Магията на изтока - тема 45

• 45 551
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Новото отроче на SM Entertainment - NCT (Neo Culture Technology). Група от около 40 души (за сега), които ще формират различни подгрупи според това, в коя държава ще се изявяват. Няма да имат постоянен състав, ще се разменят помежду си или ще добяват нови членове. Дебютът на първата подгрупа - NCT U - The 7th Sense.

Аджушито JYР и той се е изяви - J.Y. Park - Still Alive Crazy.

Да кажа, че Jackpot ми харесва за сега. "Старите вълци" дадоха добър старт, а "младите лъвчета" поеха добре топката. И Гън Сок, и Йо Джин Гу си пасват на ролите. Джин Гу толкова е възмъжал, че не можеш да кажеш, че е с 10 г. по-малък от Гън Сок, а актьорските им способности надали има нужда да коментирам. Им Джи Йон прекрасно се вписва между тях и човек определено не се чуди защо и двамата се влюбиха в нея.
Нещо любопитно, което не бях срещала до сега в историческа драма - двамата главни евнуси на стария крал са близнаци - Han Ki Woong и Han Ki Won.

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 19:22 от 2в1

# 616
  • MJF
2в1, мерси за Park Wan Kyu  Hug. Отдавна не го бях слушала. Той си е  Simple Smile.

# 617
  • BG
Новото отроче на SM Entertainment - NCT (Neo Culture Technology). Група от около 40 души (за сега), които ще формират различни подгрупи според това, в коя държава ще се изявяват. Няма да имат постоянен състав, ще се разменят помежду си или ще добяват нови членове. Дебютът на първата подгрупа [/spoiler] NCT U - The 7th Sense.
[/spoiler]
The 7th sense не е кой знае какво, обаче това другото парче е много зарибяващо, веднага ме грабна и се чувствам като предател Mr. Green но да не бързам с добрите думи докато не съм чула и някой лайф.

# 618
  • DE
То има лайф само дето е на китайски и предполагам я пеят други членове Grinning

бива, аз и без това харесвам китайските версии.
Как за бога се различават членове на група от 40 човека  Shocked това ми звучи точно като АКВ48  Mr. Green
Татко J.Y.P по-добре да наблегне на подопечените си не да се бута навсякъде. Не съм против, но миналата година от промотиращите от неговата компания бе най-успешен той  Rolling Eyes Само дето аз не схващам какво толкова го величаят освен, че е страхотен танцьор  Grinning

П.С. Ето я и на корейски

# 619
Without you наистина е много приятна. The 7th sense и на мен не ми хареса първия път, но на второ-трето четене този леко психарско-депресивен ритъм ми влезе под кожата.

Дане, Аджушито малко като "на всяка манджа мерудия" Tired. Явно там им носи някакви носталгични чувства и си го обичат, но аз викам да се поспре с напъните да се навира между младоците.

# 620
  • BG
Aми добре звучат, рускините вече са им направили тема, та ето и кои са:
NCT U

Tae Il (14 июня 1994) - лидер, вокалист и танцор
Tae Yong (1 июля 1995) - рэпер и танцор
Do Young (1 февраля 1996) - вокалист и танцор
Ten (27 февраля 1996) - вокаист, рэпер и танцор
Jae Hyun (14 феврля 1997) - вокалист и танцор
Mark (2 августа 1999) - макнэ, вокалист, рэпер и танцор

дано скоро да добавят и по една снимка, че да се опитам да запомня кой кой е, макар, че ги мернах  тук-там и по тийзъри малко, но не е достатъчно Laughing първото което ми идва като желание обаче  е да ги грабна под ръка и да овършея някой мол докато като не ги приведа в приличен за окото вид, че стайлинга им е безумен Wink

# 621
Здравейте ,
Отново много добро попадение с Чо Ин Сонг,игрален филм

[бг субс] Love Impossible / Невъзможна любов (2003)

It's Okay, That's Love  и  That Winter, The Wind Blows / Вятър през зимата (2013)  изгледани,Вятърът много ми хареса

# 622
  • Toronto
Ммм, Park Wan Kyu! Heart Eyes Благодаря, 2в1!

Tuon, честит ви рожден ден с малко закъснение, за което се извинявам! Да е жив и здрав малкият момък! bouquet

Аз вчера станах леля пак! Two Hearts На едно малко фъстъче-момиченце, 2 кг и 200 г, даже нямаше и толкова ylinfant Въпреки, че е толкова мъничка, е прекрасно оформена, беличка и чистичка, много сладка! Heart Eyes

# 623
О,прекрасна новина!
Да е жива и здрава ,само радост да носи! bouquet
newsm51 newsm51 newsm51

# 624
Честито, лелче bouquet. Да ви е жива и здрава госпожицата и да има много късмет в живота.

Ха сега, добро утро  Grinning.

# 625
  • MJF
Такива новини обичам! Да е жива и зрава малката дама. Да има апетит и настроение сега. Тупи, честито на цялото семейство. Плети, не се разсейвай  Wink Laughing

В унисон с настроението нещо наистина жълто  Laughing
Jingu Ice - добри креативи в програмата, особено във втората половина и сносно изпълнение.

# 626
Aми добре звучат, рускините вече са им направили тема, та ето и кои са:
NCT U

Tae Il (14 июня 1994) - лидер, вокалист и танцор
Tae Yong (1 июля 1995) - рэпер и танцор
Do Young (1 февраля 1996) - вокалист и танцор
Ten (27 февраля 1996) - вокаист, рэпер и танцор
Jae Hyun (14 феврля 1997) - вокалист и танцор
Mark (2 августа 1999) - макнэ, вокалист, рэпер и танцор

дано скоро да добавят и по една снимка, че да се опитам да запомня кой кой е, макар, че ги мернах  тук-там и по тийзъри малко, но не е достатъчно Laughing първото което ми идва като желание обаче  е да ги грабна под ръка и да овършея някой мол докато като не ги приведа в приличен за окото вид, че стайлинга им е безумен Wink

В ДорамаКун / DoramaKun [официальная группа]  във в контакт има снимки ,но нещо с компа ми не е наред и не мога да ви ги покажа.

# 627
  • BG
Tупи, честито, да е жива и здрава племеницата ти bouquet

В ДорамаКун / DoramaKun [официальная группа]  във в контакт има снимки ,но нещо с компа ми не е наред и не мога да ви ги покажа.
Изпълних си аз домашното вече Wink

Tae Yong, Mark, Jae Hyun, Ten, Tae Il,  Do Young , и туй от ляво на дясно имай на предвид, дано не ги забравя до утре Joy
шоши, ти кога ще ги научиш, след две-три години като пораснат малко ли Laughing глей в кви ярки цветове са се барнали да те впечатлят Wink
Не сме пускали все още парчето на златното ми славейче с еди коя си Grinning

# 628
  • MJF
 Thinking моята лупа за да ги "улови" вариантите са два. Единия е нереален- да се качат на кънки ама и кратка програма поне  Mr. Green. Други е на малкия екран в "гледам" в ен на брой серии. Иначе мне  Thinking
Ето на Ms. Temper & Nam Jung-Gi. нощен гост, познай кой съзрях и познах от воле още в първи епизод!  Wink Laughing. Героя му само да ми падне  smile3508- строила съм го в 3 редици за ден, ГГ даже ще надмина  Mr. Green

# 629
  • BG
Има време, шоши да се изпълни едно от условията ти, на кънки не вярвам да се качат, но в някой сериал може и да се появят след доста време oбаче, нека да попеят малко, да ги понаучим, да се поошлайфат и тогаз чак.

Лелее, добре, че ми напомни за хубавия Чани, много съм безотговорна към любимците си значи, ама те Рик и компания са виновни. От тях не мога на нищо друго да обърна внимание, добре, че появиха тези новичките, че да се поразсея малко,  тъкмо свърши The walking dead и днес почва новия сезон на Fear the walking dead ( freedoms, готова ли си Wink) няма почивка и туй то Grinning Дано да са качили някъде само откъси с участието на Чани, цял сериал и то с Оска, мерси, не е за мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт