AVON - Тема за представители - Кампании 2, 3.....- Тема 136

• 49 240
  • 592
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ми то с подаръците от онлайн поръчките е къде по-добре!

О, да! Абсолютно!!!  Laughing

# 511
  • София
Нещо са се пообъркали с точките, си мисля аз. Иначе за най-големите награди (единствено те ми харесаха)
трябва да направя минимум 20000лв. за година,което е доста нереално  ooooh! Което прави почти 1200лв на каталог?!?!
Дано във всеки каталог да пускат повече възможности за събиране по 2/5 точки, въпреки че не разбрах кога и как се дават тези точки, те вместо единичните ли са или се събират  и трупат заедно с единичните.
Освен това бяха писали, че представителите от ниво 1 ще имат и програма с проценти? Която нещо не виждам...

# 512
Амиии ще има да чакат!  Laughing

# 513
  • Sandanski
Момичета, извинявайте че нахълтвам така но исках да ви попитам нещо .
Имам поръчка по малко от 50 лв. знам че ще имам такса обработка и няма да имам отстъпка .Но имам две спирали от новите ,за тях ще имам ли отстъпка?
Благодаря предварително...

# 514
  • Варна
Карамел, точките, доколкото разбрах, се дават допълнително. Но забележи, във втори куотър такива има само в К6, а максимално са 5. Страшна работа! С две думи, наградите, които биха ни привлекли, са недостижими.

А "програмата с проценти", предполагам, е тази, която си я има отдавна, а именно възможността при достигане на определени продажби, да ползваш висок процент за малки поръчки в следващите кампании.

# 515
трябва да направя минимум 20000лв. за година,което е доста нереално  ooooh! Което прави почти 1200лв на каталог?!?!

Преди години на една от конференциите се запознах с дама която имаше оборот по 45 хилки годишно. Изглеждаше съвсем нормална, говорихме си,  около нея нямаше ореол и светкавици , никога не бих казала но ейвън е бизннес и както всеки бизнес има и малки и големи риби.  от тогава съм престанала да пресмятам колко е възможно и колко невъзможно да бъде направено на година.

# 516
Момичета, извинявайте че нахълтвам така но исках да ви попитам нещо .
Имам поръчка по малко от 50 лв. знам че ще имам такса обработка и няма да имам отстъпка .Но имам две спирали от новите ,за тях ще имам ли отстъпка?
Благодаря предварително...

отстъпки се начисляват едва за поръчка над 30 лева. То си пише на сайта в раздел кредитна политика.

# 517
дали правилно разбирам?

до сега от К-1 до К05 се борихме в кое ниво ще бъдем разпределени. от тук нанатък вече ни расделят на 4 групи.
За всяка група(  без двете най-високи нива ) има ниво на поръчки в К05 и К06

примерно за най ниското ниво трябва да имаш по една поръчка н аминимално саум в К05 И К06 за д аможеш да вземеш маска за коса комплекта. Натам нивото на поръчката се покачва на по 65лева в К05 и К06 и възможност за поръчка  на два продукта за ниво 4.  после на 110 в К05 и К06 и три продукта и така докато се стигне до най високите две нива. Там вече като си се класирал си се прецакал защото получаваш право да избираш според точките натрупани вече от К05 до К09 от прекрасните им подаръци.

# 518
Не съм чела имейла за наградите и точките, но оттук виждам,че е драма куин по ейвънски спретната. Що ли да се ядосвам да чета подробностите им.

да кажа, че получих загубения си кашон, неотразен в системата на БГ пощи коректно, нещо е ставало, само моят кашон е бил доставен индивидуално следобед на 16 март, някъде са го подмятали и са се чудели /щото е мн.сложно!/ къде да го ситуират....
Синята чанта с дълга дръжка е хубава, приятен приглушен син цвят, очилата- 5 броя- са хубави също. Няма някои , които да са прекалено широки. Ще си ги ползваме - аз и др.от сем-то.
Ще снимам и ще покажа, но да си знаете,че очилата си заслужават- мотив.програма от Фокус К4

PP : http://prikachi.com/images.php?images/761/8700761m.jpg  синя чанта
очила http://prikachi.com/images.php?images/753/8700753a.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/754/8700754r.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/756/8700756C.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/755/8700755R.jpg

Под очилата освен чантата е и "дантеленият" шал 14,90 лв. от К4

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 08:19 от *Камея

# 519
  • Варна
Ре, никой не твърди, че 4-5000 оборот са напълно недостижими. Но е възможно да бъдат събрани от няколко човека в България (а аз твърдо смятам, че те не работят сами). Все пак всяка година няколко се разхождат из Европа на разноски на Ейвън. И те май са с доста повече от 4500. И все пак, дори и те трудно ще съберат 400 т. (20 000 лв.), при това от К5.

Освен това преди години беше друго. Сега всяка жена има сестра или приятелка - представител.

И да, съвсем правилно разбираш... Както и аз го написах:

... Един куотър събираш точки, за да имаш право втория пак да събираш, за да имаш право през третия да ги обмениш за... поредните китайски боклуци. Защото по-свестните неща са достъпни само с поддържане на ниво 1 и дъъълго натрупване на точки. 100 точки, които се получават при 5000 лв. оборот, за да вземеш някакъв стар модел уред, който струва 50-60 лв. Безумие!
А начинът, по който поднасят "програмата", високопарните слова... още по-безумно.

Да ни е честита новата програма на Ейвън! Да живеЙ!

Камея, мерси за инфото за очилата!

# 520
# 521
Не съм чела имейла за наградите и точките, но оттук виждам,че е драма куин по ейвънски спретната. Що ли да се ядосвам да чета подробностите им.

От доста време не чета мейли и смс-и  - директно ги трия, то анкети, то мнения - ей така да си чешем пръстите, нищо от написаното не взимат под внимание.

# 522
Камея благодаря  за снимките!

Беличке

който може да пързаля ейвън що да не го прави.аз дори ще ръкопляскам. Те и без това не ни позволяват да се повдигнем. Точно леко изплуваш   и праз някое ново ниво някое ново правило.  Сега с тези точки интересно ми е  като налице с техническо образование как ще се следят. Много сложна  картна става. Плюс три минус две...

# 523
  • София
Сега с тези точки интересно ми е  като налице с техническо образование как ще се следят. Много сложна  картна става. Плюс три минус две...

Не мога да си го представя. Откакто съществува интернет сайта за поръчки, досега не могат да сложат актуален натрупан баланс за куотър или годишен за представителя, изразяващ се в няколко цифри. Не говоря за хартиения носител,
Все трябва да смятаме, за да не ни изпързалят нещо.

# 524
Лилаво - розовите очила

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 16:00 от *Камея

Общи условия

Активация на акаунт