Опера

• 70 533
  • 441
  •   1
Отговори
# 435
  • Майничка
Ария за клеветата
https://youtu.be/0yuLI_OXVe8?si=svbYj9kXrZ0EnpAh

# 436
# 437
  • Пловдив
Един квартет от "Риголето" на български в изпълнение на Тодор Колев, Ицхак Финци, Рашко Младенов и Николай Бинев. 
Скрит текст:

Великолепната четворка, но не се чува при мен! 

Тук би трябвало да се чува. Поне при мен е по-добре, горният клип е много тих.

# 438
  • София
Скрит текст:
Един квартет от "Риголето" на български в изпълнение на Тодор Колев, Ицхак Финци, Рашко Младенов и Николай Бинев. 

Великолепната четворка, но не се чува при мен! 

Тук би трябвало да се чува. Поне при мен е по-добре, горният клип е много тих.

Благодаря!  Добре е.

# 439
  • на последния етаж
Великолепни бяха снощи "Селска чест" и "Палячи". Разбира се, както винаги, имаше проблеми със субтитрите, но вече не им обръщам внимание. Simple Smile
Чудя се защо винаги след първия антракт част от публиката липсва, както и защо доста хора бързат да се изнижат още докато аплодираме артистите след спектакъла. И снощи като се обърнах, когато светнаха лампите, половината зала беше празна. Sad

# 440
  • Пловдив
Мога да отговоря на втората чуденка. Моя приятелка винаги когато ходим на представление - театър, опера, концерт веднага в края като почнат аплодисментите си тръгва, за да може да си хване такси и да се прибере. По-късно е много трудно.

# 441
Да, това изнасяне на хората се вижда и от самите артисти накрая при аплодисментите и не е много окей, но... това е. Наистина късно свършват вечер и всеки бърза освен за гардероба (защото и там ще трябва чакане, ако не излязат от първите), после и за транспорт. Аз обикновено вървя към метрото, да хвана някой от последните влакове Grinning Иначе предпочитам неделя, от 16.00 ч. ми е екстра.

А има и друго, много хора идват с покани, без да са плащали билети. И горе долу с половин уста са се съгласили да отидат. Познавам доста от гилдията и ... ходят ей така. През ден, през два на концерт и се струпва много. Има и журналисти, които отиват безплатно, после си тръгват в антрактите. Човек, който е дал доста пари, за да иде на опера, се съмнявам да си тръгне в антракта.

Общи условия

Активация на акаунт