"Шеф под прикритие" по Нова

• 75 669
  • 538
  •   2
Отговори
# 210
Днес в емисията новини на Нова имаше репортаж за момченцето със спина бифида на един от участниците от предишната седмица.

# 211
Без да е участвал в подобно риалити, един шеф плати кредита на свой служител, когото аз познавам. Става въпрос за потребителски кредит от 10 000 лв , но човекът няма никакви житейски драми. Ясно е, че за снимките шефовете са мнооого ларж, но някои наистина мислят за работниците си.

# 212
Браво! Това е истинска благотворителност, да помогнеш, но без да апелираш с това.

# 213
Разбира се, че има и такива.
Но този наистина беше щедър, и другите ги даваха във формата, ама не всички отпуснаха толкова джоба.

# 214
Гледали сме няколко епизода. Вчерашния шеф ми направи добро впечатление. Най-щедър до момента.
Стана ми смешно снощи като започна и синът ми гледа как му нахлупват перуката и казва - еееее, ама тия всички ги правят като мамути, отвсякъде коси, бради и по един и същи начин изглеждат  Laughing 

# 215
  • ГО
Снощният шеф ми беше най-приятен. Не заради щедростта, просто, като усещане. Личеше си, че се гордее с голямото си семейство. Нека има повече такива хора!

# 216
Коя беше снощната фирма?

# 217
  • ГО
Коя беше снощната фирма?
"Бултекс 99"

# 218
Единственото, което ми направи, ако може да се каже негативно впечатление е проблемът със софтуера, за който той каза, че ще се погрижи веднага, щом свърши тв проекта.
Обикновено такива проблеми се решават на момента, с един телефонен разговор в съответния отдел, а не се чака нещо си да приключи и тогава. Тук малко ми заприлича на незаинтересован служител.  Grinning

# 219
Мерси Камъче!

# 220
  • София
Не съм гледала по-тъпо предаване от Шеф под пркритие. Нова явно запълва тв време с тази тъпотия?!  newsm78  Отвратителни перуки и макиаж......

# 221
Прави ми впечатление, че основното което се разбира от формата са личните истории на участниците и съответно после помощта е за личните нужди, не толкова професионални. То ясно, че предаването е с рекламна цел на фирмите, но ме дразни тази показност на лични истории. Не мога да си представя в реалния живот докато се запозная с някого и веднага да си изпея всичко от нещата извън работата /а в случая и пред камерите/. Аз също имам да го наречем лична драма - отглеждам дете с Аутизъм, но бога ми абсурд веднага на всеки срещнат да почна да говоря за него. Да, не го държа в тайна, но така да говоря, все едно си уговарям среща за кафе - не. Толкова нагласени са ми тези сцени - последно вчера и за осиновеното детенце и за жената с многото загуби. Тя реве през цялото време докато го говори, ама не има камери и "обезателно" трябва да си разкаже историята - кому е нужно и необходимо това и то пред човек, който нито го познаваш нито нищо  Rolling Eyes.

# 222
Да, определено предаването си е с рекламна цел. На мен ми е някак изкуствено и нагласено. Как пък от всички служители един не каза лошо за шефа, как са все добри и работливи като пчелички?  Thinking За перуките и грима каво да говорим, аматьорска работа....

# 223
Продуцентите обясниха, че много внимателно са подбирали служителите, които ще снимат в предаването. Казаха, че са срещали с тях цели два месеца преди да стартират снимките, но не са им казали, че са за "Шеф под прикритие", а за фирмените филми, които и обявяват в сериите.
Затова е е нормално хората да се държат по този начин, да искат да представят корпорацията в най-добрата светлина, защото това е продукт за тяхната фирма.
Със сигурност не са упражнили насилие върху нито един от работниците и не са го изнудвали да разкаже болките в личния си живот.
Да, със сигурност е по сценарий, но всеки си преценява докъде може да открехне завесата на своя живот.
Няма да се изненадам, ако повечето служители пък са били предупредени от шефовете си, че форматът е именно"Шеф...".
И в това не виждам нищо лошо, повечето биха постъпили по същия начин, за да предпазят реномето на фирмата си.
Това, което аз виждам в тази продукция е помощта на хората в нужда и платената реклама на фирмата и това не ме дразни.
Никой не ни мисли за наивни или неразбиращи.
Просто като натискаме плей на тв, освен да гледаме, е добре и да мислим.

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 10:48 от Мохини

# 224
  • София
Кои са продуцентите и кога са казали това?Те явно са им казали и дръжте се добре с маскирания, щото е шефа ви.За мен лично е ужасно нагласено и преиграно.

Общи условия

Активация на акаунт