Професионални серии за коса - тема 94

• 56 007
  • 731
  •   2
Отговори
# 150
Вив, ще казвам довечера, само термото е ново за мен, олиото вече го знам, но имам пратено и малко на лайт версията, ще ги сравня от интерес, иначе класическото ми е идеално. А взех и хидр. шампоан, ще мия с него, хидр.маска и термото. Flutter Аз много искам да заредят от хидр.крем малки тубички по 70мл. както има на къдрещите, защото са далеч по-удобни и за несесера, ама ще видим. Crazy

# 151
  • София
Донакъде тези мострички са си трън в петата Simple Smile. С цел да употребя отворените вече продукти от големите опаковки, често ги отлагам за по-нататък и си се събират. Но да, като ги получиш - радост си е, особено, ако е на нещо, с което нямаш опит.

# 152
Виви,скоро ми пратиха мостри на серията за боядисана коса.Пробвах,харесах и си купих ш.и м. Сега ме зарадваха с анти фриз серията.Пробвала съм я доста отдавна и тогава не ми допадна.Може би защото не бях пробвала всичко- ш,б и олио.Сега след 3те продукта резултата е страхотен!След теста веднага бухнах продуктите в коша  Laughing Mr. Green Да видим кога ще направя ЦЪК  hahaha

# 153
  • София
Хайде да попитам, крема за изправяне на Марокан как е? Държи ли косата да не се начупва, лепне ли? Нещо за него? http://www.arlen.bg/product/2449/serum-za-izpravyane-i-priglazhd … ontrol-100ml.html

Линде, Бубе, чакам отзиви  Heart Eyes

# 154
Уау, Епона, върхЪ!
Да споделя и аз нещо за пресите: помолих приятелка да ми вземе пресата от Лидл на Бритни Спиър, а тя има на Исо, но не знам, кой модел точно. Помолих я да ги сравни и фийдбекът е много положителен Simple Smile На Бритни е по_лека от Исо, буклите ставали с една идея по_малки от с тази на Исо, но като резултат били много подобни.  Когато все някога се добера до щанд на Исо ще ги сравня. Аз все още не съм я взела и от приятелката ми Simple Smile. Като я взема ще покажа букли Simple Smile.

# 155
Момичета извинявам се, че не е по темата, но тук освен че сме група за проф. козметика за коса, сме и Арлен групичка. Искам да попитам някой ползвал ли е неща на Yon-ka.
Фрей, благодаря че се включи и ти в проблема с избухването на влага.
И аз от Вас разбрах, че мога да помоля Арлен за конкретни мострички,  Hug  дори при последната поръчка ми се обадиха да питат какво искам, защото протеиновия крем на Алтерна няма мостри 

Епона - просто разкошна коса!!!

# 156
  • Чукарландия
Момичета, докога е валидна промоцията в Арлен? Hug

# 157
Епона, много красиви букли на много красива коса  bouquet!!!
Вивианки, аз помислих нещо, че лудвам  Laughing !
Моята преса не прави букли, с една маша на BaByliss съм, дано ми държи повечко това спрейче и да стане добре.
Уф, много ми се скапа настроението,
Скрит текст:
на дребосъчето ми /4г.и 8м./му падна пломбата преди малко. Мъничък ми е и го боли, през лятото му се развали зъбчето и я правихме, сега мъжа ми отиде до зъболекарката, дано стане утре, че в четвъртък сутрин по план пътуваме... Sad

BBeLLa, днес и утре е промоцията.

# 158
Ох, не успявам да ви следя. Много теми се изписаха за кратко време.

”Топ 5” на любимите ви продукти за 2015 година

*  Серията Alterna Caviar Replenishing Moisure 
* Силно хидратиращ балсам Philip Kingsley Moisture Extreme
* Термо-реактивна маска за интензивно подхранване на много суха и  … e Nutri Thermique
* Хидратираща маска с арганово масло за суха и/или изтощена, плътн … Mask   
* Серията Tigi Bed Head Resurrection
* livingproof nourishing styling cream 

2.Каква прическа/и сте избрали за празниците?
Пусната свободно коса - сешоар "на четки"

3.Кои продукти/серии на Кюн сте използвали?
Не съм използвала за сега

# 159
 Embarassed

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 19:02 от Casual

# 160
Момичета извинявам се, че не е по темата, но тук освен че сме група за проф. козметика за коса, сме и Арлен групичка. Искам да попитам някой ползвал ли е неща на Yon-ka.
Фрей, благодаря че се включи и ти в проблема с избухването на влага.
И аз от Вас разбрах, че мога да помоля Арлен за конкретни мострички,  Hug  дори при последната поръчка ми се обадиха да питат какво искам, защото протеиновия крем на Алтерна няма мостри 

Епона - просто разкошна коса!!!

Не знам какво си ползвала до сега за лице, но аз съм влюбена в техните неща  Heart Eyes  Ходила съм и в салон да ми правят терапии и почистване, имам и крем за лице + крем за тъмните кръгове - ами до сега не бях ползвала по-хубави продукти и са икономични  Peace

И за да съм по темата пуснах си поръчка с термото на Алтерна, което мисля от няколко хиляди месеца, един тенгъл за във сака ми за плуване и хидратиращото спрейче на Джойко  Mr. Green
Сега ще пусна и крема на Йонка и нещо от промоцията, но на Редкен имам всичко, а забравих от кое бяхте доволни на Секси хеър  newsm78

# 161
Фрея а как миришат лилавите Сексита? чета по ревютата че е кофти аромата ?

# 162
Благодаря на всички за милите коментари за косата ми!  bouquet Чак се изненадах колко добре се получи.

michelle_ma_bell, не съм Фрея, но ще ти кажа: на дъвка Турбо.

BBella, линковете не ми се отварят, това е серума, от който съм доволна е този: http://www.arlen.bg/product/2825/anti-friz-serum-za-zaglazhdane- … r-serum-75ml.html

А за този:
http://www.arlen.bg/product/2826/vlagoustoychiv-sprey-za-gladka- … -sleek-200ml.html
четох, че е по-скоро за тънки коси. Не знам дали е вярно.

Мис облаче, това ли е кремът, който си ползвала: http://www.arlen.bg/product/1944/krem-protiv-tamni-kragove-i-pod … ontour-15-ml.html? Има ли ефект върху кръгове?

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 18:22 от Епона

# 163
Аз искам да си взема някаква добра термозащита, косата ми е много тънка, къса се много.Кое е по-добре термото на Секси хеър или на Лореал-Липидиум.Много ви моля за съвет, понеже не разбирам много от термозащити(трупам повече ш-ни и балсами/маски Grinning )

# 164
Епона  Hug между лилавите Секси и Алтерна антифриз кое би избрала ?   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт