Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 904
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Перник
Според мен е писала, че е редно да дават епикриза, а не че всеки път е получавала такава.
Така е, не съм прочела правилно, съжалявам.

# 676
  • София
Странно е, че не дават епикриза  newsm78.
На мен са ми давали и в двете други клиники, в които съм била до сега - дори на ЕЦ и когато няма пунктирана Я.

# 677
Предполагам, че е нещо свързано с лекарската тайна, защото в епикризата би трябвало да се опише вида протокол, медикаменти, отговор на организма и др. Та с този документ можеш да "избягаш"  в друга клиника, макар, че щом отиваш на друго място, е ясно, че опита е бил несполучлив.

# 678
Според мен е писала, че е редно да дават епикриза, а не че всеки път е получавала такава.

Да, да, точно това имах предвид! Благодаря bouquet

Предполагам, че е нещо свързано с лекарската тайна, защото в епикризата би трябвало да се опише вида протокол, медикаменти, отговор на организма и др. Та с този документ можеш да "избягаш"  в друга клиника, макар, че щом отиваш на друго място, е ясно, че опита е бил несполучлив.

Стига де, лекарска тайна! Всяка жена реагира различно на различните стимулации. Редно е да се види при еди каква си стимулация си реагирала еди как си, за да не се почва всичко от начало ако отидеш в друга клиника. Все пак не говорим за семки и бонбонки, една жена не бива да се подлага на прекалено много стимулации. Говорим за здраве, не за някакъв продукт, че да се краде ноу хау. Така или иначе всички ползват един набор от медикаменти, не става дума за някаква измислена, нова технология. В този смисъл редно е да получаваме пълен набор от документи за извършените процедури така, както ние или фонда чинно си заплащаме за лекарската услуга.

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 11:31 от plqsmlqs

# 679
  • София
При положение, че един път с Клостилбегит нямах никакво раздвижване, дали втори път, ако пробвам, мога да очаквам по-добър резултат?  Персенска ми предлага да опитаме с него пак. Офф, не знам какво да правя вече.  Confused

# 680
Редно е, Пляс, ама не ги получаваме.

# 681
Редно е, Пляс, ама не ги получаваме.

Да не забравяме къде живеем. Както и да е... остава ни надеждата за промяна.

Желая късмет и скорошна бременност на абсолютно всички в темата, особено на тези дето се позастояха достатъчно дълго тук. Моля ви се има и други раздели във форумите - по приятни Mr. Green Освободете място bouquet bouquet bouquet

# 682
При положение, че един път с Клостилбегит нямах никакво раздвижване, дали втори път, ако пробвам, мога да очаквам по-добър резултат?  Персенска ми предлага да опитаме с него пак. Офф, не знам какво да правя вече.  Confused
Аглея, защо не се изместиш при друг лекар? Някак си не разбирам как като не реагираш на Клостил, отново иска да те стимулира с него? На мен лично не ми допада Персенска, била съм на прегледи при нея и ме е отчайвала много..Подчертавам, че това е лично мое мнение.

# 683
  • София
При положение, че един път с Клостилбегит нямах никакво раздвижване, дали втори път, ако пробвам, мога да очаквам по-добър резултат?  Персенска ми предлага да опитаме с него пак. Офф, не знам какво да правя вече.  Confused
Аглея, защо не се изместиш при друг лекар? Някак си не разбирам как като не реагираш на Клостил, отново иска да те стимулира с него? На мен лично не ми допада Персенска, била съм на прегледи при нея и ме е отчайвала много..Подчертавам, че това е лично мое мнение.

Имам й доверие, харесвам я, не искам засега да я сменям. Тя предложи, то аз ще си реша в крайна сметка. Нещо съм объркана, чувствам се в задънена улица. Тази година почна лошо, миналата завърши лошо, егати  Crossing Arms Както се пее в една песен на Д2, "На моята улица слънцето спи"  newsm29

# 684
Със сигурност Персенска има нещо предвид, за да планира отново Клостилбегит.
Но за всеки случай може да я попиташ защо мисли, че сега ще е различно.

# 685
  • София
аз съм пробвала по много пъти с всевъзможни лекарства.
всеки път резултата е различен.

# 686
Аглея обсъди го с нея. Цветков ми предложи Клостил, но предвид по-тънката ми лигавица по принцип аз го питах за Фемара и той се съгласи. Иначе дори и за фонда не съм видяла "епикриза", подписах документ с описание на опита като лекарства и процедури, но нямам спомен да е пишело,  че е "епикриза"  newsm78

# 687
  • Някъде под слънцето
Здравейте на всички,
престраших се и аз да се включа във вашата тема. От декември 2015 съм пациентка на д-р Стаменов. Стигнахме до него, след година и половина неуспешни опити за бебе.
Реших да пиша тук и да помоля за вашите съвет и мнения.
При първия ми преглед, общо взето, д-р Стаменов се държа меко казано незаинтересовано от моя случай, и изобщо от мен като пациентка. Разгледа бегло формуляра, който бях попълнила предварително с всички мои и на съпруга ми данни, прегледа ме на стола и горе долу с това приключи прегледа.
Назначи ми снимка на тръбите, която предстои следващата седмица... и след нея ще видим как ще се действа. Съпруга ми също сподели, че доста бързо е минал прегледа и му се е сторил малко несериозен. Thinking
Честно казано, въпреки имиджа му на супер добър специалист и човек, аз не останах с много добро впечатление от прегледа и срещата с него.
Моля ви, споделете вашите впечатления, защото засега аз си мисля, че той ще ме претупа и няма да ми обърне достатъчно внимание...Притеснявам се, че ще се окаже от онези лекари, които са се взели адски насериозно и гледат от високо на пациентите си, вместо да им помагат...В крайна сметка, ако сме стигнали до него, няма да е от хубаво... Rolling Eyes Confused

# 688
  • София
какво друго очакваше?
и моя преглед преди десетина години мина по същия начин.
назначава изследвания и според резултата се преценява какво следва.
ако имате въпроси си ги задавате и това е  Rolling Eyes

# 689
  • Някъде под слънцето
Ами, може и да съм малко наивна, но очаквах най-малкото по-човешко и по-внимателно отношение от някого, който се рекламира като "един от най-добрите специалисти" и  дето бил "супер-мега добър човек". С риск да се повторя, ако сме опрели до него, значи не ни е розово положението и се предполага, че може да ни предразположи малко и да се поинтересува повече...А не на две-на три да ни претупа. Кръстил си е болницата "Надежда", но на нас много надежда не ни вдъхна......Освен това, по моите разбирания, при условие, че това е частна болница и си плащаме като попове дори за  "добър ден", най-малкото дължат на  клиента/пациента добро и любезно отношение...А ние досега получаваме само безразличие от доктора и арогантен тон от телефонистките...Ако исках някой да ме гледа накриво и да ми се троска, щях да ида в Майчин дом или Шейново...

Общи условия

Активация на акаунт