Професионални серии за коса - тема 94

• 55 987
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря.След толкова коментари и аз ще взема да се сдобия с нея  Flutter

# 391
С тази четка на Ровента бързо ли се суши косата? Преди две години ползвах на Бейбилис май беше с няколко приставки. Изтръпнаха ми ръцете много бавно сушеше Confused

# 392
  • София
Аз я ползвам на полуизсушена коса, 70-80%. Иначе, ако се махне самата четка приставка, може да се използва като сешоар, при пътуване например.

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 00:02 от Марипоса

# 393
Загледах и аз четката в youtube,но тя не къдри,само досушава косата.Нали така?

# 394
  • София
Загледах и аз четката в youtube,но тя не къдри,само досушава косата.Нали така?

Може някаква форма да се придаде, но чак къдрици не ми се вярва да станат.

# 395
Идвам да се запиша и аз в клуба на сънуващите шампоани....не вървят на добре работите Simple Smile
Присъни ми се, че съм ползвала някаква серия с арган, подозирам Чи, и бях в тотален възторг  Joy
Ще взема да я поръчам.

Не знам кой сънува четката на Ровента, но трябва да го почерпя. От 3 дни я имам и час по час ходя да суша  Laughing За човек с две леви ръце, мога да кажа че добре ми се получава. Заглажда и обира фризита, косата е много подредена. Първият път даже и корените успях да повдигна.

Хахах аз бях..., готова съм за почерка Joy Накрая всички дето завляках с тая четка са супер доволни, само аз не докарвам това, което искам.  hahaha Оставила съм да я връщам след празниците, ама ще и да още един два шанса май със вдички тези положителни коментари Mr. Green

# 396
Аз пък сънувах ,че създавам нова марка продукти за коса ама такава невиждана но до сега  Joy

Иначе днес една приятелка ми даде от олиото Макадамия и се намацах и с него Embarassed резултата много ми харесва Heart Eyes Heart Eyes и смятам след празнициге да си поръчам от ЗР Peace

# 397
Страхотна коса,супер  Hug :: за колко я взе пресата,че доста различни цени виждам.

Това към мен ли е? Ако да, първо мерси! И после: пресата е подарък, не знам за колко е купена. Единствено, мъжът ми се похвали, че са му направили намаление.
Като цяло този новият модел е около 500 лв. в България. Никъде не виждам да е на цена, съществено различна от това. От чужбина може да се намери и значително по-евтино, примерно около 350.

# 398
  • София
Честита Коледа на всички!
Имам нужда от малко помощ свързана с ампулите за възстановяване на фоликулите на Напура, а именно: на суха коса ли се слагат или на мокра, т.е. разбрах, че е преди шампоана, но не разбрах колко точно преди него  Simple Smile
Мисля, че в предишните теми бях чела, че разделяте ампулата на две ползвания или се бъркам? Удачно ли е да се раздели или е по-добре да се разпредели наведнъж цялото количество, дори и да ми се струва, че е в повече?
Благодари Ви!

Виждам, че са ти отговорили, но и аз ще ти поясня за ампулите на Напура
Стамиген, за които питаш се нанасят на суха коса (спокойно можеш да делиш ампулата на две) преди да измиеш със шампоан. Можеш да седиш 10 минути, можеш и 30, можеш и час. Аз на два пъти забравям, че съм сложила ампулата на косата и си лягам да спя - мия косата сутринта. При мен е много добър ефекта, няма дразнене на скалпа , има страхотен обем, но едно - две момичета споделиха,  че им прави реакция скалпа. Предполагам алергична реакция към някой от етеричните масла или друга съставка от ампулата. Най-добре е, за да можеш да прецениш личното си усещане към ампулата първия път да стоиш 10 мин., втория да удвоиш и времето и така да видиш как ти реагира скалпа. Слага се само преди измиване па косата.

Аз да ти кажа гледам да не споделям много лоши отзиви, защото смятам, че в определено време косата ми реагира лошо на даден продукт, а после пък става хубава и мога да заблудя някой. Напоследък косата ми е станала всеядно добиче   Mr. Green всичко харесва, особено ако изсуша със сешоар и четка. А ако навия  с маша или изправя с преса, дори и лошия резултат (например разхвърчана  и суха коса) се превръща в добър.
Поради многобройните и пространни хвалебствия на Редкен Екстрийм реших да купя шампоан и маска.  Пробвах серията веднъж (това преди година сигурно)и косата ми стана ужасна - рошава, фризи, суха,  груба, заплетена,  матирана - абе нещо много неприятно. Реших, че явно не й е времето. След няколко месеца отново й дадох шанс. Подобен резултат. Отлежаваше в шкафа забравена и преди месец при преброяване на наличностите я подарих на сестра ми, която е много руса. Тя я обожава - косата й става плътна и обемна, без да е суха. Е как да споделя негативно мнение, като знам, че навярно е от мен, а не от продукта. Тук гледам предимно се хвали и всички я харесват.

Аз не мисля, че пресата на Исо може да замени терапевтична преса, но може да служи перфектно за терапии със загряване на 60 градуса. Пробвала съм я с няколко продукта и има разлика, определено със и без нея.

Иначе моите коледни подаръци бяха всичко друго, но не и козметика за коса  Joy и след като бях решила, че никой не се осмелява да ми подари нищо за коса, си отивам при нашите за втория ден на Коледа и хоп под елхата ме чака една от прословутите маши на Ровента  Joy Тъкмо бях решила да се пробвам да не я купя  Joy hahaha Изпробвах я върху сестра ми (по-малката четка) и й направих много красиви букли.  Бързо й схванах цаката и утре след боядисването ще я пробвам и аз. На суха коса напръсках  кичура - овлажних  го на 50% и навих с четката кичура. Сред като го от пуснах стоеше навит на красива буква,  която се задържа няколко часа без никаква фиксация.

# 399
Аз си търся като Ровентата,aвтоматично въртяща,но да прави булки.Имате ли идеи?

Имам тази http://www.sephora.com/the-bombshell-1-inch-P268003?skuId=127179 … tra_p268003_image,която прави страхотни къдрици,но не е автоматична.

# 400
  • Viena
Страхотна коса,супер  Hug :: за колко я взе пресата,че доста различни цени виждам.

Това към мен ли е? Ако да, първо мерси! И после: пресата е подарък, не знам за колко е купена. Единствено, мъжът ми се похвали, че са му направили намаление.
Като цяло този новият модел е около 500 лв. в България. Никъде не виждам да е на цена, съществено различна от това. От чужбина може да се намери и значително по-евтино, примерно около 350.
bouquet

# 401
Магнолиа, значи Редкена не е бил за теб, както казваш, но пък някой който има подобна на твоята коса, ще има предвид това...ето че описваш косата на сестра ти съвсем различна от твоята. Аз ще продължавам да твърдя, че са полезни и негативните отзиви. Peace Имам две момичета от темата, по които аз най се ориентирам, за жалост пишат много рядко или никак напоследък, но техните негативни отзиви, можеше да ми спестят доста пари преди време, а не съм ги отразявала тогава в стремежа всичко да се пробва...сега съм по-разумна. Mr. Green Но всеки си има акъл да преценява какво от писаното да чете. Peace

# 402
След вчерашното обсъждане на пресата за терапия и ентусиазма който събрах, днес вече идвам да поръчам и за изненада неприятна Embarassedне е намалена от сайта бютиехперт , цената отново й е 180 лв, и това ме кара да се откажа за сега Embarassedи за да преборя тази неприятност  се чудя  с това дали да се успокоя ,въпреки че незнам на къдравата ми коса дали ще  върши работа newsm78
http://www.emag.bg/elektricheska-chetka-za-kosa-rowenta-1000-w-2 … 0d0/pd/EVKV2BBBM/

# 403
Вививан влизам направо с въпрос към теб.Ти освен 3 стъпковата терапия на Mediceuticals® използваш ли шампоана за стимулиране ,балсама и биоактивния спрей за стимулиране на фоликулите? Сигурно имаш вече мнение за тях и те моля да ги опишеш по подробно .
Поръчах го .
Не е много добре че ги поръчах без да сам ги изпробвала и малко се притеснявам сега.
На 25 пробвах мостра на Alterna Caviar Moisture шампоан и балсам.
Нещо не се разбрахме с тази серия .Косата ми стана суха  и много заплетена  а е  къса и не се е случвало да се заплита на тази каса дължина .
Имам още една мостра на същата серия ще я изпробвам на по късен етап.Може би в друг момент за косата ми ще е добре Simple Smile .

Взех си и цветен спрей за косата на Лабел М.

# 404
Бубе, Феерия, от кой еластисайзър не сте доволни? Аз съм ползвала само Екстрийм, действа ми страхотно направо.

Ползвах първо нормалния,след това екстрийм.Преди 2г и половина,може би.Косата ми беше в доста по-добро състояние от сега.Скъсена и плътна.Но въпреки това резултата при мен беше 0.Разхвърчана,изправена,дори не беше мека.Изхабих по една опаковка от 75мл и не повторих опитите.Аз съм ЗА споделянето.Благодарение на него се ориентирам какво да не купя.Разбира се стават и грешки.Например решавам че на мен ще се хареса даден продукт,нищо че тук не го харесвате.Иии,после съжалявам  Mr. Green

ЕПОНА,от къде я вадиш тази огромна коса?Прелива на снимката!Изумителна,както винаги  Hug

Общи условия

Активация на акаунт