Математически турнири - 36

• 127 919
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Е къде е решавал задачите, преди да нанесе отговорите, наум ли?

# 121
Де на ум,  де край задачата е правил записвания

# 122
  • София
Аз съм бясна и преди да пиша директно на организаторите на МБГ да питам и тук.. На синът ми не са им дали листове за чернова,  както и не са им позволили да си скъсат празен лист от тяхна си тетрадка, защото цитирам "можело на тях да има решени задачите". Представил се е най-слабо от всички пъти според мен точно заради алгебрични грешки..
Много неприятно. Туку що разпитах дъщеря ми. Каза, че си е носела бял лист, на който е смятала, но на децата, които не са имали са им раздавали листове. Явява се в ДАНИС в София.

# 123
  • Варна
Според мен това вече е проблем на училището, където се е явявал - при нас са раздавали листи. Странно, защото обикновено квесторите са учителите на децата и да се държат така... Според мен попитай в училище /организаторите изобщо няма да са ти полезни в случая/

# 124
Ходих да чета регламента, ще говоря след ваканцията с класната.. Ако няма чуваемост ще се явява на друго място,  а не в училище

# 125
Ходих да чета регламента, ще говоря след ваканцията с класната.. Ако няма чуваемост ще се явява на друго място,  а не в училище
Понеже освен това за черновата, прочетох и това за времето... Защо не напишеш едно хубаво писмо на главния организатор? Проблемите засягат много деца, не само твоето.

# 126
Дидева и аз натам клоня.. Знам какъв ще е коментарът в училището, че търся оправдание за неуспеха на детето си, защото предните пъти все се е връщал с медал.., но е факт, че не са им давали листи за чернова.Ще се опитам да видя и протокола дали пак всички са предавали на 60мин

# 127
Във въпросното училище никога не са давали листи - според детето ми. Не си заслужава да се нервираш и да очакваш нещо повече, колкото по-бързо го осъзнаеш, толкова по-добре за теб. Моето дете се явява вече другаде. Причината беше много по-дразнеща, но както и да е Simple Smile .

# 128
  • София
Замислих се за черновите.
Моите деца винаги си носят папки с по няколко бели листа на състезанията. И през ум не ми е минало да разчитам на място да им се дадат. Не, че на повечето места не дават, но не е сигурно. А и не знам дали са дръжни да го правят.

# 129
  • Варна
Аз доколкото разбрах проблемът не е бил в липсата на листи у децата, а в това, че нито са им раздали такива, нито са им позволили да ползват свои.

# 130
Ходих да чета регламента, ще говоря след ваканцията с класната.. Ако няма чуваемост ще се явява на друго място,  а не в училище
Понеже освен това за черновата, прочетох и това за времето... Защо не напишеш едно хубаво писмо на главния организатор? Проблемите засягат много деца, не само твоето.

Миналата година се обърнах към организаторите заради некоректното провеждане на състезанието в "Материка" - Варна, изобщо не си направиха труда да ми отговорят, а и постоянно лансират въпросната школа като едва ли не единствения организатор на МБГ за Варна.

Гледам резултатите от Благоевград и се зачудих какви са тези резултати 13,5, или 16,5 - нали задачите се оценяват с 1 т. ?!?

# 131
Някои от задачите за 3 клас (2 клас) са имали повече от един отговор и така се получават половинките.

# 132
За въпросното училище мога да кажа за миналата година - разрешава ли са листи разбира се, предварително подготвени. Ако нямаш -  на листа на задачите са им казали. Моето дете винаги си е подготвено с листи и не сме имали такъв проблем. За Материка не знам какво не ви е харесало, аз бях доволна - тихо и спокойно. За засеченото време не мога да кажа, моето дете си е винаги от последно предалите и това не е повлияло на резултата според мен.

# 133
  • София
Добрютро, аз с един малко странен въпрос. Знаете ли какъв е началният час на ЕК тази година ? Съвпада с турнир в спорта, който практикуват,та се опитвам да наглася програмата, защото не искат да се отказват от нито едно от мероприятията. Аз имам спомен за 10 ч. м.г., но не съм сигурна.

# 134
Моят спомен е за 11 часа. Но не е зле да потърсиш стара информация за мястото, където ще участват децата.

Общи условия

Активация на акаунт