Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 33 879
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Привет момичета! Имам тлъст минус - малко повече от две кила Simple Smile)
Детенце е малко болно, затова ще седим у дома, но утре мисля да понаправя упражнения без да се изхвърлям. Доста впечатляващо е видеото за трансформацията на австралийката Simple Smile

Eleaa, браво! bouquet

# 76
Добро утро Simple Smile
Браво Ниана,супер минусче Grinning Аз днес след първия П съм - 500,но то е защото бях задържала вода и все пак му се радвам  Grinning

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 05:57 от meri66

# 77
  • Испания
Добро утро!

Ниана,  meri66, честити минуси!  Hug Hug

Усмихнат и режимен ден!

# 78
Добро утро! Hug

# 79
  • UK
Здравейте! Кафето е страхотно! Много обичам да ми рисуват фигурки по заведенията.  Simple Smile

Браво са минусите.  bouquet

Искам да попитам на какви кантари се мерите? Какво мислите за кантарите, които мерят %-та мазнини? Някой има ли такъв?
Вече купувам поредния електронен и все ми показва различни кг. В кабинета на докторката електронния  ми показа по-малко кг, въпреки, че бях с дрехи.  Confused

Сега се чудя дали да не инвесторам в един от тези от аптеката. Все пак при жените често става задържане на вода, но мазните може да са на долу.

# 80
Здравейте момичета Simple Smile
Смайлс не знам какво беше, но важното е че станаха вече хаха
Терияки аз съм с такъв кантар и много ме ядосва... то ву хванах цаката, меря се поне по 10 пъти и чакам докато покаже поне 4 еднакви килограма Simple Smile)))
Днес понеже показа 70.7 не можах да повярвам, та се теглих докато не ми ги показа 6 пъти едни и същи... имъжа ми карах да се тегли и малката качвах, голямо шоу! Но йеее ее вече видях 0та... време е и на 69.... да видим
Хубав ден на всички и честит Атанасов ден, ако има някой именничйка:)

# 81
  • Плевен
Здравейте, момичета!
Тери, аз се меря с електронен, но не показва % мазнини и ми е чудно на базата на какво (един умен кантар, измерващ и такъв процент) ще покаже дали си увеличила мазнините или си задържала вода да речем или чисто и просто си изчислява ИТМ ти!? Много ми е мъчно за добрия стар, механичен кантар, който ме даваше с 3 кг по-малко в сравнение с електронния! Но се счупи, горкичкият! Иначе за подобряване на настроението отивах на него да видя какво е това щастие - моментално да си с 3 кила по-лека! Много пъти съм се канела да си купя пак механичен. Интересно, че и в кабинета на джипито същата работа - с дрехите съм пак с 2-3 кг по-малко. Та почти съм искрена като отговарям на въпроса за телесното си тегло и я послъгвам с някое и друго кило надолу, че да не вляза в застлъстелите, а само в наднормените килограми. Иначе съм на ръба - т.е. "на кантар" м-у двете зони! Joy
Аз си продължавам с режима, фитнеса и задържането. Ден след тренировка съм с минус и после на другият - в плюс?!?  Shocked Предните дни бях на телешки кюфтенца, пиле на грил, мъфинки в сладък вариант, млека, вода и пак нищо като по-изявен минус. Само в по-късното ми ставане в почивните дни имах хубави показания на кантара и тъкмо да се похваля с тях - хоп - днес всичко е нагоре почти с 1 кг от неделята! Но аз не се впечатлявам толкова - явно задържам вода вече по-често. Склонна съм да вярвам на Тери, че е от обездвижване. След разкършването в залата на фитнеса - доста вода източвам и то на следващия ден. Сега в двата почивни имах и малко нередовно ядене и пиене на вода и ето - резултата!
Добре дошли на новичките - стари муцунки!
Ниана, поклон! Как се справяш с четири деца - това е просто невероятно! Видях целта, но ще споделиш ли какви са ти килограмите в момента?
Анеди! Hug Е, поне не си върнала всичко! Дерзай!
Мери,  Hug
Ври,  Hug Wink ще си действаме ние както си знаем, нали?! Heart Eyes (Пак си сменила аватарчето!)
Деси, честита нуличка! Напредваш ти!
eleaa, моите поздравления за волята и оставането ти в режима!  bouquet
Алинкааа, ти пък ме уби с тия чуждоземски манджурляци! Дай го малко по български, де! Нали знаеш, че най-добре ни влияе храната, която вирее на нашата географска ширина и с която сме захранени! Май се чудиш накъде да го избиеш, че да си отклониш мислите от това, че си в режим и в някакво ограничение! Хайде, сладурке, влизай в коловоза и мирни!  Laughing Heart Eyes
И на всички останали поздрави и  Hug! Режимна седмица, момичета! Интересни постове, клипчета и мнения споделяте! Дерзайте и ще имате успехи! До скоро!

# 82
Архмихче, азиатската кухня е с повече подправки и така по-лесно преглъщам месото  Sad

# 83
Здравейте,Дюканеси!
Преди няколко дни коментирахме редуването на ПЗ/П дните.Аз сега чета книгата и ето цитат:

И тук, както през ударния период, ритъмът на редуването не е неизменен, а се нагажда към всяка ситуация и към всеки случай в зависимост от обстоятелствата, които ще опиша в тази глава. Но най-разпространеният и най-ефикасен модел е редуването през 5 дни - 5 дни със зеленчуци, после 5 дни без зеленчуци. В края на ударния режим, през който сте консумирали храни с високо съдържание на протеини, особено когато това е траяло 5 дни, отсъствието на една категория храни се усеща особено остро - категорията на зелените зеленчуци и на суровите зеленчуци.

Ох,стана ми смешно-аз дето преди няколко дни на прага да се откажа сега поствам цитати откнигата Joy

# 84
  • Испания
Много обичам да ми рисуват фигурки по заведенията.  Simple Smile
...

Искам да попитам на какви кантари се мерите?

И аз така. Да изрисуват така кафето, че да ти е жал да го изпиеш.  Joy

Аз уважавам само механичните.  Wink Грамовете никога не са ме интересували и вълнували.  Wink

Смайлс не знам какво беше, но важното е че станаха вече хаха

Абсолютно. Да ти е сладко!  bowuu

Ох,стана ми смешно-аз дето преди няколко дни на прага да се откажа сега поствам цитати откнигата Joy

Хвана ти правия път.  Wink Hug

# 85
Смайлзче,имаш голяма заслуга Hug Hug Hug

# 86
Привет, момичета!
Удоволствие е човек да чете темата в последните месеци.
Моята четвърта върви добре. Нещо се бях отпуснала точно преди празниците, но след Нова година минах на два протеинови дни, пред останалото време предимно месце и риба със салати и вече не мразя кантара.  Simple Smile
Алинкааа, завърнала си се, браво. Hug  Сега с това шкембе, едва ме нави. Освен ако не ме домързи, че хич не съм по сложните рецепти и не завъртя една чорба.
За мен истината си остава в рибата. Добре, че по принцип си я обичам.
Ми, кво да кажа, и стимула е голяма работа. Тази година нали ще съм юбилярка, до май месец трябва да разкарам тези излишества дето все ме дразнят, няма се излагаме  Crazy Така, че продължавам с народните танци и ви чета редовно, че сте ми голям кураж  Hug
Поздрави на всички стари и нови муцунки и никакво отказване   love001

# 87
Привет, момичета!
Удоволствие е човек да чете темата в последните месеци.
Моята четвърта върви добре. Нещо се бях отпуснала точно преди празниците, но след Нова година минах на два протеинови дни, пред останалото време предимно месце и риба със салати и вече не мразя кантара.  Simple Smile
Алинкааа, завърнала си се, браво. Hug  Сега с това шкембе, едва ме нави. Освен ако не ме домързи, че хич не съм по сложните рецепти и не завъртя една чорба.
За мен истината си остава в рибата. Добре, че по принцип си я обичам.
Ми, кво да кажа, и стимула е голяма работа. Тази година нали ще съм юбилярка, до май месец трябва да разкарам тези излишества дето все ме дразнят, няма се излагаме  Crazy Така, че продължавам с народните танци и ви чета редовно, че сте ми голям кураж  Hug
Поздрави на всички стари и нови муцунки и никакво отказване   love001
Аз след 5 години ще съм юбилярка.....белким до тогава метаболизмът ми се раздвижи....

# 88
Наистина е удоволствие да се чете темата. Преди 4 години спрях да влизам, защото много ядливи и дребнави коментари пълниха страниците. Да се отчета и аз за 9 дни -4 кг Simple Smile Остават 10 Simple Smile

# 89
Наистина е удоволствие да се чете темата. Преди 4 години спрях да влизам, защото много ядливи и дребнави коментари пълниха страниците. Да се отчета и аз за 9 дни -4 кг Simple Smile Остават 10 Simple Smile
Но това е чудесно.....май само аз не свалям.

Общи условия

Активация на акаунт