Лоши спомени от детската градина или преяждане по Коледа - темата е ваша. Интересно ми е какво правите, ако отидете на гости, а там е сервирано точно това, което не ядете? Защото знам доста истории как някой е хапвал, даже обилно, за да не обиди домакинята...

Даже като подтема може да обсъдим и модерния начин "био" на хранене (а колко наистина е био не коментирам). Как преглъщате хляба от лимец - с удоволствие, трудно или все още не сте успели да го преглътнете, и ще използвате темата за полезни съвети?
За да дам тон, ще си кажа аз какво не мога да преглътна - от детската градина последствията са грис с мляко и супа с пилешка кожа. Чорба от леща е яденето, което ме е карало да стоя буквално гладна пред това да го ям, докато пачата е това ядене, което не съм опитвала, нито пък планувала да го направя, защото изглежда ужасно
