Професионални серии за коса - тема 94

• 55 985
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Астравера, и аз да кажа за Наши Фито Рипер, ползвам от скоро серията, на мен ми се отразява много добре, косата става много еластична, лъскава, хидратирана. Усещането върху моята коса не е нито за хидратираща, нито за протеинова серия, по-скоро нещо м/у двете, но с усилен ефект на еластичност. Много добра серия за мен. Косата ми е много тънка, фин косъм, боядисвана, нормална към суха в краищата, здрава, не цъфти, но се къса.

Епона, аз не съм ползвала маската, но ми е в листа за купуване, заради скалпа.
Бубе, благодаря, че разказа отнново за нея  Hug
Дели, задължително да се похвалиш, като пробваш пресата  Heart Eyes Е, от веднъж ефект не се вижда, но все пак  Heart Eyes

# 421
Аз чакам утре серията phyto на Наши, заради ефекта на ампулата просто не устоях да ги взема за поддържане на ефекта, а и много си обичам Наши. Heart Eyes

Момичета, някоя да има излишни екстремните Ш и Б на Ф.Кингсли? Имам какво да предложа bouquet

# 422
  • Пловдив
Астравера, и аз да кажа за Наши Фито Рипер, ползвам от скоро серията, на мен ми се отразява много добре, косата става много еластична, лъскава, хидратирана. Усещането върху моята коса не е нито за хидратираща, нито за протеинова серия, по-скоро нещо м/у двете, но с усилен ефект на еластичност. Много добра серия за мен. Косата ми е много тънка, фин косъм, боядисвана, нормална към суха в краищата, здрава, не цъфти, но се къса.

Епона, аз не съм ползвала маската, но ми е в листа за купуване, заради скалпа.
Бубе, благодаря, че разказа отнново за нея  Hug
Дели, задължително да се похвалиш, като пробваш пресата  Heart Eyes Е, от веднъж ефект не се вижда, но все пак  Heart Eyes

Вив мерси мила, моята е подобна дано се разберем Praynig

# 423
Магнолия съгласна съм за усвояването на продукта със и без нагряване че има разлика  Peace но да ми обясняват на щанда че видиш ли с тази инфра ред технология си правиш терапия докато изправяш косата на 220 градуса е просто смехотворно.Вече към 5-тата минута като взеха да ми обясняват как пресите са правени в Холандия при положение че всички знаем че са китайски-спрях да им слушам брътвежите.Нямам проблем да си купя нещо китайско,нито пък комплекси относно марките,но искам като плащам вместо 70 лв.- 180 лв. да знам защо го правя-а такъв отговор за себе си не открих.Керамични и турмалинови преси под път и над път,с нищо тези не са по-уникални или различни за да оправдаят разликата в цената.Исо пресите са си обикновени преси с необикновена цена  Mr. Green
И за да си продължа спама-ти си точният човек с многото маши  Mr. Green искам ей такива къдрици

Скрит текст:

с овална ли ще станат най-лесно или пък такава с балончета  newsm78

всякакви предложение (с изключение на Исо  Sick ) приемам.

Редактирам се да допълня: Бубе добре че писа за маската на Меди че ми стои в кошницата от 5 дни  Embarassed

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 11:55 от michelle_ma_bell

# 424
  • Варна
Тузарка, може ли линк на този Wella SP Liquid Hair Hug
Заповядай http://www.lookfantastic.com/wella-sp-liquid-hair-100ml/10955091.html
Ползва се след шампоан СП рипеър от възстановяващата серия.

# 425
Благодаря Simple Smile

# 426
  • София
Вели, мъничко зелен коректор неутрализира червените нюанси за известен период. Аз не съм имала проблем с неестествен вид. Другото, което може да направиш е част от боята да е със студен подтон, напр. син.
Проблемът при мен е, че червеникавите нюанси побеждават пак след 3-4 измивания  #2gunfire

# 427
Ох, нещо тия буклички не мога да им схвана цаката. На шанда на Исо само изправях, буклите ги прави момичето. И сега не знам от мене ли е, от пресата ли е. Трябва да пробвам с другата преса. На мен със Стиймпода ми се получи това (ляво без светкавица, дясно със):

Скрит текст:

michelle_ma_bell, това май с ретро преса се получава.

Цитат
Серията Наши Фито Рипеър на мен ми се отразява много добре, косата става много еластична, лъскава, хидратирана. Усещането върху моята коса не е нито за хидратираща, нито за протеинова серия, по-скоро нещо м/у двете, но с усилен ефект на еластичност. Много добра серия за мен.

Подкрепям. Единствено, аз я усещам повече протеинова. Моята е небоядисвана, гъста, жилава.  Peace

Мерси, че споделихте за Меди. Аз има още от ампулите на Напура, за доста време при това, но вече се оглеждам с какво да ги разнообразя като свършат. Не че не ми харесват, но нали е добре да се редуват фирми и продукти...

# 428
Хайде и моя топ 5
1 Серията Дисциплин на Керастаз
2 Олиото Митик на Лореал
3 Шампоан за Хидратация на Джойко
4 Маска Макадамия
 Хвърлила съм око и на продуктите на Мароканайл.
Иначе за празника няма да правя прическа просто ще се изкъпя.Приятелят ми е дежурен а аз съм на легло в повечето време.Родителите ми ще дойдат да празнуваме заедно

# 429
Вивче,ползвам шампоана за стимулиране на растежа за сухи скалп и коса на Медисютикълс+хидрат.балсам на Меди moist-cyte.Очарована съм!По-мека и и обемна коса трудно постигам с другите продукти.Може би само с Наши Фито рип.
Бубка каква е твоята коса, защото получих днес Наши фито и да знам какво да очаквам?
Дълга,фин,нормален до леко сух косъм.Боядисвана.Шампоана се разпенва по-трудно,много е щадящ.Косата ми е мека след него.

# 430
Мишелче, и аз мисля, че това се постига с ретро преса. Чакам и Денси да се изкаже. Спомням си, че тя има такава. А иначе и аз гледах снощното предаване с тази говорителка (все не си спомням името и), жестока прическа и бяха направили!

# 431
Епона цъ-не е с ретро преса-тя или надъвква на ситно или прави плажни вълни-според техниката на ползване и придружаващите продукти.За ефекта на снимката трябва кичурите да се подредят един до друг,а не един върху друг-дано ме разбереш.Иначе от снимката която си показала много ми харесва как ти се е получило-небрежни чупки и вълни  Heart Eyes аз къдря с маша,не с преса и не мога да съм ти от полза.
Магнолия ми е пуснала мухата  Mr. Green  за едни маши на Тревор Сорбе-гледах клипчета и ми хареса ефекта от тях-сега им се чудя.

# 432
Скрит текст:
Честита Коледа на всички!
Имам нужда от малко помощ свързана с ампулите за възстановяване на фоликулите на Напура, а именно: на суха коса ли се слагат или на мокра, т.е. разбрах, че е преди шампоана, но не разбрах колко точно преди него  Simple Smile
Мисля, че в предишните теми бях чела, че разделяте ампулата на две ползвания или се бъркам? Удачно ли е да се раздели или е по-добре да се разпредели наведнъж цялото количество, дори и да ми се струва, че е в повече?
Благодари Ви!

Виждам, че са ти отговорили, но и аз ще ти поясня за ампулите на Напура
Стамиген, за които питаш се нанасят на суха коса (спокойно можеш да делиш ампулата на две) преди да измиеш със шампоан. Можеш да седиш 10 минути, можеш и 30, можеш и час. Аз на два пъти забравям, че съм сложила ампулата на косата и си лягам да спя - мия косата сутринта. При мен е много добър ефекта, няма дразнене на скалпа , има страхотен обем, но едно - две момичета споделиха,  че им прави реакция скалпа. Предполагам алергична реакция към някой от етеричните масла или друга съставка от ампулата. Най-добре е, за да можеш да прецениш личното си усещане към ампулата първия път да стоиш 10 мин., втория да удвоиш и времето и така да видиш как ти реагира скалпа. Слага се само преди измиване па косата.
Мagnollia, много, много благодаря  bouquet

Давам още един + за четката на Ровента. Справям се вече доста добре, косата ми става пригладена, подредена, а ако се постарая докаравам и чуден обем (с къса коса съм).
Вчера я ползвах с гела с гъвкава фиксация на Маракеш и съм много доволна. Не съм убедена, че всеки път ще докарвам такъв отличен резултат, но този път просто не мога да позная косата си.

# 433
  • София
Определено не е с ретро преса, аз имам и не стават такива вълните. В смисъл, такива стават, но не така на един ред, а разбъркани  Laughing Така на един ред не знам как се прави. Но и да го постигнеш, то не трябва да мърдаш, да не се разместят редовете  Grinning

# 434
  • Бургас/Пз
Епона,уникална, уникална, уникална коса.  Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Би ли споделила /може и на лс/ от колко време ползваш професионална козметика за коса и дали косата ти е боядисвана или това й е естествения цвят?

Да ви кажа, че най-после открих , че на моята коса Детанглера с цитрус и нероли се комбинира най-добре с ДПШ на Лабел М. Не прекалявах с финиша /кенди олиото само леко на връхчетата/ и термото /две пръскания на Ф.К/ и я оставих да съхне сама, съвсем леко я духнах със сешоара. Днес ми е страхотна, витална подвижна , изобщо не е сплескана от спането. Много ми харесва.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт