Професионални серии за коса - тема 94

• 55 985
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • Somewhere far away

Да! С две ръце и два крака съм ЗА!!! И на суха и на влажна коса го пробвах, т.е. с опасност при сушенето с четка и сешоар да го разнеса и нагоре и да ми утежни. При нанасяне, понеже е по-плътен и лепкав се усеща, но после го няма. А краищата са като току що подстригани, не се оплитат. Количеството е една помпа, но натиснато хубаво до долу, че е малко по тегава помпата.
Супер, мерси за отговора и за отзивите. bouquet
 Досега не съм го пробвала - след празниците обаче , ще го поръчам задължително.

# 16
Топ 5 (с уговорката че първата половина на годината ползвах други продукти които имах да довършвам)
-Керастаз оранж.фузиодоза,Нутритермиците и Антиусур ш.и м.
-СС крема на Керастаз-обичам го,много ми освежава дължините и хидратира точната доза без да е много,без да е недостатъчно,лятото всеки ден го слагах и на мен и на малката.
-еластайзъра обикнов. (не съм пробвала екстремния)
-аргановото олио на Лакме -имам над 20 такива продукта на всевъзможни марки,това си остава номер 1  Heart Eyes
-Марокан маската с оранж.капачка и Алтерна хайвер хидр.серия ш.и м. (не новата)

Прическата ще е според обстановката,още не знам къде ще сме,може би едни букли ще плясна.

Кюн:
-серията Арган ш.и м.-харесват ми от 2-3 ползвания,умерено хидратиращи,непретенциозна серия.
-СатинОйл-първото ползване беше с маската и много ми допадна,после б.ми беше недостатъчен,3 път усещах протеина повече отколкото ми се иска.
-Вайтал нютришън-ш. и б.-от мостра-не ги харесах,нещо тежки ми дойдоха,може би моментът не беше правилен,но се радвам че не ги взех .

Фрея за нас блондитата са сериите-да не се напъваме  Laughing мразим да мислим  Mr. Green
Искам ги всичките коси от снимките  Heart Eyes

# 17
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
1.”Топ 5” на любимите ви продукти за 2015 година

-Уплътняващ шампоан за сгъстяване на косата Kerastase Densifique Bain Densite;
-Маска за обем, блясък и  плътност на косата със Stemoxydine® Kerastase Densifique Masque Densite;
-Дълбоко подхранваща маска с комплекс Morpho-Keratine – иновация за перфектно движение на косата - Kerastase Discipline Maskeratine;
-Интензивно подхранващо термично мляко Discipline  Thermique (Термо гланциране) за топлинна защита;
-CHI SILK INFUSIONTM – КОПРИНЕН РЕКОНСТРУИРАЩ КОМПЛЕКС

2.Каква прическа/и сте избрали за празниците? Как и с какви продукти смятате да оформите косата?

- Не съм мислила още. Най-вероятно изправена с четка и сешоар

3.Кои продукти/серии на Кюн сте използвали? Опишете ефекта им?

- Ползвала съм серума за скалп, хидратиращата серия, слънцезащитната серия,  шампоан против пърхот (за ММ). Не съм много особено впечатлена. Едва ли ще си ги купя друг път.

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 17:34 от Титинка

# 18
2. Крема за термозащита с черен кимион Митик оил на Лореал.

Не се смея с лоши чувства, правим такива грешки, не е зле и ако си турнем и по един камион на главата... Joy

Ах да ,поправих  Laughing Laughingвече камиони ни се виждат Laughing Laughing Laughing

# 19
  • София
Благодаря за прекрасната тема  bouquet

1. Шампоан Керастаз Денсифик;
2. Маска Керастаз Денсифик;
3. Интензивно подхранващ серум с масла от безсмъртна моринга и макадамия CHI Miss Universe Style Iluminate;
4. Лакме Л2;
5. Двуфазен серум Лореал Липидиум.

2.Каква прическа/и сте избрали за празниците? Как и с какви продукти смятате да оформите косата?

