Професионални серии за коса - тема 94

• 55 985
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Фрей  Hug bouquet за хубавата темичка!

1.”Топ 5” на любимите ви продукти за 2015 година
-Мароканойл - в-с-и-ч-к-о! Шампоаните, 3-те вида маски, балсамите като по-лек вариант за редуване с маските, оригиналното олио...не удържах на манията и сега чакам и термо-спрея. Heart Eyes
-Алтерна бамбукова серия за блясък - шампаон, балсам, крем финиш
-Нектар и Дисциплин термик
-Наши - кератинови Ш и Б, аргановите също, за ампулата фито рипеър пък да не говорим - любов голяма ми е!
-Грижа за скалп - пиша общо просто, защото ми стана неизменна част от цялостната поддръжка - ампулите на Напура и серума на Кюн Со Пюр. Пробвах много други неща, но тези са безспорните ми любимци!
Ще добавя и млечната маска и млякото на Милкшейк с едно пояснение - като ги пробвах полудях по тях, както и по аромата и така се амбицирах да тествам всичко на марката (почти и успях), но в крайна сметка тези си остават най-големите, даже единствени фаворити. Много добри продукти!

2.Каква прическа/и сте избрали за празниците? Как и с какви продукти смятате да оформите косата?
Не съм мислила още  Rolling Eyes

3.Кои продукти/серии на Кюн сте използвали? Опишете ефекта им?
От серията Со Пюр - повечето шампоани, балсамите за суха коса и този за чувств.скалп, серума за скалп и лекото олио имам. Доволна съм, това е единствената линия на Кюн, която харесвам. Скалпа е освежен и спокоен, косата е с много блясък, лека и усещане за чистота.
Сатин ойл - Ш и Б - първия път ми допаднаха, но после усещах протеина в тях и нещо нищо ми бяха.
Витал Нутришън - Ш и Б не ми допаднаха, не мога и аз да обясня точно защо, балсама е супер лек, нищо не се усеща да прави на косата. Маската обаче е доста добра, подхранваща, разплитаща, осезаемо действие.

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 16:17 от Анонимен

# 31
  • Somewhere far away
Да, сама, аз сама се подстригвам ти за прическа питаш  Laughing Напиши в ютюб messy updo и ще ти излязат мнооого варианти на такива прически. Всъщност доста лесно се правят, особено на нормално дълга коса, до гърдите или раменете. Ама моето чудо не знам дали 100 фиби ще му стигнат да го закрепя прилично  Blush Laughing
О за подстригването и аз сама, нямам никво доверие на друг за това - но аз взимам само връхчета, не си правя разни прически.
 Но  то самото подстригване ми е по -лесно от колкото тази прическа. тези вдигнатите прически винаги са ми се стрували страшно трудни Grinning

# 32
Фрейче това се чудех и аз-как ще я закрепиш толкова много коса  Hug че пък и с messy ефект.За едно съм сигурна-където и да отиваш-ще обереш овациите с твоята коса.
Блонди съм си аз-от най-светлите (не знам по тези номерации дето ги споменавате какво е) но е най-светлото арктическо пепелно русо-следващото най-светло ще е бяло от блондор.Затова и при мен като ДжейЛо много носи на протеин косата Peace
Скрит текст:
затова съм пляснала този аватар,въпреки че не се вижда добре косата-от любимия ми сериал-Игра на тронове  Wink
Скрит текст:
завид за прическите и роклите на всички които ще имат повод

# 33
Вив, мерси за състава!  bouquet Ще го разгледам на спокойствие тези дни и ще пиша. Искам и да го сравня с неща на Напура и Алтерна.

По новата тема:

1. Топ 5 за 2015, слагам само продукти, които са ми нови за годината и са ме впечатлили:

- Наши Фито Рипеър ампулата (Страхотна, помогна ми неимоверно срещу накъсването.)

- Алтерна Bamboo Smooth Anti-Frizz (Шампоан и маска: получих ги подарък, иначе нямаше да ги купя. И добре че така стана, защото тях да пропусна едно съкровище за моята коса - блясък, обем в корена, тежест в дължините, пригладеност, красиво начупена и при естествено изсъхване.)

- Ампулите Анаген и Стамиген на Напура (Редувам ги седмично вече повече от месец. Имам новоизрастнала коса. Сега след подстрижката да видим дали по-бързо ще си възвърна дължината. Усещането при нанасяне също е много приятно.)

- Лилавата серия на Сексихейър (БАМ-хидратацията, която винаги съм търсила)

- Термозащитата 450 протект на Сексихеър (Най-накрая изправянето ми държи цял ден, косата не е сплескана или пресушена.)

2. За Бъдни Вечер ще сме в семейна обстановка. Още не съм решила дали да изправя или да си оформя къдричките. За Нова година съвсем не съм мислила...

