Професионални серии за коса - тема 94

• 56 018
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Епона  Hug между лилавите Секси и Алтерна антифриз кое би избрала ?   Rolling Eyes
ти май, като мен  Mr. Green , не можеш да си намериш място, докато не поръчаш нещо  Joy Mr. Green
направооо, не знам какво да си взема  Joy hahaha искам термото секси, заради вас  Mr. Green ама с какво да допълня  Mr. Green до над 60лв се чудя  hahaha

# 166
ДжейЛо спипа ме  Mr. Green от половин дума се разбираме вече  Hug

# 167
Линде, аз няколко пъти писах, че термото на Морокан няма фиксация. Blush Много е хубаво и чудесно пази косата. То ми е от фаворитите при термотата.

Сетони, успех! Много ми е мъчно за малкото сладурче, дано да търпи по-добре от моето...Аз му хванах цаката - оставям вечер да мие зъбите пред телевизора по 20 мин и никакви кариеси.  Hug Извинявам се за спама. bouquet

Днес си получих нещата от органичната серия за изтощена коса на Голдуел, веднага изпробвах и много ми харесаха. Но няма да пиша за ефекта, защото май няма много интерес към марката, а и съм ги ползвала само веднъж. Peace

Леле, щях да забравя прическата на Епона. Уникална просто! А и косата Heart Eyes

# 168
  • Пловдив

Жижи, линкът трябва да е сложен между [ url]тук[/url ] (без интервалите), за да е активен. И се получава така:

http://www.arlen.bg/product/2775/sprey-terapia-za-uvelichavane-d … -dense-125ml.html

Нямам отзиви.

Благодаря за разяснението!А на продукта още му се чудя,но има време до утре Simple Smile.

# 169
Мерси, Феерия  Hug !
Аз сега получих смс, иии утре чакам три поръчки вече, а след мъничко ще влизам в банята и се чудя с какво да си зарадвам косата, Алтерна Тен или Алтерна Мойстър Интенз /Бубка  Hug .

А утре като получа спрейчето на Редкен, може да го пробвам още същия ден и ще видя как се държи, нямам търпение  Grinning.

# 170
  • Враца
1.”Топ 5” на любимите ви продукти за 2015 година
Тази година започнах да използвам продуктите на Алтерна и всичко, което ползвах ми хареса.
1. ш+б от хидратиращата хайверна серия Алтерна;
2. бамбуковия шампоан за обем Алтерна
3. шампоан Денсифик
4. маска Денсифик
5. термо спрея на Секси хеър
2.Каква прическа/и сте избрали за празниците? Как и с какви продукти смятате да оформите косата?
Най-вероятно ще сме на домашно и няма да правя прическа, само ще изправя със сешоар.
3.Кои продукти/серии на Кюн сте използвали? Опишете ефекта им?
не съм пробвала нищо от марката

Днес за първи път пробвах зелената маска на про файбър. Много ми хареса като изключим аромата, който е доста странен. Комбинирах с циментовия шампоан на Керастас и ефекта беше уааау. Накрая изсуших само с няколко капки олио Чи с моринга,  за да видя по-добре ефекта на маската.

# 171
Епона  Hug между лилавите Секси и Алтерна антифриз кое би избрала ?   Rolling Eyes
Ох, много сложен въпрос! И двете...  Mr. Green Наистина не мога да отговоря. Зависи какво ти трябва. Лилавите на Сексихеър ми дадоха удърната хидратация, която толкова време търсих. А пък бамбуковите анти-фриз са ми една балансирана серия, след която косата ми просто изглежда добре. Относно фризитата, мисля че се справят относително еднакво.  Peace

shalqlqq, между тези двете аз бих избрала термото на Сексихеър.

setony, дано бързо се оправи мъничето.  Cry

# 172
Това балсамче на Леганза се оказа голямо съкровище  Heart Eyes

dessista, има страшно много информация за ампулата, пробвай с търсачката.  Peace

Епона, прекрасни букли и страхотна подредена коса  Heart Eyes

Линде, чакам отзив за хидратиращия шампоан на Марокан, отдавна съм му хвърлила око и честити придобивки  Hug Heart Eyes

Сетони, много неприятно, дано утре всичко да бъде поправено  Hug

Мишел, виждам че Епона вече ти е отговорила, но да потвърдя че ароматът е точно на дъвки Турбо  Grinning Не знам какво не му харесват по блоговете. Алтерна фриз според мен много се различава от лилавите Секси, но и двете съм ги пробвала само по веднъж. И все пак лилавите са преди всичко омекотяващи, а Алтерните са една идея по-балансирани, хидратират умерено и уплътняват порядъчно.

# 173
Дами, здравейте,

моля, кажете какво да си подаря за Коледа - Alterna Cavier Moisture /примерно шампоан, балсам и олио за подхранване/ или на Кerastase за силно увредени и изтощени коси /шампоан, маска и отделно масло за коса/.
Косата ми е боядисана, дълга, суха, изтощена, чуплива.

Отворена съм и за други идеи.

Благодаря предварително.

# 174
Косата и прическата на Епона са чудни. Heart Eyes
Пресите Исо са много готини.

# 175
Кажете коя от пресите ИЗО е най-подходяща за боядисвана коса. Не е много фина, гъста и леко чуплива, но заради боите е станала по-крехка мисля  Thinking

Поне да знам кой модел да загледам  Joy моята е Белисима ...на много години  Mr. Green

Още не съм пуснала поръчка аз, утре ще е...евентуално.От работата на спокойствие  Mr. Green

# 176
  • Враца
Кажете коя от пресите ИЗО е най-подходяща за боядисвана коса. Не е много фина, гъста и леко чуплива, но заради боите е станала по-крехка мисля  Thinking

Поне да знам кой модел да загледам  Joy моята е Белисима ...на много години  Mr. Green

Още не съм пуснала поръчка аз, утре ще е...евентуално.От работата на спокойствие  Mr. Green

Присъединявам се към питането. И аз искам нова преса, насочила съм се към ИСО, но не знам каква да избера. Каква е разликата между керамични плочи и турмалинови? Гледам, че има и титаниеви плочи, кой вид е най-щадящза косата?

# 177
Фрей, благодаря ти Hug
Феерийка, помня че още някой го похвали много, но съм запомнила Чаровна, защото тя пусна и снимка по този повод, извинявай Blush Hug
Така...хидратиращия шампоан на Марокан е хубавичко измивен Mr. Green косата поскърцваше, и много странно, но мойсчър рипеър го усещам като по-мек от двата. Но косата е чиста и блестяща, сложих съвсем леко, почти формално от хидр.маска, за да усетя повече следващите продукти.
Лайт олиото наистина си е лайт, изобщо не виждам действие, за разлика от оригиналното, с което също струва ми се няма как да се прекали, но пък има осезаем ефект.
Термото - пръсках доста щедро, много е лесно за ползване, излиза на хубав облак, и си ухае като всичко друго, с начална лека алкохолна нотка, само в началото. Придаде ми много плътност на косата, подобно на р-ра със зелен чай, но косата е гладка и с блясък, а след исушаване разресах без проблем, никакво слепване или фиксация, а плътна коса, без да е суха. С класическото олио следващия път, мисля ще е още по-добре. Определено съм страшно доволна от покупката, подобен ми е като ефект с Дисциплин крема  Heart Eyes

Скрит текст:
Само дето целия ми прекрасен аромат след банята отиде на кино, след като моя реши да ми прави вечеря, да ме отменил.... ooooh! не се виждахме от пушек, и след проветряването ухая доволно на гозба и дим, вместо на Марокан...а така се накефих преди това. Crossing Arms

# 178
Феерия, аз се чудя коя серия на Голдуел да пробвам. Ако не ми е уау, поне няма да съм дала много пари, за които наистина очаквам уау, а не е доста пъти.
С кои серии имаш опит?
Вчера си купих пак маска и шампоан Витамино Колор и днес ги пробвах. Косата ми е много лъскава. Маската е страшно икономична, имах старата формула, там помня, че ми отиваше доста повече. И да имам леки забележки, за тези пари Лореал са ми перфектни.

# 179
Поръчах термото на Секси Хеър и сложих и ампулата на Наши в кошницата, защото се боря с накъсване.Понеже нямам серията на Наши с какво бихте ми препоръчали да съчетая ампулата?

Общи условия

Активация на акаунт