90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 322-НГ, НОВ КЪСМЕТ!

• 27 278
  • 784
  •   1
Отговори
# 765
  • Русе
...
Правят и картофени кюфтенца с панчета...ммм супер...а сервитьорите....младежи, стегнати от всякъде hahaha
Мими, не така тук има и такива на диета, а и не всички сме от Бургас  Joy Joy Joy чак ми идва да проверя колко тръгва автобуса за Бургас (и дали го има зимата  newsm78)

# 766
Бърз отчет. Бях в баба на вечеря, убедих я, че не съм гладна, аз съм машина Grinning Хапнах си тортичката, дето си бях донесла и РЧШ. И си купих кутии от Лидъл, много са хубави, мерси за идеята!

Лека нощ ви пожелавам!

# 767
Правят и картофени кюфтенца с панчета...ммм супер...а сервитьорите....младежи, стегнати от всякъде hahaha
[/quote]
Аз не, че ми е работа ама да питам тези младежи в кой ден от режима влизат newsm78 hahaha Joy
Някой пита как я карам с цигарите, ами никак сутрин припалвам, много ми иде на нагоре шефката ми има проблеми и ме остави сама и сега опъвам за 3-ма.
Днес отчитам успешен ден на варива: закусих фреш от грейпфрут с кафе, втора закуска Ебалка, обяд бъркоча от праз, ориз, булгур, просо и маслини и рупах зелева салатка, вечерята половинката на обяда.
И за протокола аз успявам да се засити , не съм гладна.
За утре фрешче, нали се обзаведохме с цитропреса голям кеф. Обяд качамак с маслини, вечеря неизвестна имам тортичка тирамису и РЧШ.
desi_mama, ако не ела Добрич и от тук се мятаме за Бургас. Че и мен ме загложди любопитство.

# 768
  • Русе
...
Мими, не така тук има и такива на диета, а и не всички сме от Бургас  Joy Joy Joy чак ми идва да проверя колко тръгва автобуса за Бургас (и дали го има зимата  newsm78)
Открадна ми думите, да земем да Фанем тоз аФтобус до Бургас, освен кюфтетата с панчета, забеляза ли младежите?  Хихихихи..  Grinning  Crazy
Тинкиии...

# 769
Пешеходче, Жул, младежите са за първите три дни от режима, нещо като салатите  hahaha
Май ще лягам, че от тия пиказки огляднях.... hahaha

# 770
  • София
Аз влизам да ви нагледам, утре сутринта да не е много за четене  Hug
и аз сладката вечеря я приключих в 17ч, но после изпих чаша бяло вино. Много ми се събра изведнъж и трябваше да отпусна психическото натоварване  
Скрит текст:
Баба ми я обраха в съня й, а най-добрата ми приятелка с гинекологични проблеми  ooooh!
Но вече съм по-добре де , четейки за младежи  Mr. Green
просото много ми мирише , някакъв трик да го неутрализирате или няма шанс?
Лека вечер сладурковци  bouquet

# 771
А я дай да ги украсим с плодчета и да ги подкараме за 4-я ден само не знам за воден, как да ги къдрим. Mr. Green

# 772
  • Русе
Пешеходче, Жул, младежите са за първите три дни от режима, нещо като салатите  hahaha
Май ще лягам, че от тия пиказки огляднях.... hahaha
Хохохохо..  Joy
Що бе? Може и в плодов, вместо НЕовкусени зеленчуци..  Joy
Ох, сори за спама, изтрещях тУтално...  Crazy

# 773
  • Русе
А я дай да ги украсим с плодчета и да ги подкараме за 4-я ден само не знам за воден, как да ги къдрим. Mr. Green
Joy  Joy ...

# 774
  • Русе
Май и аз лягам, Курдов нещо изчезна, и завивки няма ... Joy Joy Joy
Лека нощ на всички!
Ирка, Хубав ден за теб  bouquet
Жул, младежите, неовкусени... не  Naughty

# 775
М аз воден не карам hahaha
Курдоооов ми давай завивките де Joy

# 776
  • Бургас
Момичета,нека за се разберем!!! Сладко е позволено само на вечеря във въглехидратния ден, така че сладурковците - за вечеря.

Аничк@, днес цял ден в мен бушуват мъка и гняв ...безсилие от бездушието...Какво се случва с хората????????? Как може да те оберат докато спиш!!!!!!

# 777
  • Бургас
Друго си е опита, Деси hahaha

# 778
  • Targovishte
ДЕСИ  Hug тук съм, ама като си говорите за мъже.... Но ако искате компетентно мнение - месото си е за белтъчен ден, през другите дни само ще си ги гледате  hahaha

Естествено не пропуснах да разгледам и сайта, и фейса на пицарията на МИМИ - огладнях, прегладнях, точих лиги и... както вече беше казано, ми идеше да хвана нощния влак за Бургас  Hug  
Лошо впечатление ми направиха само грамажите - нюню: салата 250 грама; пица за двама! 440 грама  newsm78 Ами ако отидем с ГЕНИ да ядем салати трябва по 10 да поръчаме. (тук се сещайте за приказката за лисицата и киселото грозде)

Оффф, още половин час на работа...

Аничка  Hug съчувствам ти и се замислям за всичко което в момента се случва - не само в БГ но и в целия свят  Cry

Давам юрганчетата, който иска да ляга  bouquet bouquet bouquet

# 779
  • Русе
Аааа, аз говорих само за зеленчуци....

Хайде, лекинка и от мен....  Hug

Общи условия

Активация на акаунт