Магията на изтока - тема 45

• 46 502
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
  • По света и в нас.
Момичета,Честит празник! bouquet

# 301
  • DE
Загледах "Moorim School" не лошо младежко филмче с препратки към "Хари Потър" и "Х мен"  Grinning Жалко, че се набляга на корейщините иначе можеше да излезе доста сполучлив проекта. Учудващо момичешките образи са много хубави, за разлика от аджумите, едната класическа аджума, вресла и лигла, другата пласмасова прехвалена хубавица която дори е трудно да се гледа ooooh!
Момчетата, Lee Hyun Woo е страхотен в ролята си, играе това момче, още като Накацу ми хареса как се справя и тук затвърди доброто ми впечатление.
Hong Bin (VIXX) амииии, не е за тук този младеж. Пак се опитват да правят реклама на група с набутване в сериал, поне да бе някой по-талантлив  Rolling Eyes
Ще си го гледам макар с превъртане, става за един път.
По повод празника  bouquet на всички дами в темата  Heart Eyes И поздрав с едни момичета от
"Thailand's Got Talent"
https://www.facebook.com/humorcabron/videos/1414360665246557/

# 302
Честит празник!  bouquet

Тази сутрин YG постна  в  Instagram видео  hahahaза да чуят всички  ,че е дал допълнително  пари...

https://www.instagram.com/p/BCrZ3tSLu7l/?taken-by=fromyg

цитат
Скрит текст:
"G Dragon от 10 г не може да задържи ръцете си на разстояние Seungri. То Е като мания, че където е Seungri  там е и GD и  трябва да го  докосва . От неговите жестове и щастие, когато около Seungri. .. му  се радват и феновете ,че   не се страхува да показва емоциите си  на целия свят, че панда е негов! "
закрито фирмено   афтърпарти / hahahaняма как да е  фенсървиз/

превод на казаното от RI: Всички подаръци са спонсорирани от г-н YG! Не е трудно за него да направи това. Той просто трябва да не ходи в кръчма  един ден!

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 12:25 от dorinko

# 303
дане, по повод Мурим, вчера четох забавни коментари в сумпи. Една потребителка се възмущаваше какъв е този ученически сериал с такива целувки. Какъв пример давали на децата Crazy. На което й бяха отговорили, че училището не е средно, а е нещо като университет, в който студентите са над 20 годишни, т.е пълнолетни. А и сериалът се излъчвал в 10 часа вечерта и децата по това време трябвало да са си легнали Joy.

# 304
  • DE
Абе, маани ги тия  ooooh!
Стигнах до заключението, че корейските родители са виновни за всичко. Освен, че им куца комуникацията, докато живеят в средновековието децата им все ще са потърпевши в психичен и емоционален план Tired
След "Броманса" няма начин да харесам корейски целувки били то и почти реални  Grinning . И най-якото семейство което съм гледала във филм  Heart Eyes

# 305
Marriage Contract
Предполагам от резюмето става ясно, че ще е" мело" и че ще ни чакат сълзливи емоции и драми.
Скрит текст:
Тя е самотна млада майка. Мъжът й е починал като я оставя с огромен дълг и лихвари гонещи я по петите. След случайно изследване разбира, че има мозъчен тумор, който е в начален стадий, но е на неподходящо за опериране място. Мисълта за това кой ще се грижи за дъщеричката й, ако с нея се случи нещо я карат да предприеме необичайна стъпка.
Той е вторият син в богато семейство. С една малка подробност, че е от любовницата, а не от законната съпруга. По-големият му брат и мащехата съответно не го долюбват много-много. Майка му се нуждае от спешна трансплантация на черен дроб, но намирането на донор не е лесна работа. И той си наумява да намери такъв по заобиколен начин.
Решава да намери подходяща жена, с която да сключи фалшив брак. Съгласно договор той ще й изплати определена сума, а тя ще стане донор на майка му. И изглежда най-подходящата кандидатка е Тя.
Заплетоха нещата още в първите два епизода. Тя е упорита, умна, работлива, обгражда дъщеря си с много любов и в същото време се опитва да се справя с трудностите сама, без да се оплаква от окаяното си положение. Малката госпожица е едно умно и ерудирано дете, което не се дава като майка си и често се държи доста зряло. Той е красив, секси, със самочувствие, леко арогантен, но и състрадателен. Животът в семейството на баща му явно не е бил приказка. Мечтата му е била да се занимава с музика, но в настоящето работи за баща си. Миналото му се връща, когато среща годеницата на брат си, а тя май ще се окаже бивше гадже.
Тя и Той се сблъскват случайно при инцидент (колко предсказуемо Mr. Green). В последствие Тя започва работа в ресторант, който се оказва негов и..... историята продължава в следващите епизоди Laughing.

# 306
Marriage Contract
Предполагам от резюмето става ясно, че ще е" мело" и че ще ни чакат сълзливи емоции и драми.
Скрит текст:
Тя е самотна млада майка. Мъжът й е починал като я оставя с огромен дълг и лихвари гонещи я по петите. След случайно изследване разбира, че има мозъчен тумор, който е в начален стадий, но е на неподходящо за опериране място. Мисълта за това кой ще се грижи за дъщеричката й, ако с нея се случи нещо я карат да предприеме необичайна стъпка.
Той е вторият син в богато семейство. С една малка подробност, че е от любовницата, а не от законната съпруга. По-големият му брат и мащехата съответно не го долюбват много-много. Майка му се нуждае от спешна трансплантация на черен дроб, но намирането на донор не е лесна работа. И той си наумява да намери такъв по заобиколен начин.
Решава да намери подходяща жена, с която да сключи фалшив брак. Съгласно договор той ще й изплати определена сума, а тя ще стане донор на майка му. И изглежда най-подходящата кандидатка е Тя.
Заплетоха нещата още в първите два епизода. Тя е упорита, умна, работлива, обгражда дъщеря си с много любов и в същото време се опитва да се справя с трудностите сама, без да се оплаква от окаяното си положение. Малката госпожица е едно умно и ерудирано дете, което не се дава като майка си и често се държи доста зряло. Той е красив, секси, със самочувствие, леко арогантен, но и състрадателен. Животът в семейството на баща му явно не е бил приказка. Мечтата му е била да се занимава с музика, но в настоящето работи за баща си. Миналото му се връща, когато среща годеницата на брат си, а тя май ще се окаже бивше гадже.
Тя и Той се сблъскват случайно при инцидент (колко предсказуемо Mr. Green). В последствие Тя започва работа в ресторант, който се оказва негов и..... историята продължава в следващите епизоди Laughing.

Вече по двама болни в сериалите. С течение на времето ще започват от всички са болни и постепенно оздравяват Mr. Green

Ще ми е интересно ,как ще я излекуват ? В противен случай краят е предизвестен ...

# 307
pavlinaio,
Скрит текст:
Все пак още не са й дали червен картон. Лекарката каза, че туморът е в начален стадий и с подходяща терапия може и да се излекува. Така, че за сега не всичко е предизвестено. А и колко пъти сме ставали свидетели на необяснимо фантастично излекуване Mr. Green.

# 308
Някой гледа ли Descendants of the Sun?
Или само аз?

Mike D
Скрит текст:
[/img]oh=1ef56175b6352c4252ff8f4da76291ab&oe=578FF41E[/img]

# 309
  • DE
Ауу, прекрасните очи на Майк за закуска  newsm51
Порасналата принцеса на YG

# 310
Някой гледа ли Descendants of the Sun?
Или само аз?

Гледам го . Харесва ми , но все още не разбирам замисъла му. Предполагам ,че ще е за незаконната търговия с оръжие  newsm78

# 311
Гледаме, гледаме Mr. Green  -  BTS

Noel - Once Again (Come Back, Mister ost)

# 312
OK  Grinning
Само да кажа,че ако някой ден се озова в Корея и ми се наложи да потърся медецинска помощ...много ще ме е страх.Много.

