Страхотна диета

• 135 964
  • 570
  •   1
Отговори
# 495
  • София
ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ КАК СИ ПРИГОТВЯХТЕ ТЕЛЕШКОТО,ЗАЩОТО АЗ СЪМ СКАРАНА С ГОТВЕНЕТО EmbarassedДАЙТЕ ИДЕЯ   chef  bouquet
Аз го замених с пилешко.
Имах идея да го сваря и после да го овалям в подправки или да го опека на бавен огън - 2/3 часа - студено вече да режа на порции, но не си харесах в магазина месо.
Не исках да рискувам - да купя и да излезе 'гадно' и да ми провали диетата.
Според мен е важно да е нискокалорично месо.

# 496
  • София
Нашият кантар нещо не е наред май - вчера сутринта показваше 55 кг, снощи 56,5, а тази сутрин 55,5  #Crazy Вярно, че понякога вечер хапвам и т.нар. "зеленчуков сандвич", но това, защото стоя до късно (лягам си към 2-3 през нощта) и не издържам от 19:30 до тогава. Както разбрах, принципът е все пак тялото да не гладува, а да се хапва начесто, за да се откаже организмът да събира мазнинки "за черни дни". Но защо при мен такива вариации в теглото в рамките на 24 ч???
Кажете моля ви, от кантара ли е това или има и друга причина?

Правилото е да се мериш 1 път на ден, рано сутрин.
След като се събудя  и след като съм ходима във WC-то и преди да си изпия кафето и лекарствата/витамини/ се тегля на кантара и отчитам, това което показва.
През деня теглото варира 1-2 кг - всависимост от поетата храна и течности.
Меря се винаги с едни и същи дрехи (когато са много леки и кантара не ги лови) или без дрехи.

# 497
  • MUC
Нашият кантар нещо не е наред май - вчера сутринта показваше 55 кг, снощи 56,5, а тази сутрин 55,5  #Crazy Вярно, че понякога вечер хапвам и т.нар. "зеленчуков сандвич", но това, защото стоя до късно (лягам си към 2-3 през нощта) и не издържам от 19:30 до тогава. Както разбрах, принципът е все пак тялото да не гладува, а да се хапва начесто, за да се откаже организмът да събира мазнинки "за черни дни". Но защо при мен такива вариации в теглото в рамките на 24 ч???

Правилото е да се мериш 1 път на ден, рано сутрин.
След като се събудя  и след като съм ходима във WC-то и преди да си изпия кафето и лекарствата/витамини/ се тегля на кантара и отчитам, това което показва.
През деня теглото варира 1-2 кг - всависимост от поетата храна и течности.
Меря се винаги с едни и същи дрехи (когато са много леки и кантара не ги лови) или без дрехи.

За дрехите, ходенето до тоалетна и т.н. си права, аз снощи просто не се стърпях. Но все пак вчера сутринта бях с половин кг по-лека от днес... Та се чудех нормално ли е, все пак ми е едва трети ден, дори застой не очаквах толкова скоро, камо ли качване.
А може ли да събирам течности - тук в момента са страшни жеги, 30 градуса и висока влажност. Пък и в неделя трябва да ми дойде, сега се сещам.

# 498
  • София
ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ КАК СИ ПРИГОТВЯХТЕ ТЕЛЕШКОТО,ЗАЩОТО АЗ СЪМ СКАРАНА С ГОТВЕНЕТО EmbarassedДАЙТЕ ИДЕЯ   chef  bouquet
Аз го замених с пилешко.
Имах идея да го сваря и после да го овалям в подправки или да го опека на бавен огън - 2/3 часа - студено вече да режа на порции, но не си харесах в магазина месо.
Не исках да рискувам - да купя и да излезе 'гадно' и да ми провали диетата.
Според мен е важно да е нискокалорично месо.
аз обаче си го купих вече,но се чудя ако го задуша малко и после го метна на скарата дали ще стане  newsm78 [без сол,олио,зехтин и подправки естествено]за понеделник е все ще измисля нещо,пък дано стане  chef

# 499
  • София
Асе, сигурно е от това че ще ти идва, не се отчайвай, може би след това по-бързо ще сваляш. След като сега задържаш, а си на диета?! Wink От това е.
Тес направи си го с подправки - каквито искаш , от тях не се пълнее , нали трябва да е вкусно. Малко - но вкусно. Ако трябва и с олио го намажи- няма проблем.
Аз си овкусявах всичко много добре - и пак отслабвах.

# 500
  • MUC
Мерси, denis_d! Златна си, успокои ме!  Hug

# 501
  • София
Ассе.. винаги се мери сутрин, след като ходиш до тоалетна... Аз лично така правя. Тогава наистина се вижда реалните резултати от каквото и да е.. вечер.. това кило може да е само вода...

# 502
mam4eta az da pitam neshto koeto ne e mnogo po temata ama  Embarassed da me izvinqvate. Ta.. kato vi doide chuvstvate li se po - debeli?, zashtoto az sym na dieta i tiq dni ne stiga che ogledaloto mi pochna da me ugolemqva ama i ne myrdat tiq pusti 55kg  Cry

# 503
  • София
добър ден на всички  bouquet,пожелавам ви по-бързо сваляне на гадните килограми #2gunfireи само с малко воля ще им видим сметката.Днес ми е 9 ден от диета2, чувствам се супер и продължавам напред/нямам движение по лентата,но и това ще стане/УСПЕХ!!!!!!!!!!!!    bouquet  bouquet  bouquet

# 504
  • MUC
Добър ден и от мен!  Grinning
Днес ми е 4-ти ден от диета 1. В сравнение с вчера съм още половин килце надолу.  bowuu
За последните 2-3 килца обаче сигурно ще се наложи да почакам повечко...

# 505
  • Sofiа
Много добре ми звучи тази диета.
Започвам я от днес и се надявам до средата на юли да вляза във форма, че моренцето ме зове Sunglasses

# 506
  • MUC
Много добре ми звучи тази диета.
Започвам я от днес и се надявам до средата на юли да вляза във форма, че моренцето ме зове Sunglasses

Давай, с теб сме!  Hug

Аз диетката я съчетавам с антицелулитен крем и освен това ходя на лекции и до магазина с колело (не че е много де, но си е поне половин час каране на ден) и определено ефектът се вижда.  Peace

# 507
Здравейте и от мен!Днес ми е 9 ден от диета 1.
Последните 2 дни кантара не е мръднал,но пък и си похапнах повечко в деня с въглехидратна храна. Embarassed
Бях отпаднала и си позволих плюс пълнозърнест ориз с печена чушка ,два нискокалорични сухара и няколко ореха!Това ми даде сили,а и май бях позабравила водата. newsm78
Вече всички в къщи ядем ленено семе. Grinning
Наистина леко разхлабва(поне не мен ми действа така)
Успех на всички с диетата!

# 508
И аз от месец и нещо насам все ще я почвам диетата. Но за сега съм спазвала само лунната и се ограничавах в яденето.
Откакто съм пак в пустата София пак започнах да подхапвам.
Ама съм решила да се захващам сериозно, че ми намирисва вече на море, особено откакто почнаха да се кълнат метеоролозите, че иде чудното временце! newsm10

# 509
  • София
Здравейте  bouquet    Аз вчера прекалих,беше ми плодов ден и изядох 3 кг. черешки Embarassedмного ми бяха вкусни и сладички после като видях колко съм изяла #Crazy #2gunfireи естествено днес кантара е отгоре+0,7кг.,но нищо продължавам и се надявам повече да не прекалявам така УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА ДОРИ И КАНТАРА ДА НЕ МЪРДА ВСЕ ЩЕ ДОЙДЕ И ТОЗИ МОМЕНТ.ПИЙТЕ МНОГО ВОДА!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт