Искам да кажа ... (70)

• 54 291
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
 hahaha Леле, направо си го представям!

Нищо неподозиращия Мър-ов мъж се прибира, а тя бясно надъхана от форума му спира тока!!! Йеййй!!!  Crazy

# 286
А аз  какво да кажа, като си помислих, че Рали не се е впечатлила от разказите на Майстора, и че майстора е младеж, решил да я занимава със себе си и рецептите си, но тези откровения, нищо не предизвикват у нея hahaha Joy

Ужас, то си е направо някакъв science fiction твоя сценарий, пази Боже  Joy bouquet

# 287
Ох, много се смея. Яна, я сложи и една лента от долу.

# 288
Мен ме боли глава по описания от Онна начин, както и по всякакви други начини всъщност. И съм с мигрена от 10-годишна. Бременността много помогна в това отношение, в момента, да чукам на дърво, мигренозни пристъпи почти не получавам. Научих се също да пия парацетамол/ибупробен при първите признаци на главоболие. Изтърва ли обаче момента, не помага. Преди посягах към хапчета само, когато положението ставаше нетърпимо, а на такъв етап нищо не ми действаше.

Винаги съм била с ниско кръвно, 90/60. По време на бременността припаднах, няколко часа след това, след като вече се бях освестила, хапнала и пийнала кафе, кръвното ми беше 80/40, по време на припадъка не знам колко е било. От известно време май се е нормализирало, като се замисля – май и при мен откакто живея тук.

За разтегателните дивани – имахме навремето нещо подобно от Икеа, изключително доволна бях. http://www.ikea.com/es/es/catalog/products/S79033502/

Акаша, съжалявам.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 10:48 от Флорче

# 289
  • Euskal Herria
Къде? И каква да бъде?

# 290
Къде? И каква да бъде?
Как каква - такава дето оправя кръвното. Например: сърфист за Тонка, плувец за Янтра, а за мен някой гологлав мъжкар. Ей такива работи...

# 291
  • Пловдив
Не просто плувец, австралийски плувец! Naughty Naughty Naughty

# 292
Аз явно съм с най-мръсно подсъзнание ,защото си помислих за съвсем друга лента -оразмеряваща Mr. Green

# 293
Гледам прогнозите - само положителни температури . Навън снега се топи - но пък да е чак 9 градуса - та то си има още сняг.
Облякох се по -тънко - да видим довечера като се прибирам как ще е Grinning

# 294
  • София
Как каква - такава дето оправя кръвното. Например: сърфист за Тонка, плувец за Янтра, а за мен някой гологлав мъжкар. Ей такива работи...
Вани, цял живот ще те споменавам с добро за тази блестяща идея.  Hug

# 295
Абе вие за по-сигурно спрете Mr. Green Че знае ли се! Плувци и аз харесвам, моя може да е бивш, ама си то като с бивше ченге нали  Crazy Аз за сметка на това съм като гюле, но поне ще има кой да учи децата. Много хубаво развива телата плуването, мъжките де. Широки рамене, гръб, гръден кош... прасци!

# 296
  • Euskal Herria
Хм, бе не ги знам тия всички какви са, ама ще вършат ли работа?
Скрит текст:
Joy

# 297
  • постоянно
 Crazy Heart Eyes Crazy

# 298
  • Ямбол
Тез' момци и мен не ме впечатляват. За доказателство си мерих кръвното - 130/88 - перфектно е бих казала.

# 299
  • София
Янче, тия са като голи охлюви. Няма ли нещо с косъм.  Joy

Щях да пукна от жега навън. Не мога да се аклиматизирам! Ще слагам летния подпис.

Общи условия

Активация на акаунт