Професионални серии за коса - тема 94

• 55 992
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Джей, честит празник! Да ти е жив и здрав!

Леле, колко различни са ни косите! Но пък ми се затвърди мнението, че бамбуковият анти-фриз е перфектният шампоан преди млечната терапия на МШ.  Mr. Green

В лилавата маска на Сексихеър има хидролизиран зеленчуков протеин към края на съдържанието.

И да ви покажа днес какво спретнах с една маша, която случайно изрових (ляво без светкавица, дясно със):
Скрит текст:

И се присъединявам към въпроса на ани. Но да, лак е винаги накрая. Преди маша/преса само термозащита!!!

# 571
Да попитам, ако някой е пробвал на Шу Уемера това- http://www.shuuemuraartofhair-usa.com/satin_design/SU017.html , може ли да ми опише аромата.Закупих си го, първи продукт ми е на марката и нямам база за сравнение, но определено не ми мирише флорално, както пише в сайта, а е с по-тежка, парфюмна миризма.Някой да има наблюдения  newsm78

На мен ми миреше на свежо, цитрусово..не мога точно да определя, но в никакъв случей не ми е тежка миризмата. Харесва ми  Peace

Честита Коледа момичета. Бъдете здрави, щастливи, обичани и красиви  Hug

# 572
Джей, да ти е жив и здрав малкия!  bouquet
Шампоанът Алтерна анти фриз го усетих по абсолютно същия начин, като Джей и Сис, супер втвърдяващ, бетониращ. Не остъргващ, това усещане ми е различно при мен, а просто втвърдяващ много, правещ косата груба.

За шампоана Рипеър на Марокан съм на същото мнение като Линдето, много мек и приятен шампоан, усеща се повече хидратиращ, но по описание е протеинов. Аз го комбинирам с хидратиращата маска за плътен косъм.

Епона, много красиви кукленски букли! Косата ти изглежда много плътна и жилава, с какво я ми последно?

# 573
Ани, ако искаш пробвай Редкен спрейчето за което писах, има и лека фиксация и термозащита, при мен се получава http://www.arlen.bg/product/2726/teksturirasht-sprey-za-toplinna … cate-03-124g.html
Вив, червеният и преди писах, а вече си затвърдих същите впечатления, като плътност много, много прилича на този http://www.arlen.bg/product/412/shampoan-za-uplatnyavane-na-tank … vansed-250ml.html , уплътнява по същия начин, малко странно, не много силно.
Аз в момента съм омазана в оранжево, да видим как ще се получи поредното  Laughing

Епона, страхооотна коса и прическа  bouquet

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 12:54 от setony

# 574
Епона, чудно е станало. Ех, каква жива коса  Heart Eyes Аз бих пръснала с лак, ако пръскам и след това бих ги разресала с пръсти за да се отделят кичурчета за по-естествени къдрички.

# 575
Термо спрея на Марокан според е много подходящ за преди преса/маша. Много е странен, в хубав смисъл, защото мога да среша косата след него дори, не е като след лак фиксирана и вкоравена, обаче прави косата една такава плъъътна и я държи във форма. Някаква невидима фиксация има, много ми харесва Flutter И на мокра коса съм слагала преди сешоар, и на суха днес преди пресата, даже на суха ми хареса повече, косата не слегна както обикновено, хем е права, хем е двойна на усещане. Crazy

# 576
Как се ползва 2-минутния реконструктор на Афоджий? Мога ли да го сложа на мокра коса, както маска за коса, веднага след шампоана? Или трябва да е на почти суха?

# 577
Как се ползва 2-минутния реконструктор на Афоджий? Мога ли да го сложа на мокра коса, както маска за коса, веднага след шампоана? Или трябва да е на почти суха?
точно така си се ползва, като маска. След протеинов шампоан или ДПШ

# 578
За шампоана Рипеър на Марокан съм на същото мнение като Линдето, много мек и приятен шампоан, усеща се повече хидратиращ, но по описание е протеинов. Аз го комбинирам с хидратиращата маска за плътен косъм.

Шампоана рипеър по-хидратиращ ли се усеща от хидратиращия?  Laughing Понеже аз пробвах втория, заедно с маската за плътна коса, която ми е адски любима, но го усетих точно както шампоана Анти фриз  Sad

# 579
По-мек е от хидратиращия, да Peace

# 580
Термо спрея на Марокан според е много подходящ за преди преса/маша. Много е странен, в хубав смисъл, защото мога да среша косата след него дори, не е като след лак фиксирана и вкоравена, обаче прави косата една такава плъъътна и я държи във форма. Някаква невидима фиксация има, много ми харесва Flutter И на мокра коса съм слагала преди сешоар, и на суха днес преди пресата, даже на суха ми хареса повече, косата не слегна както обикновено, хем е права, хем е двойна на усещане. Crazy

Аха, точно затова го харесвам и аз. Може да се ползва на суха коса, без да втвърдява или омазнява. И дава плътност Hug

# 581
По-мек е от хидратиращия, да Peace

Ясно. Значи повече няма да го ползвам  Laughing

Скрит текст:
Ако някой го иска, мога да го разменя. Може би са към 30мл. Бих го снимала за да се види по-ясно

# 582
точно така си се ползва, като маска. След протеинов шампоан или ДПШ
Благодаря! Grinning

# 583
  • На ръба..
И нещо в духа на темата..не се сдържах..

Скрит текст:

# 584
Епона  Hug чудна коса и аз бих разресала леко или прокарала пръсти както каза Джей ...А на теб честит празник на малкото пораснало момченце.Да ти е жив и здрав,с пожелания за едно безгрижно детство,изпълнено с щастие и любов. Hug

Момичета тези от вас,които се подстригват сами (Епона ми изкача на прима виста),може ли да споделите каква ножица използвате....Искам да си взема такава,за да обирам цъфтежите. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт