Искам да кажа ... (70)

• 54 305
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • Mediterraneo
 Тарталета каква суха мая използваш - колко грама е ? Ако е прясна колко мая би сложила - 1/2 кубче например ?

Маята е марка на местна верига, 7 грама е. Като съм замествала суха с прясна и обратно спазвам съотношението 10 г суха = на 25 г прясна мая.

Искам да кажа, че още ми държи влага от постъпката на мои близки, заради които сега ще трябва да вземам пари назаем!

# 256
  • Бургас
И аз съм с много ниско кръвно. Като бях бременна поддържах 70-80/40. Наложи се да лежа в патологична и като ме приемат ми мерят кръвното 70/40. Пак го мерят- пак толкова. Накрая сестрата каза,че ще го пишат 80/40 щото нямало да им повярват.   Tired Не съм имала проблеми с толкова ниско кръвно, но аз съм с анемия и поддържам и нисък хемоглобин. Може би си оказва влияние

# 257
Янче, като видях младежът от аватара ти и мигом ми се оправи кръвното Simple Smile

# 258
  • Euskal Herria
Налиии? Пък момчето и кафе дава. Като се позатопли, ще сложа един къпещ се в морето  Joy Joy Joy.

# 259
Нали, Съни. Grinning  На мен пък ми ускори пулса. Laughing

# 260
Ох, сега да ви мисля, всички с ниското кръвно ще вземете да го вдигнете  Stop (то и аз съм с ниско де)

# 261
Още няколко такива снимки и всичко ще се нормализира, струва ми се Simple Smile

# 262
  • Euskal Herria
Ами... щом е с цел здравна профилактика, ще се намерят.  Joy

# 263
  • Бургас
Много малка тая снимка.Няма ли я по-голяма,че съм недоскив(ф)

# 264
Малка, малка, ама и кафе ми се допи, даже вече си правя и на плаж ми се доходи, от няколко дни само за морето си мисля  Heart Eyes

# 265
  • Euskal Herria
Много малка тая снимка.Няма ли я по-голяма,че съм недоскив(ф)

# 266
Ох, доближих граници  Crazy

# 267
ох и от мен, ама сте готини, направихте ми деня - смея се сама, супер настроение вкара с тая снимка Янче Hug

# 268
Янче, ай сега мини с кафе, шоколад и по един бетаблокер  Laughing Разлопа ни  Laughing

Цвети, и аз пиех защото вдигах над 120. От него пък ми падаше кръвното. Сега нищо не пия, само мента глог и валерян при нужда Simple Smile

# 269
  • Euskal Herria
Тортата, която правих вчера, е с черен шоколад и нес кафе. Това - подсигурено, ама за блокерите - там сами трябва да се спасявате, такова чудо нямам  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт