СЕДМИ клас - 3

• 82 602
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
Dundi73 и Мимии, благодаря ви за бързия отговор! Имах нужда!  Hug Dundi, това "изпили ми нервите" добре описва как се чувствам. Нищо, ще се жертвам. Дано и при нас резултатът е като при вас на финала!
А за наваксването - вече го записах за пробния в Регалия. Няма мърдане! Twisted Evil

# 76
  • Бургас
и моят е от групата на "пилящи нервите на родителското тяло", пълна незаинтересованост, с минимално учене изкарва 5-ци по повечето предмети, но за повече не иска да се постарае, нито с лекции, нито с наказания става... вече е голям мъж и не мога да го променя, каквото такова, иначе има голямо самочувствие и си мисли, че ще се справи добре на матурите,  вчера след пробния изпит си излязъл рано-рано и ми твърдеше как били елементарни задачите, а после взе да си намира грешки, на едната не видял минус, на другата нещо друго и така 3-4 грешни отговора, дано факторът "разсеяност" не го провали
вече се отказах да го надзиравам и поучавам, дано парите за частните уроци по БЕЛ и Мат не са напразни 

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 12:49 от asya02

# 77
  • най-шареното място
Това с разсяеността /и енергоспестяването/ е една от главните причини за записването на нещо допълнително. Има кой да задава ритъм, да дава домашни, да дава и проверява тестове. Може да е най-доброто за тинейджъри в крайна сметка.

Аз още не следя как вървят нещата. В ученето никога не съм се месила, а за пробни още е рано /няма още/, та нямам идея какво се е получило дотук. Уж учи методично. Изненада ме с олимпиада - питали, записало се детето. Мина. И аз не съм съвсем сигурна, че е била лесна. Simple Smile

# 78
  • Бургас
Betty, и при моя син е така. Доживях да ми каже в прав текст "домързя ме"...... обажда ми се по тел. и ми казва директно, че има двойка по история. На въпроса ми защо не си е научил урока, ми отговори директно - "Домързя ме" 🙄🙄🙄 изпитан е веднъж устно човекът и решил, че с този един час история седмично няма да го изпитат повече.  
Мина пробният изпит, но моят син не е доволен от себе си. Каза, не че очаква много точки. Някой от задачите от втори модул са му били слабо познати даже.

# 79
  • Пловдив
...
Мина пробният изпит, но моят син не е доволен от себе си. Каза, не че очаква много точки. Някой от задачите от втори модул са му били слабо познати даже.

Laughing
Ако са били задачите тип PISA, трудно може да му бъдат познати.

# 80
  • Бургас
Пробни изпити по БЕЛ и той не е сигурен къде и кога ще има, та в понеделник мисля да звънна на госпожата им, за да проуча. Ако някоя бургазлийка знае, нека сподели 
и моят младеж нищо не знае за БЕЛ, но сега попаднах във фейсбук на съобщение, че школа Питагор имат пробен по БЕЛ тази неделя

# 81
# 82
  • Бургас

Ако са били задачите тип PISA, трудно може да му бъдат познати.
[/quote]

Не,не, по-скоро ще трябва да намеря учител за уроци, защото в час не отделят време за всички типове задачи.

# 83
  • Бургас
[ Не,не, по-скоро ще трябва да намеря учител за уроци, защото в час не отделят време за всички типове задачи.
[/quote]
някои училище преподават първо училищния материал,  а последните месеци се подготвят за матурите
за БЕЛ намерих и тези
http://kin-ned.simplesite.com/424174736

# 84
Във Веди тази събота или неделя е пробния по БЕЛ.

# 85
Здравейте,

Някой има ли представа къде мога да намеря теста от олимпиадата по БЕЛ за седми клас , която се проведе тази неделя в София. Не откривам нищо на сайта на МОН.

# 86
  • София
Според моето, олипмиадата по БЕЛ била лесна. Да видим резултата, пък тогава ще се съглася.  Joy
Също не е имал текста, а други деца са размятали напечатани текстове...
Доста се е забавил, понеже се е наложило да преписва преразказа с по-сбит почерк, защото не го побрал на 3 страници.

Знам си аз, че не сме за тази олимпиада  Laughing с триста мъки е написала страница и половина по тезата или както там се казва съчинението.

# 87
Тъкмо се чудех да не би за седми клас да са променили регламента и вече да е преразказ, а не отговор на литературен въпрос. Предвид ограничението за максимум три страници, страница и половина не е чак толкова зле, а и качеството не винаги се определя от количеството.  Grinning

# 88
  • София
Тъкмо се чудех да не би за седми клас да са променили регламента и вече да е преразказ, а не отговор на литературен въпрос. Предвид ограничението за максимум три страници, страница и половина не е чак толкова зле, а и качеството не винаги се определя от количеството.  Grinning

Така е, за който може да пише качествено.  Laughing Не мисля моето да е в тази категория, ама ще видим оценителят какво ще каже накрая. Според нея отговорът на въпроса "За какво копнее най-много героят на Ботевото стихотворение "На прощаване" е в едно изречение  hahaha

# 89
  • Бургас
то и аз така мисля, че отговорът може да е в едно изречение, другото е разтягане на локуми Grinning

Общи условия

Активация на акаунт