На мен ми харесва.Динамично върви.Катеричката изглежда като по-малък брат на мацката,но им се получава химията. Красота е на Закинтос Heart Eyes
Пак тръгвам с голямата кошница. Blush То е ясно,че всичко ще е само фон на любовната история.Животът на войника,животът на лекаря,принципите им и моралните дилеми,които зачекнаха в първите два епизода ще избледняват и ще отстъпят място на чувствата на главните (и точно тук ще развалят всичко).

П.П. Освен това не искам корейци да ме пращат на почивка.Не.Генерала ги награди с 8 месеца и хоп да копаят дупки в жегата.

pavlinaio и яз мисля,че ще има нещо с оръжията,после може и наркотици да вкарат,някое отвличене,бомби - 5/6 наброй,заплаха от био оръжия (тези лекари за какво са там,а Whistling)...

hahaha Мисля си,че корейците са сбъркали балканските държави с някои африкански. Като се замисля,не ми е толкова смешно.Малко чете е нужно,дори само в wiki, че балканските страни,не са от 3-ят свят,пък са снимали в Гърция.Не е като да не знат за Аристотел,демокрация,древна култува...пък и нефт ooooh!.Може да са искали хем европейска държава,хем нефт,хем арабско население (щото на такива ми приличат месните),да говорят малко руски,но всички дружно да говорят корейски и корейците омиротворяват нещо,но и те незнаят какво.

# 313
  • MJF
Glamorous Temptation
 Whistling да не похвали човек кор-сценарист. Прегледах последния излъчен епизод и изненада и  Confused:
Изненадата е че вече мога да хваля Jung Jin-Young  на спокойствие/ след финала за него. Чудесен. На малкия екран не го бях гледала от Brain . Браво че пак попадна на роля.
 Confused: е породен от това , че аз се "включих" да гледам от над средата а сценариста "изкопа" цял герой от тези негледани серии. Та
Скрит текст:
какъв е този бивш съпруг на ГГ? Подмятаха тук таме по нещо съвсем малко из гледаните от мен серии / по-точно  Blush редакции/части, за този герой, знам че е баща на детето ѝ. Обачи историята от миналото им ми е почти пълна мъгла.  Thinking то и миналото на ГГ също. За нейното днам само това което ѝ е причинила майката на Той.
Та какъв е тоз образ - героя на Lee Jae-Yoon ?
 Thinking ей как ме хвана тоз  knit че гледам "на едро" бе  Crossing Arms Mr. Green.

Е те какви бози снимат пък у нас разните чуждестранни кинаджии. Ама каквото искат да снимат, само да не ни бъркат и без това имагинерната реклама. Та тез сега снимали у гърците, утре току виж и тук. Поне да е заснето предварително  Mr. Green

Щях да забравя  smile3555  
Wedding Scandal -  лек за гледане, не излишно дълъг. Смях се на моменти. Kim Min-Jun  ме подсети за камето си в текущия One More Happy Ending. Сценария пък ме подсети за вчерашните реплики на дането и 2в1.   Laughing    Най - забавната ми част бе като се появи героинята на  Lee Se-Rang- настана голям цирк  hahaha. Спрях картината по едно време да видя дали човека- филм Shin Dong-Yeob не се снима лично във филма си  Mr. Green ама не.

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 11:32 от Шошулчо

# 314
Шош, Glamorous Temptation...
Скрит текст:
Новопоявилият се съпруг на ГГ беше откраднал 2 млн. долара от компанията, в която работеше и които май са били предназначени за тайния фонд на Премиера. Гонеха го някакви мутри и той уж загина. Не намериха тялото му, но откриха част от ръка, която се доказа, че е негова. И от там всички приеха, че е мъртъв. Тогава набедиха ГГ, която работеше като счетоводителка, че му е помагала и я вкараха в затвора за няколко години. След като излезе вече знаеш какво се случи. И сега изведнъж мъртвия се завърна и както изглежда зад цялата конспирация стои свекърът на Ил Чжу.

В DOTS ни очаква земетресение и екшън около контрабандистите, така че ще видим в действие и  лекари, и миротворци newsm47.

Общи условия

Активация на акаунт