Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между стерилизатор 2 в 1 и 3 в 1?
Защо изпитвам болки в кръста и краката?
Какво представлява магнезиевото масло и как може да помогне при болки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между стерилизатор 2 в 1 и 3 в 1?
Разликата между стерилизатор 2 в 1 и 3 в 1 зависи от конкретния модел, но обикновено стерилизаторът с капацитет от два артикула е предназначен за стерилизация на биберони и шишета, докато този с капацитет три артикула включва функция за сушене на биберони и шишета след стерилизация. При закупуване на стерилизатор е важно да се вземат предвид специфичните функции и удобството при употреба.
-
Защо изпитвам болки в кръста и краката?
Болките в кръста и краката по време на бременност могат да бъдат причинени от притиснати нерви, сухожилия или кръвоносни съдове поради увеличеното тегло и промените в тялото. Препоръчително е да се консултирате с лекар, който може да предложи подходящи упражнения или терапии за облекчаване на болката.
-
Какво представлява магнезиевото масло и как може да помогне при болки?
-
Коя е най-добрата опция за избор на матрак за бебе?
-
Какви са мненията за носенето на бебета в слингове и кенгуру?
При обтриването е желателно самото действие да се повтори няколко пъти и в никакъв случай на сухо( ако жената изобщо признава този метод). И това трябва да става или с мокра хавлийка или с не много груба гъба и в никакъв случай да не се "щавят" зърната и ареолите! Ако кожата почва да изсъхва и да сърби, няма нищо лошо и да я мажете с крем. При мен така се наложи, че кърма ми изби някъде края на 5я месец и малко преди това зърната и ареолите ми бяха ужасно сухи и всеки допир на дреха до тях ме побъркваше( направо си болеше). Взех си крем и след 2то намазване все едно нищо не е било. И в тази връзка да кажа, че съм доволна от Матернеа. Не се страхувайте да търсите най-подходящото за себе си. Взимайте и под внимание особеностите на кожата си.
И като всяко ново нещо на всеки му трябва различно време, за да свикне, така че не се тревожете много
Аз също бях секцио със спинална, но 24 часа не ми дадоха да стана, а бебето беше от самото раждане при мен. Не съм го слагала да суче, но ден след това нямах проблем, ни с бебе, ни с кърма. Разраних се в началото, точно защото не го слагах правилно. Колкото и да бях чела и гледала клипчета. Извиках една акушерка да ми помогне и от там нещата потръгнаха.
Не бързай да се притесняваш!