Искам да кажа ... (67)

• 52 502
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Аз мисля да отменя Тонка и да отговарям за сърфистите. Така де, аз коктейли не пия, ама с мъжете нямам проблем.
Много съжалявам, че моята картичка не е стигнала притежателя си.

# 616
  • София
Аз мисля да отменя Тонка и да отговарям за сърфистите.
А, чакай, чакай... Мен вече ме разпуснаха от задълженията да нося коктейли, така че основната ми работа остават сърфистите. Е, верно че с толкоз много момци надали ще смогна, затова ще имам нужда от подкрепления.  Grinning Но все пак не прекалявайте, да не пристигнете със стотици и за мен да не остане нищо.

Сватя, ние верно ще дойдем, ама семейно. Така че внимавай какво си пожелаваш.  Hug

# 617
Честит имен ден на имениците! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

# 618
Днес исках да кажа, че съм свободна жена, но ни върнаха от съда и новото дело е след 3 месеца:-(. Тъпото е, че са само някакви административни проблеми, които ако мъжът ми ме беше послушал, нямаше да се случат. Загубих целия ден да се влача по съдилища Sad. И сега все още съм женена Sad.

# 619
Добре, аз мога да поема и 25 %.

# 620
  • Пловдив
Днес исках да кажа, че съм свободна жена, но ни върнаха от съда и новото дело е след 3 месеца:-(. Тъпото е, че са само някакви административни проблеми, които ако мъжът ми ме беше послушал, нямаше да се случат. Загубих целия ден да се влача по съдилища Sad. И сега все още съм женена Sad.
Нищо, скоро ще ти дойдем на гости да те разведрим.

# 621
Честито Богоявление и весело изкарване на празника на всички именници !
 Кръстена съм на баба си и тя е Йордана и според нея имам имен ден / нищо ,че тя категорично е забранила да нося нейното име и ми е избрала това /
 ММ също има имен ден.
 След час тръгвам за работа - сблъсъка с абсурда и постотията е не избежен . Повтарям си омммммммм и чакам да свърши деня - но не знам до кога ще изтърпя така.
   Колегите ми / предимно жени / приемат нежеланието ми да влизам в конфликт и да им отвръщам на крясъците и злобата по техен маниер за слабост от моя страна и други постоянно ме уверяват да не стоя безучастна
  Не виждам смисъл да се пъна и да викам и да се доказвам в такъв аспект.
     Поздрав за тези ,които харесват френска музика . Обожавам  Heart Eyes 
Скрит текст:

# 622
Аз бих пояздила вълните с някой сърфист, пък вие метайте картите по плажа.
Тони, за мен Мохито с много лед, моля. Wink
Жармен, честит имен ден bouquet

# 623
Ха ха, идвайте, то като ви позатрупа още малко снегът и верно може да се замислите Simple Smile. Аз се разхилих днес в съда, защото му обяснявах на моя как се правят нещата (цял живот с договори се занимавам), но не! Той реши, че ще си наема адвокат, макар, че аз съм губещата страна и му подписах всичко което пожела, та нямаше никаква нужда. И понеже много бързаше да подава документи, просто, защото ми беше бесен се набута.

Днес ми се разкрещя, все едно аз съм виновна, а аз всъщност имам по-голяма нужда нещата да се разрешат бързо.

Но ако дойдете ще е супер. Карти, табла, бири, коктейли и сърфисти  Wink. Янтра, на мен на ски ми се ходи. Гледах световното и много ми домъчня за малко снежец.  

# 624
Размечтах се вече за море, плажове и сърфисти. Grinning
Скрит текст:
Не ща да яздя вълните с никой сърфист, но бих пояздила такъв. Twisted Evil Висок, строен и загорял.

Жармен, да си жива и здрава! bouquet

# 625
Цвети, аз имах същото предвид,  просто не го казах толкова директно. Simple Smile
Много ми приличаш на мен понякога, много пъти,  всъщност. Wink

# 626
Честит имен ден, Жармен! Да си жива и здрава!

# 627
Честит имен ден на Жармен и всички други именици. Аз въобще не ги знам имените дни и ако някой не поздрави, няма и да разбера. В България беше друго, все ще чуя от някъде, а пък и повече познати имах.

# 628
Шанти,  Wink

Ще ходя за книги тези дни и като си гледам списъка лошо ми става. Много дълъг. Няма да успея да прочета всички набелязани книги през годината. Отчетох се и в темата Книга на годината.

# 629
Аз пък търся следващата книга, която да почна. Имам много в четеца, но нищо не може да ме накара да прочета повече от 10 страници. Сега чета Аз, Анна Комнина, но никак не съм впечатлена. Все пак ще я дочета.

Общи условия

Активация на акаунт