За всички по-специални поводи си имам една и съща прическа, която си правя и много си харесвам. Най-вероятно и сега няма да изневеря на себе си  Laughing
Скрит текст:

Ползвала съм Висококонцентриран възстановяващ серум против цъфтеж на косата KEUNE DESIGN LINE HAIR BEAUTY, преди години, но честно казано не си спомням как ми се е отразявало и дали ми е харесвало. Най-вероятно не ми е харесало, щом не съм повторила или запомнила  Joy
http://www.arlen.bg/product/362/vazstanovyavasht-serum-protiv-ts … auty-blister.html

# 20
  • София
Не знам на коя страница ще се котирам  да се впиша  Mr. Green но ще отговоря в този пост на въпросите за запис на темата, а следващия ще направя ревю на Дисциплин Протокол за салонна употреба. У дома с всички тези продукти слагам в малкия джоб доста салони  Joy

Е на такива въпроси винаги ми е най-труден отговора  Joy но ще се постарая. Подредбата не е степенувана в зависимост от номера. Ще увеличава малко броя на топ продуктите  Mr. Green
1. Керастаз Терапист двуфазния серум;
2. Шампоан с цинк на Джон Мастърс
3. Терапия за скалп на Джон Мастърс
4. Ампула на Напура за стимулиране на фоликулите
5. Олео почистващия шампоан на Шу Уемура
6. Цялата серия Дисциплин Протокол заедно с термозащита Дисциплин
7. Серия Хроноложист, особено серума за скалп   Heart Eyes и хайверната ампула.

Мисля да спра до тук hahaha но ако се при сетя нещо по-късно ще допълвам  Mr. Green

След две принудителни празнувания в домашна обстановка (което много мразя, защото не го възприемам като празненство) тази година ще бъдем голяма компания в Охрид в хотел с ресторант и музика и т. н., но в Македония в повечето хотели и съответно в нашия  има две празнични вечери с музика и програма. Едната на 31-ви, а другата на 1-ви  Mr. Green което значи, че ми трябват две рокли и две прически  Mr. Green Освен това доста официално го приемат (била съм на парти с дълги бални рокли  Mr. Green за нова година в Македония и зала украсена като за сватба  Mr. Green) и явно и аз зя не остана по-назад ще се наконтя   Laughing
Сега се чудя каква да бъде първата, така че, ако не ми остане време на 1-ви да мия косата да мога да направя прическа отново. Предполагам, че на новогодишното парти ще съм с небрежно къдрава коса нещо подобно

А за второто парти нещо по-прибрано - например

Имам няколко красиви школи с кристали и може би ще стане добре, а и ако не мога да си измия косата ще е много добро решение.

На Кюн имам впечатление само от две серии - хидратиращата и тази  за успокояване на скалпа и обем - от линията им  Кюн Со Пюър
Имам шампоан,  балсам и серум за скалп от серията Кюр Со Пюър Калминг   (за успокояване на скалпа и обем) Много хубава серия - действа хидратиращо, маслата се усещат още с измиването на шампоана, а балсама допълва това усещане. Серума за скалп не омазнява ,  не утежнява и наистина приятно успокоява скалпа. Цялата серия има миризма на билки и етерични масла, без да е натрапчиво усещането. Страхотна серия.
От серията Кюн Со Пюър Мойчърайзинг имам шампоан и маска. Същото усещане за масла в продуктите. Много хубаво хидратираща серия - една от чисто хидратиращите на усещане, които не отнемат от обема на косата ми. Същата миризма на билки и етерични масла - приятна спа терапия ми банята.
Имам и тяхното Кюн Со Пюър Марокан арган оил, което всъщност беше първия продукт от марката, който си купих. Най-гъстото масло, от всички подобни на други марки. Много икономично,  ухае божествено, приглажда крайчетата и ги омекотява.

bouquet

# 21
  • Казанлък
Ползвала съм на Кюн противокосопадния шампоан от серията So Pure.
Скрит текст:
Имам половин шишенце още, ако някоя го иска да ми пише. Търся Редкен Екстрийм маска.

# 22
Фрея, прекрасна тема  bouquet !
Моите Топ 5
1.Алтерна Тен -прелестни, няма как да си разделят първото място и ги слагам заедно, шампоан и маска!
2.Редкен Екстрийм -маската ми остава най-най-прекрасната!
3.Бамбуковата термозащита на Алтерна - най-добрата, която съм ползвала до момента!
4. Инициалист
5.МШ млякото с 12 ефекта /Денсифик мусът и Серумът ПроФайбър се опитват да го изместят/.

Прическа за празниците, много бих искала нещо подобно на показаните на първа страница, друг вариант, който ми допада е това
Скрит текст:
, но аз най-вероятно ще съм с нещо такова
Скрит текст:

# 23
 Hug

1. "Топ 5" любими за 2015:
- Хидратиращата маска Мароканойл с кафява капачка
- Нектар Термик
- Витал Нутришън шампоан и маска
- Алтерна за блясък шампоан и балсам
- Серум за растеж Кюн Со Пюр

Общо взето почти всичко, което опитах през тази година ми е харесало, а за моя радост и имам любов от пръв поглед с всичките топ 5  Heart Eyes И 5-те изброени съм сигурна, че ще ги взема в бъдеще отново, а 1,2 и 3 ще поддържам навярно винаги налични. Бих казала, че откъм покупки това е най-успешната ми година, защото избирах разумно, информирано и съм доволна от резултатите върху косата ми  Simple Smile

2.За Нова година ще се наложи да бъда с вдигната коса, тъй като роклята ми го изисква, а и искам да опитам нещо по-различно, макар че най-добре се чувствам с пусната права и гладка коса. Нещо от този тип
Скрит текст:

Гледах различни техники и прически в тубата по въпроса миналата седмица и една стилистка там обясняваше как косата трябва да не бъде мека, а леко суха и твърдичка, с грапава текстура един вид, за да може да застане и да се задържи по-лесно в избраната форма. Тъй като чудовището трудно стои вдигнато, смятам да я послушам и да пръсна сух шампоан преди да започна да оформям. А преди това ще измия с протеинови или балансирани продукти, които ми придават обем, плътност за да улесни статичността на косата. Не съм фен на лака за коса, но ще се наложи и такъв да пръсна леко накрая все пак за някакво допълнително финално фиксиране. И тъй като ме мързи да правя репетиция с пробна прическа, ще оставя всичко за 31, като ще започна да подготвям косището от 1-2ч през деня  Laughing В най-лошият случай задната част ще бъде пусната, а отпред прибрана назад. А забравих, че ще трябва косата да е начупена и понеже съм решила повече маша или преса да не използвам, ще трябва да съм я навила предварително с ролки. Значи кажи речи 24часа подготовка само за косата ще има  hahaha

3. На Кюн съм пробвала Витал Нутришън балсам, шампоан и маска. Балсамът - пълна скръб за моята коса, ужасно слаб и недостатъчен. Маската и шампоана от своя страна - уникални, любов от пръв поглед  Heart Eyes шампоанът е изключително хидратиращ, огъвкавяващ, изглаждащ. Маската пък супер богата, хидратираща, уплътняваща, косъма ми беше прав и гладък като стъкло  Crazy Предстои ми да пробвам ампулките против цъфтеж от серията, от мострички.
От Со Пюр съм пробвала шампоана за растеж и серума. Шампоанът има променящо се действие върху моята коса. Първоначално я направи мека и гладка, с леко слегнал обем. Не става за честа употреба, защото може би заради по-мекия състав и липсата на по-измивни вещества, не успява да отмие добре маслата и скалпът започва да се омазнява по-бързо. Много трудно го съчетавам с маски, също поради безсулфатния си характер. Наскоро отново го ползвах и резултатът беше съвсем различен, коса суха, някак дървена, като слама на допир, меко казано неприятно усещане след шампоан. Всичко това ме накара да използвам шампоана рядко и трудно да посягам към него, заради това, че не знам какво да очаквам следващия път  Laughing
Имам и малка опаковка на охладжащия шампоан, взех си го заради ментоловото усещане на скалпа, което обожавам през лятото, но така и не му дойде редът, а зимата не искам да си го причинявам, че и без друго е студено  Grinning
Серумът от своя страна е страхотен и със сигурност ще го взема отново.  Heart Eyes Супер свеж, лек, неотежняващ и ефективен за стимулиране. Етеричните масла приятно загряват кожата след лек масаж. Единствения минус е, че не е толкова икономичен, колкото може би ми се иска да бъде.

Мишелче, ти блондинка ли си? Въобще не си те представях със светла коса  Hug

# 24
Марокан маската с оранж.капачка и с кафява - за една и съща ли се говори или са две различни ?

# 25
Благодаря страхотно оформената тема.

Нямам любими 5 продукта с изключение на Редкен екстрийм ш+б, които купувам за трети път.

