AVON - Тема за представители - Кампании 2, 3.....- Тема 136

• 49 177
  • 592
  •   1
Отговори
# 525
Аз не си знам сумата на фактурите за Q1. Не ги помня и май само две пазя... Някой може ли да ме светне къде онлайн мога да ги видя, за да си сметна сумата?

# 526
Аз не си знам сумата на фактурите за Q1. Не ги помня и май само две пазя... Някой може ли да ме светне къде онлайн мога да ги видя, за да си сметна сумата?

И аз моите не си ги знаех, и ги проверих като отидох на "Проследяване поръчката" , "избиране на кампания" и от там вече фактурата. Не знам дали има друг начин.

# 527

И аз моите не си ги знаех, и ги проверих като отидох на "Проследяване поръчката" , "избиране на кампания" и от там вече фактурата. Не знам дали има друг начин.

Ооо много благодаря! Общо всички са ми на стойност от 357.32 Sad

# 528
  • София
Mis hell друг вариант е да попиташ координатора си, защото ни изпращат таблици с достигнатата сума за всеки представител и би трябвало и твоята да има такава информация. Всъщност според мен това е най-сигулният вариант, защото това ще са данни от системата. Иначе аз като си смятам фактурате сама се бъркам с нетните продажби, както и със самите данни в фактурата - първо пише една сума, после друга, после трета с ДДС. И става истинско объркване кога коя трябва да смятам Grinning

# 529

http://www.prikachi.com/images.php?images/542/8701542r.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/541/8701541U.jpg

В сайта на представителя--Проследяване на поръчки --- Номер на фактура---отваряне и гледане  на сумата.Оттам всяка една фактура за периода К1 до К4 сумиране на сумите, бавно става, но другия вариант е да се пазят хартиените фактури и оттам да се сумират.

# 530

http://www.prikachi.com/images.php?images/542/8701542r.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/541/8701541U.jpg

В сайта на представителя--Проследяване на поръчки --- Номер на фактура---отваряне и гледане  на сумата.Оттам всяка една фактура за периода К1 до К4 сумиране на сумите, бавно става, но другия вариант е да се пазят хартиените фактури и оттам да се сумират.

Да, добре. Simple Smile Благодаря! 357,32 - ги сметнах в таблицата. Това означава Ниво 4.

# 531
  • гр.София
Аз се обадих по телефона на Ейвън и те ми ги сметнаха. Мисля, че това е най-сигурния вариант.

# 532
  • София
Интересно, к-та брошури ми ги изписва 0 лева  newsm78 и светят в жълто

# 533
Интересно, к-та брошури ми ги изписва 0 лева  newsm78 и светят в жълто
И при мен беше така в петък,но са във ф-рата.

# 534
С тази нова мотивационна програма отново с пълна сила ще важи девиза, че аритметика му е майката... Аз нямам поръчки в тази кампания. От Ейвън миналата кампания ме лишиха от каталог, който беше пуснат като добавка 1 минута след основната поръчка...

# 535
Моите поръчки-проследяване на поръчка-избор на кампании и има сумирани фактурите. Къде да видя нивата, може би съм изтрила мейла Thinking

# 536
  • София
Моите поръчки-проследяване на поръчка-избор на кампании и има сумирани фактурите. Къде да видя нивата, може би съм изтрила мейла Thinking

Преди няколко дни беше посочен линк. Потърси го. Иначе в сайта на представителя.

# 537
Бежовата чанта от К4 някой има ли я, да пусне снимки  Praynig

# 538
Бежовата чанта от К4 някой има ли я, да пусне снимки  Praynig

Четете бе момичета, на предната страница има снимка и обсъждане.Малко усилие и уважение към труда на този който е снел  артикула и в постнал снимката.

# 539
  • София
Ми то с подаръците от онлайн поръчките е къде по-добре!

О, да! Абсолютно!!!  Laughing

Ако можеш да се доредиш... Ето, че пак сайтът е обновен два дни по-рано. Бясна съм.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт