Дефицитите на една журналистика

• 360 534
  • 4 299
  •   1
Отговори
# 750
Ами тя е босът, правилно!
Аз не разбрах какво стана, че Нова изкупи персонала на БТВ
но е факт, че вече БТВ рядко гледам
там ми харесва водещата от Преди обед само

Много ме дразнят Миролюба и Генка, и двете се държат сякаш са последна инстанция на знанието и обективността, да, ама не са

# 751
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нося го от друга тема  Blush

# 752
Ана Цолова ми харесваше в началото, когато започна или се появи в бтв, когато водеше с Бареков. Сегашната няма нищо общо с онази, напоследък заради нея не гледам Нова тв, предпочитам Виктор Николаев, когато води сам, не че и той няма трески за дялане, но е поносим поне. Като Г-жа Рамацоти я възприемам и аз, не ми харесва като визия, а като поведение на екран и като журналист/водеща съвсем. Peace

# 753
Не, изобщо не е "босът", тя е водеща и като такава просто задава въпроси и се опитва да се въздържа от това да показва и налага лично мнение - е точно това и куца, иначе е симпатична жена, чак като лелка не мога да я определя.

# 754
не го знам къде е, на мен ми се сливат двете телевизии, но е с гъгнещ глас
Да не е този? На мен неговото говорене ми е неприятно

# 755
  • София
Не, не е този, дори съвсем обратният типаж е.

# 756
# 757
Виктор Николаев е. Peace

# 758
На мен и Ани и Виктор ми харесват, много са ми свежи. Обичам да ги гледам, добре ми стоят на екран.
Но недоразумението Миролюба Бенатова ми е супер анти, почти толкова колкото и Карбовски.

# 759
От мястото на събитието - Ирина Желева- БТВ от днес ... Joy   

"На някои чупят стъклата, а на някои прозорци и фарове..."  

Дее  бре ....   newsm78

# 760
  • Пловдив
Попаднах на това заглавие: "СЪСИПАНА Е, РИДАЕ: ДОРИ НЕ СЕ СБОГУВАХМЕ, МОМЧЕНЦЕТО МИ! СМЪРТ В ДОМА НА РАЙНА!" Познавайки похватите на родните сайтове, предположих, че става въпрос за животно, и отворих страницата, само за да видя дали съм права. Е, познах!

# 761
  • Пловдив
И аз с нещо от подобен вестник ("Уикенд"). То при този род вестници това вероятно е нещо като целена отличителна черта, а не дефект на "журналистиката", но карай.
Заглавие "Борислав Грънчаров израснал в бежански лагер".
От текста става ясно, че е роден през 1943 г. и израснал в "бежански" квартал в София, тоест в най-обикновен квартал (не пишеше точно кой; в Пловдив такъв е Кючук Париж, в София има няколко такива), възникнал след преселването на българи от Македония, Беломорието и пр. в София.

Колкото до Райна, съболезнования за кучето, но и тя самата май се е пооляла с излиянията във Фейсбук (в не чак толкова жълт новинарски сайт четох за тях).  Embarassed

# 762
  • София
Попаднах на това заглавие: "СЪСИПАНА Е, РИДАЕ: ДОРИ НЕ СЕ СБОГУВАХМЕ, МОМЧЕНЦЕТО МИ! СМЪРТ В ДОМА НА РАЙНА!" Познавайки похватите на родните сайтове, предположих, че става въпрос за животно, и отворих страницата, само за да видя дали съм права. Е, познах!
Ох, недей, четеш и рИвеш...
Не че не го очаквам от фолкпевица... Едва ли се е замисляла, че доста животни си отиват с мъки и болка, както и хора, впрочем. Абе важното е да се пише прочувствено във ФБ. Както това... ЖДНБ
Заглавие "Борислав Грънчаров израснал в бежански лагер". От текста става ясно, че е роден през 1943 г. и израснал в "бежански" квартал в София...
Аха, и аз така съм израснала в бивш бежански квартал, а понастоящем един от "престижните". Мъкааа...  Cry  Cry

# 763
  • София
Не харесвам Виктор Николаев откакто бях гост в предаването им. Темата- децата с увреждания и каква е грижата на държавата за тях. И преди ефир, и по време на ефира, Николаев много остро натякваше мнението си, че отпусканата по новия закон сума за децата с увреждания е много добра новина. Обясних му, че не е така, а е само замазване на очите и му обясних причините за това. Не. Толкова остро настояваше, че направеното от държавата е прекрасно, че ...Беше направило впечатление същото и на зрителите, които ме познават- приятели и познати. Много се разочаровах тогава от него, а го харесвах преди това.
Ани Цолова точно обратното- постоянно подкрепяше тезата на близките на хора с увреждания, че тези пари не са никакво решение на нещата. За което и благодаря!

# 764
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Двамата души загинаха при срутването на мост се срути близо до италианския град Анкона.

Crazy

Общи условия

Активация на акаунт