За Нова година се очертава домашна обстановка и ще  е нещо небрежно Rolling Eyes. Не съм го измислила точно какво ще е.

Не съм ползвала нищо на Кюн, но поръчах в събота ш+б Satin oil.
Колко много нови неща ме чакат за пробване  Joy hahaha. Зарибителки големи сте.
Винаги купувам от една и съща серия ш+б и заедно ги ползвам. Още съм начинаеща и незная кое с кое може да се съчетава. Предпочитам балсам от маска, тъй като все ме е страх да не ми утежни косата или омазни

# 26
  • Somewhere far away
Оолеле - Фрея, тая прическа дето я показа е прекрасна!  сама ли ще си я правиш - че аз сама съм много вързана в ръцете и не бих могла- евала на хората които сами се справят с такива прически. Аз  само плитка мога и то на една страна я правя ,  отзад не могаа ooooh! - а много ми харесва. Heart Eyes

имаш ли някво клипче под ръка да покажеш поне да видя как го правят?  bouquet

# 27
  • София

- Алтерна RepairX - шампоан, балсам- изключително доволна съм. Най-добрата протеинова серия за моята коса.
- Олиото на Moroccanoil- и двете версии харесвам. Имам много такива продукти, но тези са супер икономични, ароматни и много добре прибират връхчетата и ги омекотяват.
- Серум за растеж Keune So Pure - повлия много добре състоянието на скалпа ми и регулира омазняването;
- Шампоан Chronologiste - запазва косата ми чиста и с форма и се комбинира идеално с всичките ми маски;

- Не съм мислила още. Най-вероятно леко начупена и с небрежни букли, правени на маша.

- Ползвала съм шампоан против косопад, серум за скалп и маската за суха коса от серията So Pure. Изключително доволна съм, отразиха ми се много добре. В момента имам само маската и балсам за чувствителен скалп (малка опаковка) и намирам маската за доста силно подхранваща и балансирана.

# 28
Поздравления за хубавата тема  bouquet

Моите топ 5 продукти се менят много често, понеже постоянно пробвам различни неща и всичките ми харесват  Joy Но ще се опитам да ги обобщя, като не ги степенувам по важност:

1. Серията Дисциплин (шампоан, маска и термо-крем)
2. Шампоан Денсифик
3. Хидратиращата маска за плътна коса на Марокан, заедно с крема
4. Бамбуковата термозащита на Алтерна
5. Шампоан и маска Satin oil на Keune
(С това стават Топ 6, но  Laughing много любима ми е и коприната на Чи с червената капачка)

2.Каква прическа/и сте избрали за празниците? Как и с какви продукти смятате да оформите косата? - Не съм по прическите. Най-вероятно ще съм с изправена коса.

Satin oil - шампоан, маска и балсам. Все още ги имам и много си ги харесвам. Косата се хидратира добре, става лъскава и пригладена.  Heart Eyes

Vital nutrition - шампоан и балсам. Страхотен аромат  Heart Eyes Повече ми харесва отколкото този на Satin oil. Балсама ми дойде слаб обаче. Предполагам с маската ще е идеално

Color care - шампоан и балсам. Отново много сладурски аромат.  Heart Eyes Пробвах ги след боя и не ме разочароваха, въпреки че след боя косата ми винаги е в добро състояние.

# 29
Оолеле - Фрея, тая прическа дето я показа е прекрасна!  сама ли ще си я правиш - че аз сама съм много вързана в ръцете и не бих могла- евала на хората които сами се справят с такива прически. Аз  само плитка мога и то на една страна я правя ,  отзад не могаа ooooh! - а много ми харесва. Heart Eyes

имаш ли някво клипче под ръка да покажеш поне да видя как го правят?  bouquet

Да, сама, аз сама се подстригвам ти за прическа питаш  Laughing Напиши в ютюб messy updo и ще ти излязат мнооого варианти на такива прически. Всъщност доста лесно се правят, особено на нормално дълга коса, до гърдите или раменете. Ама моето чудо не знам дали 100 фиби ще му стигнат да го закрепя прилично  Blush Laughing

Общи условия

Активация на акаунт