3. На Кюн имам Сатин Ойл серията. Страхотна е! Определено ефектът при мен е като или дори по-хубав от Олео Релак. А и цената е по-добра. Осезаемо хидратираща със съвсем малко протеин за разкош.

So Pure Moisturizing ш+б: много свежо усещане, лека хидратация, но много ми опада косата от нея. Явно заради многото масла.

Мъжът ми ползва противопърхотния и успокояващия и е много доволен.

Сега ме заинтригувахте с хидратиращия крем на Мороканойл, въпреки че досега с нищо на тази марка не сме си паснали. Интересно ми стана и този серум на Кюн за скалп. А също и Дисциплин серията на Керастаз. По състав не ме грабна, но има толкова много, на които им е любима. Трябва да я проуча по-съществено.

Магнолия, чакам с нетърпение ревюто ти на Дисциплин Протокол.

# 34
Едва от лятото започнах да използвам професионални продукти и нямам топ 5.Не съм пробвала толкова много имам само един топ продукт .
Лореал Mythic Oil никога не ми омръзва.

2.Каква прическа/и сте избрали за празниците? Как и с какви продукти смятате да оформите косата?
Косата ще ми е пусната .Избягвам да и правя прически.Пускам си да стои съвсем естествено.Само четка и сешоар .

Не съм ги използвала.Заглеждам ги .

http://www.zlatnaribka.com/wella/wella-sp-luxe-oil-%D0%B2%D1%8A% … D0%B0%D1%89%D0%B8 тази серия някой използвал ли ги е ?
Четох страхотни неща за тях във блоговете и руските форуми Simple Smile.
Фрейче bouquet темата както винаги е много хубава.Значи да не търся този ефект твърда коса ? Simple Smile
А след като хидратиращите и протеиновите серии ми правят косата мека как трябва да ги съчетавам?
Един път да се измия с хидратираща а след това с протеинова серия или протеиновата серия да я използвам по рядко?

# 35
Фрея,благодаря за стилно оформената тема  bouquet Уникални снимки си сложила  Hug
Сега отговорите:
А такаааа.Много са.
1.Слагам Напура s2 шампоана за косопад,защото ако не беше той,сега нямаше да имам какво да мия  Laughing Разбира се в комбина с маската за суха коса  Wink
2.Олиото мароканойл лайт.С една дума-идеалното за мен и дъщеря ми  Heart Eyes Косата е разплетена,бляскава,мека и ухае великолепно!
3.Тук набутвам няколко серии понеже нямам точен фаворит сред тях-Вела sp luxoil шампоан и маска,Витал Нутришън шампоан и маска,Бамбуковата Алтерна за блясък(ш,б,крема),Макадамия за нормална/плътна коса.Наши Фито Рипеър...И 3те ми хайверени серии Алтерна  Mr. Green
4.Термо спрея Алтерна от бамбуковата серия.
5.ДПШ Алтерна
Ще сме на зимуване.Празнуването ще е в непринудена обстановка.
Много са.Ще допълня по-късно  Peace
Шамп.и балсам за къдрава коса.Балсама много,много слаб.Шамп.и балс.Сатен ойл-хубави.Витал нутришън-шамп,балс,маска,спрей балсам без отмиване.Само балсама ми е лек.Всичко друго е хубаво и ми е любимо.Шамп.и балс. за боядисама коса от черната серия.Имах много як блясък от нея.От So Pure-овлажняващите шамп,балс,маска и олио за суха коса,шамп,балс за боядисана коса.Само първите ползвания бях впечатлена.След това суха и разхвърчана коса.И от двете серии...Нощната терапия-изсушаваше косата ужасно много.Крема за къдрици-оформяше уникално хубави фитили.Енергизиращия шампоан в мини опаковка.За съжаление НЕ спря косопада. Имах и един лак за коса на Кюн,черна опаковка,но не ми допадна.Оставяше лепкава следа.

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 16:59 от bubka:)

# 36
Ама много ме кефите всички как от топ 5 става минимум топ 8, ама номерцата все си седят 5 за заблуда  Joy hahaha

Фрея, темата е страхотна  bouquet Личи си, че я правиш с много желание  bouquet

Та моя топ 5:
1. Слагам и аз Мароканойл - Рипеър серията
2. Хидратиращия крем на Мароканойл и олиото за всеки тип коса
3. Кератинтермик на Керастаз
4. Кератина на Наши, ама него не помня дали тази или миналата година го открих, ама все си го харесвам
5. Щях да забравя и Пюролъджи - синята серия

И аз май направих по-голям топ  hahaha

2. Прическата едва ли ще ми е нещо особено, понеже май ще сме на домашно, та ще я накъдря предполагам.

