Магията на изтока - тема 45

• 46 498
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • DE
2в1 не знам, може да ми се е сторило  newsm78 четох наскоро за някакви забрани от министерството им на културата точно за излъчване и купуване на кдрами. Обаче е факт, че корейските певци са доста успешни в Китай, то има и защо де  Laughing само като им гледам едни награди с китайски и корейски изпълнители и ми става ясно защо. Въпреки, че китайците са толкова голяма нация май все още се развиват в посока шоубизнес, но това е добре за в бъдеще ще има повече разнообразие.

Сетих се, че и Вик и Уолас са тайванци, обаче китайците много ги обичат и канят  Mr. Green

# 601
То и японците говориха за подобни забрани, но в ерата на интернет не виждам как такива действия ще дадат желания резултат.

Вик и Уолас си ги имат за техни, те нали и Тайван така го приемат Laughing.

# 602
  • DE
Цитат
Вик и Уолас си ги имат за техни, те нали и Тайван така го приемат
Като ние македонците  Laughing

# 603
  • MJF
Е Ji Chang-Wook  си е хамелеон но и дането е виновна щото като се върнах с лупата загледах пустите чорапи и забравих за другото.  Mr. Green

# 604
  • София
Аз гледам само корейските версии, никакъв римейк.Опитах един ( You're Beautiful)японския , но не успях и се отказах от тях.

# 605
Цитат
Вик и Уолас си ги имат за техни, те нали и Тайван така го приемат
Като ние македонците  Laughing

Това е о.Тайван ,а държавата е Китай, както о.Аран -държава Ирландия.

# 606
  • София
Tuon, и от мен  newsm59 на твоето малко съкровище, да ви е жив и здрав и много умничък, да преживеете много радостни моменти заедно!!!  newsm38

Вече искам да гледам отново Хилърчето, че ми е домъчняло за него, голям красавец е Embarassed

# 607
Знам, че в темата ни има почитатели на Park Wan Kyu, които не си падат по историческите драми Wink.
За тях - Park Wan Kyu - Time Stops (Jackpot OST)

# 608
Tuon,честит Ви празник!
Много радост и безгрижни игри на Малчо ,желая и мнооооого цунки му изпращам:
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
До 12 еп съм на Слънцата,ако не друго то поне в Урук пейзажите са ги хванали добре Peace ,чак ми се приходи на мисия там Wink А,то не само заради пейзажите ,но и заради физ-зарядките Two Hearts
Ще ми липсват.
Трудно гледам римейки,трябва да има повече от забележителен каст,че да хвърля едно очо. Flutter
Репликата на Тайна:
За повечето звездни двойки никога не бих помислила,че могат да са двойка, а те вземат та се оженят. 35
Си е направо култова за мен Peace
Благодаря 2в1, за петъчното фото с Jo In Sung  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 21:17 от Sause baus!

# 609
  • BG
Tuon, честит празник и от мен newsm59 на сладура му желая най-вече здраве и много да ви радва bouquet
За звездната сватба мога да кажа само едно-WTF?

# 610
WTF -в превод е...?

# 611
what the fuck.

# 612
  • DE
Аз понеже съм на силно тайванско-китайска  Mr. Green вълна и слушам Бии, попаднах на кавър на CN Blue "Because I Miss You" на китайски, който също е ост, само че на "Someone Like You"  Crazy

половин час се чудих докато се сетя  Grinning

# 613
Tuon, да ти е честит рожденика! Много да те радва и малко да не те слуша Peace
 Щастливи детски години ,много игри и лудории! nbirthday

# 614
  • MJF
Музиката май си е и от японски филм. Нещо познато от темата ми се видя като прочетох  Laughing
Team Japan SP 2016 World Synchronized Champs

Общи условия

Активация на акаунт