Работещи майки - полезна информация и съвети

• 65 465
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
Джейни, честито и аз обмислям същата покупка, пиши повече за твоя модел? newsm78
Взехме whirpool тогава беше на "промо." В техномаркет от 1100 на около 900 мисля. С 5 години гаранция. За сега съм доволна, надявам се да няма дефекти 😆
Моля те пиши мачка ли дрехите, и много ли затопля помещението, има ли нужда от връзка с мръсен канал?

# 451
  • Горна Оряховица
Джейни, честито и аз обмислям същата покупка, пиши повече за твоя модел? newsm78
Взехме whirpool тогава беше на "промо." В техномаркет от 1100 на около 900 мисля. С 5 години гаранция. За сега съм доволна, надявам се да няма дефекти 😆
Моля те пиши мачка ли дрехите, и много ли затопля помещението, има ли нужда от връзка с мръсен канал?
Както бях писала почти не гладя, от една пералня може да имам 1-2 блузи за гладене. Няма нужда от връзка /ако ви е в банята примерно може да я вържете, за да не изхвърляте всеки път резервоара/ има си резорвоар, които се хвърля всеки път. Затопля помещението определено, след всяко сушете отварям да проветря за 3-4 мин за да излезе влагата/жегата /не мога да определя дали е влага или по-скоро само топло/

# 452
  • София
Записвам се и аз тук, въпреки че не съм на цял работен ден.
Ние нямаме място за сушилня, а когато взимахме пералнята, все още нямаше хубави комбинирани модели. Сега зимата пускам допълнителна центрофуга.
Да се оплача от празниците - допълнително готвене, чистене и подреждане! Тия подаръци и опаковки от тях ме побъркват!

# 453
Ейджънт няма как, веднъж е Коледа!:)

# 454
Дръжки веднъж Simple Smile
2 седмици е цигания пълна - елхи, играчки, боклуци какво ли не.
Нямам търпение да дойде 2ри и да събера де що има украси, че малко от малко да заприлича на подредено  Crazy.. макар и за ден  Joy

# 455
  • София
Записвам се при вас, за момента съм учеща майка, но от следващата година вероятно ще бъда работеща такава  Simple Smile

# 456
  • София

То при нас не е само Коледа, а има и два-три рождени дни.

# 457

То при нас не е само Коледа, а има и два-три рождени дни.
Е това вече е тежко! Simple Smile

# 458
Здравейте! Няма как да подмина толкова полезна тема. Записвам се да следя. Ще ми е от полза и без това съм работеща на пълен работен ден, учаща в събота и неделя и с три деца на 4, 14 и 40 / визирайте мъжа ми/

# 459
Здравейте! Няма как да подмина толкова полезна тема. Записвам се да следя. Ще ми е от полза и без това съм работеща на пълен работен ден, учаща в събота и неделя и с три деца на 4, 14 и 40 / визирайте мъжа ми/

Хаха, и аз съм така, само че моето средното е на 10  bouquet
Уча и аз през уикенда, в 4 клас съм, вие като гледам, в осми. hahaha

Има чудесни идеи в темата, следя я с удоволствие. Някои от тях прилагам отдавна. Например готвенето на аламинути през седмицата. Яйца на очи, паниран кашкавал, гювечета и пилешко с корнфлейкс са ми манджите за бързо реагиране, които всички обичат. Винаги имам и пакет замразени бланширани картофи, ролца от раци и икейски кюфтенца във фризера и ги ползвам ако съвсем го закъсам от към време. Не са най-полезните неща, но като им направя на децата и една салата към тях, става що-годе прилична вечеря.
Сега следпразнично имам и още трикове за дояждане на купищата приготвена храна. Сармите и пълнените чушки, ако са повечко и са омръзнали, ги замразявам. Вадя след един месец и са като нови.
Ще се сещам още неща, които могат да са полезни. Някой написа в началото на темата, че готвенето е най-трудно и е така. Не толкова самия процес, колкото това да им измислиш на зверовете разнообразно меню, което ВСИЧКИ да обичат и ядат. Ето това напълно описва моя случай, за вас не знам: http://www.maikomila.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D1%8A%D0%BA%D0%B8%D1 … 0%B5%D1%82%D0%BE/.

# 460
adamal май имаше предвид че тя самата учи. Аз също работя и уча. Дъщеря ми е още на градина.

# 461
  • София
Aз едвам се справям с учене и дете, не знам тези, които и работят как смогват.  ooooh!

# 462
  • shumen
Целика,и моето дете е на градина.Но там има вземане и водене,което също ми отнема време.

# 463
Аз го казах в смисъл, че не уча с нея, а уча аз самата. Иначе на градина я водя в последния момент и я вземам когато мога най-рано.
Работя на смени и уча като стана много рано или когато тя е на градина. Също и когато съм през уикенда на работа, защото тогава имам и свободно време. Освен ако и тя не е с мен на работа.

# 464
Хаха, аз не съм разбрала, сори.. Embarassed Тъй като adamal написа, че учи в събота и неделя, аз реших, че визира децата шеговито.  Confused
Така или иначе, като започне дъщерята да учи, все едно и аз уча с нея, отново. То са въпроси, молби за помощ, изпитване. Хич не е самостоятелна.

Общи условия

Активация на акаунт