Работещи майки - полезна информация и съвети

• 65 466
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
На Керхер събира един литър вода и не свършва бързо, то с кофата да не е по лесно пълни, мъкни, цеди ....

# 436
  • София
Против парочистачките съм. Въпреки, че имам такава е ползвана само веднъж или два пъти.

# 437
Защо си против?

# 438
  • София
Ами неудобна ми е - докато я извадя, заредя, а и винаги трябва да се съобразявам с кабели и контакти. Парцалчето отпред се зацапва ужасно бързо и непрекъснато трябва да го сменям.

С мопа ми е много по-бързо и безболезнено.

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 00:22 от Assos

# 439
  • София
Ако имам повече пари, бих викала всяка седмица фирма за почистване Joy
Знаете ли всъщност колко парички взимат фирмите.
Идва пролетно почистване, а работата и детето изобщо не ги интересува ,че има прозроци за миене

# 440
Wind, аз викам от време на време фирма за основно почистване. Апартаментът ми е малък (хол, трапезария, спална) и ми взимат около 150-180 лв. Това включва: прозорци; пране на килим, диван, матрак, столове; баня - фуги и т.н.; врати; фурна и абсорбатор; шкафове отвън; прахосмучене и миене на пода, вкл. фуги.

За мен си е супер. Simple Smile
За абонаментно седмично почистване май взимат около 30 -40 лв., но не съм сигурна, защото не съм ползвала. За сега с тези 2 стаички се справям и сама Simple Smile

# 441
Aз също се интересувам от абонаментно почистване, знаете ли как стои въпроса с цените?
А за самопочистващи фурни и аз не съм чувала, какво се прави?

# 442
  • София
Видях рекламата на самопочистващите се фурни.
Загрява до 480градуса и така я чисти.
Мерси за инфото за фирмите

# 443
  • София
Няма лек за недоспиването, Пипи, това наистина е едно от кошмарните неща на връщането на работа с бебе.  Tired
Аз съм от ранните пилета по принцип, сутрин не ми е толкова тежко и съм по-работоспособна, затова сутрин ставам половин час преди всички и се оправям на спокойствие, пия кафе и правя закуски. Виж, вечер заспивам с пилците.
Точно така съм и аз. Вечер не съм на себе си- особено като иска в кварталната градинка да ги изведа....и не успявам с нищо newsm78

# 444
Дали някои има мултикукър? И има ли полза от него - най-вече пести ли време и храната има ли по-различен вкус?
Аз имам, но от седмица. За момента съм очарована от това, как прави ориз. Изобщо не се занимаваш, а го вари идеално!

# 445
  • Горна Оряховица
И аз на скоро си взех мултикукър и много го ползвам 😅 ориза става супер лесно... боб ( не го варя, ползвам консерва и само правя запръжка) таскебап правих, абе голяма помощ ми е.
И за парочистачката да се включа, взех си на kercher SC3 -загрявя за 30 секунди, иначе да я чакам по 2-3 минути е абсурдно. Не съм вадила парцал вече половин година, много по-удобно и бързо чистя Wink

# 446
  • София
Днес прибавихме фритюрник.
Станаха страхотни картофки.
Наскоро си взех -блендер+чопър.
Сега искам , много искам сушилня.
Голяма радост са тези уреди улесняват страшно много.

# 447
  • Горна Оряховица
Сушилнята е голяма отмяна! Аз исках от много време, защото прекарвах поне по 40 мин да гладя 2 парални. Сега от 5 перални гладя 3 неща! Е няма такъв кеф, няма прах, и няма нужда от омекотител дори. Слагам една кърпичка за сушилня и дрешките ухаят. Мъжа се дърпаше много време, нямаме къде да я сложим, отделяла топлина( наистина отделя), трябвало да е в мокро помещение(не е задължително), съсипвала дрехите(чак пък) и накрая стана по моята, взехме си и се родихме!

# 448
Джейни, честито и аз обмислям същата покупка, пиши повече за твоя модел? newsm78

# 449
  • Горна Оряховица
Джейни, честито и аз обмислям същата покупка, пиши повече за твоя модел? newsm78
Взехме whirpool тогава беше на "промо." В техномаркет от 1100 на около 900 мисля. С 5 години гаранция. За сега съм доволна, надявам се да няма дефекти 😆

Общи условия

Активация на акаунт