане  Cry Май нищо няма да си купя  Sad
Чакам отзиви за твоите неща Simple Smile

За мостри от Арлен, аз никога не съм си искала. Повечето пъти ми пращат, но се е случвало и да имам по една или две мостри. Така че е въпрос на късмет  Hug

Бубе, похвали се какво са ти пратили като мострички  Heart Eyes За мен те са половината радост от пратката  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт