Магията на изтока - тема 45

• 45 530
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • MJF
 Naughty екстра, екстра е прическата. Всичко що е рошаво е добре на корейския фронт  Laughing. Бонуси раздавам. Героя му е опасен брат, син и чичо  Joy. Че и готвач  Joy
Караме на Оска. Да не мислиш че и аз му знам името. Оска си Оска и тук  Joy. Опасен е главния герой. Ще го хваля Оска. Нейсе в "гледам", че все по допирателната ми бягаше. На малкия екран Yoon Sang-Hyun не ми е попадал от  Secret Garden. В Can't Live With Losing малко, но заглавието не ми понесе и не го броя за гледано.

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 14:49 от Шошулчо

# 646
  • BG
Naughty екстра, екстра е прическата. Всичко що е рошаво е добре на корейския фронт  Laughing. Бонуси раздавам. Героя му е опасен брат, син и чичо  Joy. Че и готвач  Joy
До готвач още не съм стигнала, шоши, засега при мен е безработен, но с големи идеи Grinning Обаче като го знам колко обича да си хапва, не се съмнявам, че ще е добър готвач. Сега ме е яд на тази с каменното лице, задето на дава на хлапето колелото.

# 647
  • MJF
Гледай тази с каменното лице и си представи мен  Mr. Green. Много мой човек е ГГ. Споко,  хлапето не само колело "ще намаже" покрай нея  Naughty. Тя и героя на Чани бързо го усети  Joy.

# 648
Lee Yo Won много ме кефи с това каменно изражение. Изключително добре си пасва с героинята й.

# 649
  • BG
Lee Yo Won много ме кефи с това каменно изражение. Изключително добре си пасва с героинята й.
Да, и на мен ми харесва, не съм я гледала в нищо, но е добра актриса. личи си.
шоши, ти не вярвам да си толкова лоша, не ни стряскай сега Wink

# 650
  • MJF
нощен гост, питай японските преводачи какъв цербер съм  NaughtyThinking то за това преводи няма.
2в1, гледам Lee Yo-Won и в общи линии се сещам за образа ѝ в Empire of Gold  обаче за финала на това заглавие не. Само помня че с теб заключихме , че може и да е по -зле  Thinking Laughing

# 651
Шош, в Empire of Gold накрая каката натири бедняка и зае мястото на баща си начело на фамилията.

# 652
  • BG
шоши, специален сутрешен поздрав за теб, задето ми напомни за драмата на Чани, ще ти хареса със сигурност Grinning

Много ме забавлява този Ms Temper..., напомня ми на онзи със Зелката и секретар Ким, изобилства от подобни идиотски ситуации, вече съм на 5 еп. и те настигам. А Чани като влезе в един нощен клуб в 4 еп. стърчеше една глава над всички денсещи, даже и в тъмното може да го види човек  hahaha

# 653
  • MJF
Ммммда , 2в1, така беше финала. Интересно, някаква сцена с поглед към море и лодка ми се е запечатал финално за туй заглавие.
нощен гост , търпение до епизод 8, там Чани ще те изненада, не е само рошав  Mr. Green. Да те подгрея.  Listen PROMISE и даже единия младеж от състава на секундата, по- точно още на 0:13 , го познах . Ама така е като се напъха на малкия екран в "гледам"  Simple Smile
Абе пак имаме Ким   Mr. Green ама пусто не е секретар  Crossing Arms, объркал се е сценариста, че като е Ким героя държа да е секретар. Други Кимовци ме стряскат обикновено  Crossing Arms, а от този направо  newsm43

# 654
  • BG
Браво, шоши разпознала си значи D.O, нали знаеш, че за теб избирам винаги the best of the best Laughing Ще те черпя една порция пилешко за награда, да си имаш вкусен обяд Wink

# 655
Page Turner
3 серийки заредени с оптимизъм, вяра и зараждане на едно приятелство. 3 серийки, които да покажат, че понякога животът ти поднася изпитания само, за да разбереш колко си силен. И, че загубата на една мечта не е непременно провал, а просто стъпало към следващата.

Edit: Една много приятна новина. Han Ga In и Yun Jung Hoon са станали родители на дъщеричка. Женени са от 11 години и това е първото им детенце.

И една забавна реклама на някакво ново шоу, в което единият водещ ще е И Донг Ук Laughing.

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 13:29 от 2в1

# 656
  • MJF
На сит стомах от толкоз пилешко  Laughing да прокоментирам Lee Dong-Wook. За мен той има комедиен талант, който на малкия екран твъъъърде малко съм виждала. Не че и виждам много къде по сериалите де такива роли, все ще е момент в драма-мелодрама образ  ooooh! . Така че щом е шоу е добре, друг е въпроса че е "не гледам". Само да ми цъфне в драма следващия път на малкия екран обаче  newsm66

Хм, Dear My Friends  да не би да е от предварително заснетите? Или за сега е само излъчвания Слънцата? Донякъде жалко , че въпреки високия рейтинг няма май да акцентират на това , ами ще се "запилеят" в други посоки. Сценариста No Hee-Kyung виждам.

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 20:30 от Шошулчо

# 657
Dear My Friends ще започне след Memory. Не знам дали ще е завършена предварително, но няколко други заглавия поеха по стъпките на Слънцата и ще са готови на 100% преди излъчване. Uncontrollably Fond с Ким У Бин и Суджи, Cinderella and Four Knights, а мисля, че и Scarlet Heart с И Джун Ки също е от тях.

# 658
  • BG
На сит стомах от толкоз пилешко  Laughing
Вкусно ли беше Laughing готова съм, настигнах те вече и к'во правим сега, кога са следващите еп? Исках да похваля и костюмите на бивш номер две( май), онзи който иска да се събира пак с главната и ще им става инвеститор, много са хубави,Tuon aко ги види, веднага ще ги оцени. Не ми е ясно още Чани с кого ще го сватосат, с онази от фирмата, дето беше жертва на сексуален тормоз или с другата, която живее в техния блок и рекламира онлайн продуктите им.
Друго нещо да препоръчате, мислех си дали да не пробвам сериала с другата пиемка Junho Меmory, или пък сериала с Джини, но той май не ви беше харесал, или пък да не довърша Сиренцето , ще се радвам и на  Пак Хье Джин.
2в1, шоши какво ще кажете?

# 659
Гостче, не знам какво да те посъветвам. Меmory не е много по твоя вкус, а този с Джини е 50 на 50. Пробвай и виж дали някой ще ти допадне. Слънцата погледна ли ги Thinking?

Общи условия

Активация на акаунт