3. На Кюн имам шампоана п/в косопад от Со Пюр серията. Харесва ми, мек и приятен шампоан. Струва ми се, че съм пробвала и други техни неща,но не се сещам в момента.  Grinning

# 37
aDaMaNt^,то при пълен шкаф с козметка определянето и на топ 20 ще е трудно  Mr. Green

# 38
  • Живее на Луната
Любими продукти тази година:
Алтерна бамбуковата серия за блясък - шампоан и балсам
Керастаз денсифик -шампоан и балсам
Напура ампулите всички които съм пробвала са страхотни
Чи стрейт гард

За НГ мисля да направя прическа домашна небрежност, то с това бебе да успея да се изкъпя си е постижение  Laughing

За Кюн писах в миналата тема - ползвала съм от серията so pure хидратиращите шампоан и балсам, както и охлаждащия шампоан. Много ми харесват за ежедневна употреба, леки изчистени продукти.

# 39
Аз мислех, че нищо не съм ползвала на Кюн, но се сетих, че една мила съфорумка ми беше пратила няколко "бонбончета" от тези http://www.arlen.bg/product/362/vazstanovyavasht-serum-protiv-ts … auty-blister.html , харесаха ми тогава, но поне по две трябваха за косата ми и доста неикономично излизаше.

А сега да споделя каква супа направих  hahaha , от страх, че леганзата ще ми изсуши пак...Първо слажих в балсамчето /едно ми стига за два пъти/ две лъжици олаплекс 3, изобщо не ми е ясно защо точно, но така реших  Naughty . Намацотих се. Като мина времето и отмих, при отмиването сложих и малко меден шампоан на Лакме, с него отмих. Хубаво изплакнах и с цел омекотяване, сложих за 5 минутки Интенс Рипеър маската. Измих. Подсуших с кърпа и намазах с Нектар Термик.Духнах със сешоара.На почти суха коса, сложих олео релакс. И...така, получи се, няма изсушаване този път. С много смесени чувства съм към балсамчето. Не ми допада, че ужасно цапа, баня, ръце, всичко е като след гръмнало бурканче с лютеница.Скалпа също ми оцвети. Косата дори и да не ми я изсуши, не я и подхрани. Докато с Лакме шампоанът не цапам, лесно и бързо нанасям, косата е подхранена, с блясък, много харесвам. НО балсамчето е по-силно и като се загледам, няма никаква разлика корени и дължини, а от Лакмето има, преливаща и малка, но има  Thinking .В крайна сметка съм поръчала и в сряда чакам оцветяваща маска на ФармаВита, пък да видим  Joy .

Фрея страхотна прическа си планирала  Hug !

# 40
От Арлен

Сега е време да обявим последната марка, която ще е на промоция 2 дни.... за да бъде още по-красива коледа ще обявим не една а ДВЕ марки на промоция и те са.... SEXYHAIR и REDKEN!
Възползвайте се от 20% отстъпка на двете велики марки! Започваме в 00.00ч тази вечер.

Фрея, има ли клип с обяснение за тази прическа  Whistling няма идея как да я направя, но ми хареса и мисля, че ще ми отива много  Mr. Green

Мишел това е и моят любим сериал  Flutter , и книгите, по които е правен. Жалко, че такива големи паузи правят.

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 18:30 от JLo

# 41
setony,разсмя ме от сърце с гръмналото бурканче  Laughing Hug
JLo,прекрасна новина!Слава Богу Редкен ми беше интересна марка преди над 2г,а сексито пък на мен ми е нещо като Алфапарф  Mr. Green и супер безинтересно.Ох,моята шопинг серия сецна  Joy
Редактирам се да добавя кои са ми фаворитите от Редкен:Даймънд ойл шампоана и балсама.Завладяващ аромат и добре изглеждаща коса след измиване.All soft  шампоана и балсама.Тази серия си я купих 2 пъти  Mr. Green Когато я ползвах беше страшно полезна за изтощената ми,тогава,коса...Харесвах и старата серия за къдрава коса.Не ме накъдри,но получих супер интензивна хидратация.Другите продукти на редкен(екстрийм шампоан,балсам и анти-снап)не ми допаднаха...

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 18:52 от bubka:)

# 42
Браво на Арлен  bouquet!
Аз май Лореалски неща искам, но ще погледна и Редкен...с едно оченце.
Мишел  Hug, онзи спрей хич ли не го пробва, изведнъж ми стана на прицел  Laughing?

# 43
Наистина ли ще има  Черен петък на Нова година  в Арлен ?  Появи ми се брояч и изчезна  Rolling Eyes

# 44
Браво на Арлен  bouquet!
Аз май Лореалски неща искам, но ще погледна и Редкен...с едно оченце.
Мишел  Hug, онзи спрей хич ли не го пробва, изведнъж ми стана на прицел  Laughing?
Сетони толкова бързах вчера че и четката забравих да пробвам  Embarassed по-късно-ще намокря 1-2 кичура и ще пробвам и ще пиша  Hug
ДжейЛо  Hug даже сега ще е последен сезон-много жалко че няма да снимат повече  Cry

Общи условия

Активация на акаунт