Професионални серии за коса - тема 94

• 56 020
  • 731
  •   2
Отговори
# 210
Мagnollia , Дисциплин Протокол това шампоана , балсама и маската и др продукти от серията Дисциплин е нали  или има някой нов продукт , който служи за терапия ?

# 211
Точно за серума става въпрос, поправих го  Embarassed

# 212
  • Пловдив
По въпросите от темичката да се запиша с моя още много скромен опит и безмерно много покупки за сега:
1.Хидратиращата и серията за обем на Мароканойл
2.Маракеш хидратиращите ш+б
3.Филип Кингсли екстремно хидратиращия ш.
4.Tigi catwalk oatmeal&honey,  Pureology за обем и прешъс ойл
5.Орайт шамп с бамбук и ДПШ Алцина
/естественно не се побрах в петте  Laughing /
За празниците съм рожденничка и най-много да ми духне косата щерката и така...
От Кюн съм ползвала сериите за боядисана коса и сега взех тези Сатин ойл и Витал нутришън, но нещо ме опъваше скалпа след тях, до като от тези за боядисаната коса ми действаха супер.
От ФЮ има намаление и на Пол мичъл си взех голямата опаковка на ежедневния хидратиращ шампоан почти на 50% намаление имат  Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 14:19 от astravera

# 213
Точно за серума става въпрос, поправих го  Embarassed
няма проблем -просто не ставаше ясно какво точно ползваш  bouquet

Магнолия  newsm10  можеш ли да дадеш линк на клипчето-не знам защо не ми се отваря.Мислех че само на мен кератина ми изправя косата-затова Нашитата съм ги наказала.

# 214
Мис облаче, това ли е кремът, който си ползвала: http://www.arlen.bg/product/1944/krem-protiv-tamni-kragove-i-pod … ontour-15-ml.html? Има ли ефект върху кръгове?

Има да  Peace  Аз по наследство съм с тъмни кръгове и освен че ги маха, маха подутини и има превенция срещу бръчки тип пачи  крак  Flutter  И е много икономичен

# 215
Влизам само на бързо да ви споделя за съня, който сънувах снощи  Grinning после ще се връщам да чета, че съм през телефона. Сънувам аз, че Шварцкопф са пуснали нова серия за коса, бяло и зелено опаковките и едната маска сива  Joy Бяха доста неща, терапия за скалп преди шампоана, шампоан, балсам, маска, още една маска и някакъв серум май  Joy Joy И естествено Бубка е пробвала първа вече цялата серия и я хвали и ми пише вземи си я Фрей, няма да съжаляваш  Joy Joy Joy И аз естествено си я взех и тъкмо отварям маската и се събудих  hahaha
hahaha Определено не сме добре всичките  Joy Но пък толкова прекрасен сън и аз една огромна подстрекателка  Mr. Green Ама наистина Фрей,защо не изчака със събуждането,сега как да знаем хубава ли е маската  Hug Joy

# 216
  • София
А сега ако и Шварцкопф изкарат нещо ново като серия, дори да не е с тия цветове, Фрей, ще те заставя да ме сънуваш с уникална коса  Mr. Green  Joy
Брутален сън, мега як,  не сме добре, аз си го знам де, но за теб си мислех, че се владееш, а ти насън пазаруваш  hahaha а Бубето си е точно в амплоато  Heart Eyes

Мише, Секситата на мен не ми сплескват, обаче на мен нищо не ми сплесква обема, само когато съм намазана с масла съм сплескана. Нека другите момичета да кажат.
Аз отивам да ровя за балансирана или протеинова серия на Секси.

Магнолийк, запазих си ревюто за десерт, да си го прочета и гледам на спокойствие, ще си направя и кафе, за да ми е пълен кефа  Mr. Green Благодаря ти!!!  bouquet

# 217
ВИВЧЕ,мдааа  Mr. Green
ЛУННА ПЪТЕКА,дай линк към машата, моля те  Praynig Преди няколко дена ми я хвалиха.Уж с нея супер лесно се навиват къдриците.Една позната за 15 мин.минавала цялата си коса  Thinking И изглежда абсолютно естествено( винаги съм мислела че е къдрава по природа  Laughing ).

# 218
ВИВЧЕ,мдааа  Mr. Green
ЛУННА ПЪТЕКА,дай линк към машата, моля те  Praynig Преди няколко дена ми я хвалиха.Уж с нея супер лесно се навиват къдриците.Една позната за 15 мин.минавала цялата си коса  Thinking И изглежда абсолютно естествено( винаги съм мислела че е къдрава по природа  Laughing ).

