Домашни любимци - декоративни зайчета 8

• 80 194
  • 787
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Sofia
Но дали му е приятно....не ми се вярва Naughty
Нали като са по гръб са като парализирани...затова е спокоен

# 122
Нашият по гръб не се дава, такава борба става..

# 123
  • ES
Мисля, че даже сами лягат в случай на уплаха, с цел да се защитят се правят на умрели. Нашата е лягала и ние отначало много й се радвахме, но после разбрахме, че е не е добро за зайчето и не й даваме.

# 124
Здравейте!

След дълго мислене в посока - котка, с ММ решихме да си вземем зайче на1 месец и няколко дни Mr. Green Не беше напълно планирано, но на мой колега женското зайче роди 4 пухчета и решихме да дадем шанс на едничко да ни стане другарче в живота Simple Smile Вчера го взехме, а дъщеря ми е просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не знае как не легна в клетката при зайко Simple Smile За сега се казва "Жасмин" (дъщеря ми даде името, тъй като това й е любимата принцеса). Надявам се да си остане женско  Crazy

Имам едно питане - с каква настилка да постелем клетката. В момента сме с пелети, но не ми допада много как миришат. Има ли нещо ароматизирано, което можем да използваме ?

Ето и една снимка от преди 2 седмици, когато е съвсем бебе. Породата е смесица - бащата е късокосмест и с подобна на цвят козина, а майката е бяла клепоуха.

# 125
  • sofia
Олелеле колко е хубавооо  Hug добре дошла!

попринцип има за постелката талаш с аромати...но пък мен ме дразни,че като излезе от клетка и по козината остава малко и всичко като пътека става в талаш.Пробвай.
Аз ползвам пелети...най-удобно ми се струва!

Жив и здрав да ви е мъника!

# 126
Здравейте, момичета ! Ние с ММ сме от Бургас и искаме да заплодиме наща зайка и да си имаме малки пухчета. Ако има някой от Бургас с мъжки заек и е навит, нека да пише.

# 127
  • Sofia
много е рисковано и за майката и за малките

# 128
Искамеее, смятам, че ще се справим.

# 129
Здравейте другият месец имам рожден ден и с мъжът ми се разбрахме тогава да ми подари зайче, обаче лятото ще ходим в чужбина при майка ми и се чудех дали да изчакам с взимането на зайо, защото не искам да го оставям в бг за месец, а с паспорт незнам как стоят нещата. Ако някой може да ми помогне в решението ще съм много благодарна  Hug

# 130
  • София
По-добре изчакай с взимането, защото само ще стресираш животинката - един път ще дойде от магазина у вас и евентуално тъкмо ще е свикнал у вас, ще го дадеш на друг да го гледа, таман и там ще свикне и пак ще си го вземеш - не виждам смисъл толкова стрес да се причинява на животинката.  За пътуването - зайците умират от страх при пътуване, дори на кратки разстояния в града, за чужбина не знам как ще издържи, то за него ще е по-голям ужас и от това да се подмята по хората да го гледат в БГ. Според мен като се върнеш си го вземи.

# 131
Благодаря, ще изчакам с взимането  Simple Smile

# 132
Немислимо е да пътува зайче в самолет. Но може някой да ти го гледа, докато ви няма. Според мен не отлагай, защото, ако имаш зайче, това не трябва да те спира да пътуваш.

# 133
Здравейте зайци!
Днес намерих този форум и тема. Обръщам се с моята тъга към вас. Приятеля ми ми подари мини зайче, което много обичам и много му се радвам. Зайчето е от 5 дни при нас, мини Хотот, много социално, дружелюбно и игриво и свикна и с двама ни. Проблемът ми е, че страшно ревнувам това, че то предпочита да стои при него пред мен. Видимо обожава той да го пипа, гали, да спи при него, облизва му цялата ръка всеки път когато си играят. Аз много се радвам, но и ми е много тъпо.. незнам дали искам съвет но исках да споделя поне да ми олекне, защото много го обичам и искам и то да ме обича така както обича него.

# 134
Много ще съм благодарна ако някой ми отговори или ми даде съвет, защото ми е много мъчно.

Общи условия

Активация на акаунт