Августовски бебета 2016 Тема №2

• 33 098
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Сигурно ще иска да види бебето веднага Simple Smile. Аз на моя няма да казвам нищо засега, на 3 години е.

# 151
Диана, ако са видяли точицата горе в матката, няма как да стане извънматочна. Това се получава ако заседне някъде в тръбите или се закрепи извън матката. Обикновено е към 5 седмица.
Там е работата, че още не са. Прегледа ми беше на 29-ти и не се видя нищо категорично, следващия ми преглед е на 8-ми

Ако имаше нещо, мисля че досега да си изкървяла или умряла от болки, при извънматочна са просто нечовешки.
И доктора така каза 😊 ще изчакам търпеливо до 8-ми и ще се разбере какво се случва 😊  Hug

# 152
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
 Tada Честита нова година момичета! Tada

Честита Нова Година мамчета, бъдете здрави и много щастливи    bouquet
Аз имам питане към мамите които имат и други дечица : Казахте ли им или кога смятате да им кажете? Моят младеж е на 5 и не знам дали ще го разбере от сега   newsm78

Според мен ще те разбере много добре, но имай предвид, че е възможно веднага да почне да се хвали на всичко живо.  Laughing

Голямата беше на три и разбра много добре когато й казахме.
Сега изчакваме заради гореспоменатите причини...  hahaha

# 153
Tada Честита нова година момичета! Tada

Честита Нова Година мамчета, бъдете здрави и много щастливи    bouquet
Аз имам питане към мамите които имат и други дечица : Казахте ли им или кога смятате да им кажете? Моят младеж е на 5 и не знам дали ще го разбере от сега   newsm78

Според мен ще те разбере много добре, но имай предвид, че е възможно веднага да почне да се хвали на всичко живо.  Laughing

Голямата беше на три и разбра много добре когато й казахме.
Сега изчакваме заради гореспоменатите причини...  hahaha

Ахаа, това за хваленето не се сетих , Благодаря  Peace ще си мълча за сега Wink

# 154
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ха, даже сега се сетих, че моята всъщност беше на 3 когато се роди малката, значи е била на 2 и малко като й казахме.  Crazy

# 155
Големият ни син беше на 7 като му казаха не че ще става батко- на другия ден цялото училище знаеше и майките ме поздравяваха 🙀

Сега е почти на 10 и оня ден ни хвана като коментирахме, че това лято Няма да се приберем в България. И започна пита Ама защо, ама КСК така, та нямаше накъде и му казахме пак. Сега обаче мълчи и си трае.

# 156
Честита Нова Година, момичета! Бъдете здрави и щастливи вие и вашите близки!

Моето момченце  е на почти 9 години, казахме му след първия преглед, щастлив е много, но пази тайна. Никой освен близките ни и един двама приятели не знаят. Ще кажа на колегите след празниците,защото няма как.

# 157
Честита Нова 2016 година! Много радост и щастие ви желая и август един щастлив пухкав финал, живи и здрави бебчета на всички през тази година Simple Smile!

Ох, още се притеснявам за тая безалкохолна бира, то сигурно притесненията ми повече вредят от самата бира  Cry
-=Деси=-, благодаря, малко ме поуспокои  Embarassed
mimoni, благодаря ти, дано си права  Hug. Браво за късмета, при нас бебе се падна а 2-годишната ми дъщеря хаха, но викам ще е в семейството просто Simple Smile
diana_m, пожелавам ти на 8-ми всичко да е наред и да си отдъхнеш  Hug
tufituri, моето момиченце е на 2г и ММ й каза още като правих теста, тя първо нищо не разбра, после каза, че не иска да става кака, но сега вече казва, че е кака-бебе хаха и ми цунка корема, гали ме и каза, че го обичала, но тя е доста малка и не знам как би реагирало 5-годишно момче.

# 158
Честита Нова година, момичета! Нека ни донесе много здраве, щастие и да бъде една от най-хубавите ни години, август на гушнем по едно живо и здраво бебче! Simple Smile

# 159
Честита Нова Година, момичета!!! Добре дошла 2016! Нека посрещнем 2017 с здрави пухкави бебоци Wink

На моят син /той е на 4 г./ му казахме веднага щом разбрахме. Реагира спокойно, като само изрази предпочитания за розово бебе Simple Smile Не се е похвалил на никого. Много е внимателен с мен - пази ми корема, не се блъска в мен, не ме занимава вече с нищо и само пита дали ми е лошо... много е мил  Heart Eyes От всичко това страда баща му, защото само него ангажира за игрите си  Twisted Evil

# 160
Честита Нова Година!!!
Нека 2016г. ни донесе здраве,щастие и много късмет!
Бихте ли ми  казали какво мога да пия за главоболие?

# 161
  • София
Честита Нова Година!!!
Нека 2016г. ни донесе здраве,щастие и много късмет!
Бихте ли ми  казали какво мога да пия за главоболие?

Само чист парацетамол

# 162
И се пак, ако можеш да минеш и без парацетамола, по-добре. Ако не можеш, пробрай с половинка.

# 163
За главоболие - парацетамол.

# 164
ЧНГ 2016! Нека бъде здрава, щастлива, плодородна за всички ни!

Общи условия

Активация на акаунт