Една приятелка я правих в салон с такава маша, ами определено не ми хареса как изглеждаха къдриците, но е факт че става много бързо  Peace

# 219
Те и мен в салон ме къдриха с преса,докараха ми вид на мокра мишка  Mr. Green И само след час къдриците увиснаха безнадеждно.Добре че имах маша да се накъдря като хората  Laughing

# 220
Cweety, Вив Hug
Ето го light олиото
http://www.arlen.bg/product/2430/marokansko-arganovo-maslo-za-ta … -light-100ml.html
А класическо кръстих оригиналното, това за всеки тип коса, че така го срещах по чуждите сайтове. Blush http://www.arlen.bg/product/2431/marokansko-arganovo-maslo-za-vs … atment-100ml.html
Лекото олио е ужасно леко, изобщо не се усеща, изчезва в косата. Това за всеки тип също не оставя следи или да утежнява, но ефекта иначе е осезаем при мен. Peace

Cweety, тези за които питаш не съм пробвала, но на мен и само с олиото ми става страхотен блясък, та спрейчето ще го пропусна с тази цена за това количество. Crazy за твоята плътна коса, като казваш и че е суха ще отива сигурно по много от спрея, а олиото и подхранва, освен всичко друго.

Мишелче, и при мен кератина изправя, било то Наши, Дисциплин или друго, но аз се радвам на такъв ефект. Flutter

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 15:54 от Анонимен

# 221
Здравейте момичета ,имам нужда от помоща ви.От толкова четене се обърках.Не зная коя серия на Алтерна да си поръчам Аlterna Caviar RepairX или Alterna Caviar Moisture..Косата ми е боядисана тъмен цвят ,но накъсана и цъфтяща...Ползвам преса ежедневно...А дали е възможно кератиновата преса на Jojko da e причина за накъсването?Благодаря  и весели празници.

# 222
Здравейте! Препоръчайте ми хидратиращ шампоан за суха, заплитаща се, нетретирана коса.

# 223
И да ви кажа I love Златна рибка  Heart Eyes и девойката Николаева  Hug получих си днес пратката от ЧП и съм много много хепи с всичко.

Леле, при едномесечно забавяне и такъв отзив, явно трябва наистина подобаващо да са се реванширали. Ще споделиш ли?

Вив, много се радвам, че лилавите Сексита ти харесват. И за моята коса се оказаха най-стабилната хидратация, която съм получавала от ш+м.

Аз съм на крачка от 30те, но си ги спомням от дете. Странно, но факт, като сипах в ръка и моменталната ми асоциация беше това. Ароматът на шампоана е по-осезаем от този на маската.

Freya, чуден сън.  Joy

Пък аз сънувах един много странен. Фиплип Кингсли бяха пуснали нов балсам за обем. И аз ще го пробвам. (А уж не съм по продуктите за обем). И изкарвам от тубичката, то излиза прах! Трябва да се смеси с вода. И смесвам аз, от една шепичка прах стана продукт цяла тава. Започнах да слагам по косата, но то свършване няма, става все повече и повече. Викам приятелки и те да слагат. И после се събудих. Не знам какъв е бил в крайна сметка ефектът върху косата.  hahaha

Поръчах си и импулите на Наши. Колко време ги държите върху косата, преди да изплакнете (ампулата на Наши)? След това маска слагате ли? Протеинова ли?

Държа ги различно. Между 5 мин. и 3 часа. Някой път слагам маска, друг път не. Слагала съм и хидратираща, и протеинова. Като че ли с хидратираща ми се получава по-добре крайният резултат.

Magnollia, значи в крайна сметка ти е позитивен отзива за терапията? А косата по-подредена и по-малко фризи ли е?

Мис Облаче, благодаря!

Мише, и на мен лилавите не ми сплескват обема, но и на мен почти нищо не ми го сплесква попринцип.

A Стиймподът дали ще може да ми направи такива буклички като пресата на ISO?

И да споделя още за нея. 4 часа по-късно вече има няколко кичура, които бяха почти напълно изправени. Попринцип това е доста повече, отколкото обикновено ми се задържа прическа, но някак си очаквах повече. Другото странно беше, че след минаването с преса, тази миризма на "минато с преса" се задържа доста дълго, дори час след като бях измила косата. Стори ми се много странно.  Shocked Дали яко ме е поопърлила? Предния ден бях сложила две термозащити на мокра коса.

Днес пак съм с новата серия на Алтерна. Този път сложих 15 изпомпвания от терапията като бях навлажнила коста хубаво преди това. Не я морких директно под душа, за да не запълня това, дето може да се запълва с вода, а да остане място и за продукт. По стечение на обстоятелствата седях около 1.5 часа, косата почти изсъхна. След това ш+б. За финиш мисля да сложа някое олио + глейз. Още ми е мокра коста, но си личи, че ефкетът с така нанесена терапията е доста по-добър. Серията започва все повече да ми се изкачва в класацията. За утре ще изправям.

# 224
  • Чукарландия
Поръчах си и импулите на Наши. Колко време ги държите върху косата, преди да изплакнете (ампулата на Наши)? След това маска слагате ли? Протеинова ли?

Държа ги различно. Между 5 мин. и 3 часа. Някой път слагам маска, друг път не. Слагала съм и хидратираща, и протеинова. Като че ли с хидратираща ми се получава по-добре крайният резултат.

Благодаря много! bouquet

Весели празници на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт