Лидл ::78::

• 95 346
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Да, аз от всичко, което съм пробвала съм много доволна точно от тази прах и вече само нея си я ползвам, а и стига за много време  Wink
Hug
Скрит текст:
Не съм я разучила още машината..та този прах става ли за всички съдомиялни?Каква е цената?

# 661
  • Варна
Велина,таблетки на Fairy,които търсиш, последно купих от Елитис,но и тези от Лидл са предпочитани и на добра цена.

# 662

Скрит текст:
Не съм я разучила още машината..та този прах става ли за всички съдомиялни?Каква е цената?
Става за всякакви съдомиялни, предимството му е и лесната дозировка. Струва 7-8-9 лв. (не си спомням точно, но е от този порядък) и стига за доста месеци, дори не помня последно кога купувах. Пробвала съм и таблетките на Лидл, но прахта, според мен, е по-добра  Peace От Феъри също съм доволна, но са по-скъпи, а качеството на измиване е същото, не си заслужава, освен че те и заради гела не могат да се дозират. От Финиш съм много недоволна обаче.
Извинете, че не сме по темата  Peace

# 663
Доволна съм от таблетките на Лидл,има два вида-All in 1/без фосфати,50 бр.-към 8 лв./ и другите са обикновени,пак без фосфати 60 броя мисля за 7 и нещо.От Финиш НЕ съм доволна и аз./стъклото го драска,ужасни са/

# 664
  • София
Докладвам за рибешките пръстчета (взех от по-евтините - 18 броя в опаковка). Станаха добре, точно за 4 човека са. И панировката не е от най-гадните. Праснах им един чеснов сос и станаха супер! За вечерите, в които ме мързи да готвя, са екстра.
Скрит текст:
От Икеа вчера си купих от замразените зеленчукови кюфтенца - 12 лева за 1 кг. Мнооого ги харесвам, чакам сгоден случай да ги пекна.

Много ми допадна ръчният чопър от следващата седмица, ще следя мненията. 3
Най-омразното ми нещо беше стъргането на тиква, сега става за нула време, преди карах мъжа ми. Wink
За автоматичния ли говориш, или за ръчния?

Абе, а за какво го ползвате този оцет със спрей? Какво му е по-различното от това да ли ливнеш от бутилката?

# 665
Идеи за телешкия бургер?Ако може без пържене и без скара- фурна или парти грил някаква идейка  newsm78 Никога не съм правела подобно нещо досега Rolling Eyes

# 666
Най-омразното ми нещо беше стъргането на тиква, сега става за нула време, преди карах мъжа ми. Wink
За автоматичния ли говориш, или за ръчния?
Моят е този, на Сапир. Имам и ръчен, но не съм пробвала с него.

# 667
...........Прясната пица също е вредна, мен ако ме пита някой. Чак пък толкова негативи за замразената е пресилено според мен. Всъщност аз тесто, захар и въглехидрати почти не консумирам /на НВ ВМ хранене съм/, тъй че от моята гледна точка еднакво вредни са както прясната, така и замразената пица Mr. Green...

Тук някои са на друго мнение за пицата Simple Smile, чак ми се прияде пица с домати и моцарелка! Heart Eyes

Този ръчен чопър дали е пускан (губи ми се нещо, май не съм го виждала или съм го подминала newsm78) и дали върши работа, да не вадя електрическия за глава лук например? Двата анти-мухъл препарата, които в момента предлагат, стават ли? bouquet

# 668
Идеи за телешкия бургер?Ако може без пържене и без скара- фурна или парти грил някаква идейка  newsm78 Никога не съм правела подобно нещо досега Rolling Eyes

Под пържене сигурно имаш предвид в тиган и много мазнина. Но аз го приготвям със съвсем малко краве масло на грил тиган. Става супер! Може да разделиш бургера на половина и да си оформиш 4 по-малки. Това, в комбинация с хлебчетата за хамбургер и сирене от онова за сандвичи (което е на листове) и резен домат става супер, домашен бургер. Може да му се добавят и кисели краставички и лук на дребно, зелена салата, абе каквото обичате. На вкус е като от Макдоналдс, само дето не е натъпкано с какви ли не боклуци, не е най-здравословното нещо, но пък е хубаво като вариант. Peace

# 669
И аз като Лабрекс се чудя за този ръчен чопър и точно глава лук си представих как кълцам в него  Grinning

# 670
  • Варна
Доволна съм от таблетките на Лидл,има два вида-All in 1/без фосфати,50 бр.-към 8 лв./ и другите са обикновени,пак без фосфати 60 броя мисля за 7 и нещо.От Финиш НЕ съм доволна и аз./стъклото го драска,ужасни са/

Благодаря,значи едно от двете ще вземе ,само не разбирам какво означва "с фосфати ,без фосфати".Сега ще погледна в нета.. newsm78  А вие кое ползвате?

# 671

Под пържене сигурно имаш предвид в тиган и много мазнина. Но аз го приготвям със съвсем малко краве масло на грил тиган. Става супер! Може да разделиш бургера на половина и да си оформиш 4 по-малки. Това, в комбинация с хлебчетата за хамбургер и сирене от онова за сандвичи (което е на листове) и резен домат става супер, домашен бургер. Може да му се добавят и кисели краставички и лук на дребно, зелена салата, абе каквото обичате. На вкус е като от Макдоналдс, само дето не е натъпкано с какви ли не боклуци, не е най-здравословното нещо, но пък е хубаво като вариант. Peace
Супер идея!Мерси!

# 672
Бихте ли ми предложили грил тиган от ЛИДЛ?

# 673
  • България
Благодаря,значи едно от двете ще вземе ,само не разбирам какво означва "с фосфати ,без фосфати".Сега ще погледна в нета.. newsm78  А вие кое ползвате?
Ние ползваме All in 1. Много сме доволни.

# 674
  • София
Този ръчен чопър дали е пускан (губи ми се нещо, май не съм го виждала или съм го подминала newsm78) и дали върши работа, да не вадя електрическия за глава лук например? Двата анти-мухъл препарата, които в момента предлагат, стават ли? bouquet
Подобие на този ръчен чопър бяхме взели от Jumbo, ами отдавна е в коша за боклук. Просто за нищо не ставаше - за глава лук пък съвсем. Все пак да не звучи съвсем хейтърски, ще следя за отзиви и ако има доволни-> ще тичам да си закупя.
Предишния ръчен чопър от лидъл /с механичното въртене в двете посоки - доста добри отзиви имаше тук за него/ ми се струваше по-надежден. Аз не можах да си взема тогава и съжалявам.  
От анти мухъл препаратите имаме този http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=35482&rdeLocaleAttr=bg => за нищо не става. Ама наистина за нищо. Предполагам и другите препарати са същатата хубост  Thinking , макар, че имат интересни "впечатляващи" названия - "блокер против петна","импрегниращ грунд против мухъл" и т.н., но в крайна сметка това е целта на търговците наверно - с рекламата да се продава и сламата.  Laughing

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 12:05 от amia_a

Общи условия

Активация на акаунт