Релакс след работа

• 112 661
  • 665
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
И така може!
Наздраве!

# 646
И така може!
Наздраве!
Thank you hahaha Cheers! Simple Smile

# 647
Мими,на мен бирата ми върви повече с немски  Mr. Green Ооо,яяя,вундаа баа  Joy и Рамщайн  Mr. Green
Тука и аз се присламчвам Laughing

# 648
Мими,на мен бирата ми върви повече с немски  Mr. Green Ооо,яяя,вундаа баа  Joy и Рамщайн  Mr. Green
Тука и аз се присламчвам Laughing
Simple Smile

# 649
И аз съм на бира с картофки,гледам волейбол:)

# 650
Какъв релакс, какви пет лева!
Прибирам се от работа претрепана, хапвам сладолед и козунак, щото съм на 90ДД, и се почва бели тикви, чесън, готви ги на фурната с козе сирене и яйца за ММ, след това малката каза няма да ги яде защото били с козе сирене,,,, ииии айде готви паниран кашкавал и пържени чушкииии.....думите артисахааа, релакса същооо.....

# 651
  • Бургас
Еее,кофти е да се готви за всеки манджа. Ей затова,пръжни едни картофки или печени с розмарин и чесън примерно и който иска да замезва. Хем и мезе за бирата.

# 652
Еее,кофти е да се готви за всеки манджа. Ей затова,пръжни едни картофки или печени с розмарин и чесън примерно и който иска да замезва. Хем и мезе за бирата.
До сега доучвах думите...не става картофи, малката ги неще на фурна, баща и ги не ще пържени, а аз артофи не ям, нема такъв филм като у нас! До сега учих думите, сега лягам, релакса утре е гимнастика след работа....

# 653
  • Бургас
А моят релакс утре след работа е народни танци. Нищо че кракът още ме боли,ще отида.

# 654
 Аз пък утре съм на солна стая. Започнах да я посещавам заради алергията,която ми се  появява напролет. Обаче си е страхотен релакс! Ходя три пъти седмично. Стоя ,мълча и нищоправя 40 минути. Направо вълшебство. Сериозно започвам да се замислям да се науча и на разни медитативни техники,които да практикувам удома

# 655
М даа, тази солна стая и на мен ми звучи добре, трябва да проуча има ли я в Бургас?

# 656
  • Бургас
Моля те да споделиш за алергията и дали има ефект от солната стая.
Аз съм с алергия целогодишно. Ужасно е. Седя ли повече от 30мин. в парка и се започва с едно кихане,сърбеж,сълзи... При положение,че пия и хапчета.
Мими,има. На извития блок на Трапезица.

# 657
Прибирам се от работа претрепана, хапвам сладолед и козунак, щото съм на 90ДД, и се почва бели тикви, чесън, готви ги на фурната с козе сирене и яйца за ММ, след това малката каза няма да ги яде защото били с козе сирене,,,, ииии айде готви паниран кашкавал и пържени чушкииии.....думите артисахааа, релакса същооо.....

Малеее, едно време никога не ни е хрумвало със сестра ми да не ядем нещо, което майка ми е сготвила. Вероятно щяхме да си останем гладни, каквото мама каже, беше си закон. Ама и той баща ми приготвяше всичките съставки - бели, реже кълца, а майка ми само пускаше фурната. Laughing И сега е така, супер много помага човекът. Такова самостоятелно готвене от родителката ми, а ние да я чакаме, не помня да е било някога. Когато поотраснахме и можеше да ни се вярва с ножа, започнахме и ние да и помагаме.

# 658
Моля те да споделиш за алергията и дали има ефект от солната стая.
Аз съм с алергия целогодишно. Ужасно е. Седя ли повече от 30мин. в парка и се започва с едно кихане,сърбеж,сълзи... При положение,че пия и хапчета.
Мими,има. На извития блок на Трапезица.
С целогодишна алергия съм-доказана ми е от домашен прах,ала като настъпи топло време направо не издържам. Отича ми носоглъдката,носа,започва да ми тече секрет навътре ,а същееремено всичко ми е сухо и кашлям много мъчително.
Всички антихистамини ми бяха приятели 😀.
А да! Поне веднъж в годината се разболявах качествено и бях на кортикостероиди и вентолин.

От няколко години,като наближи май месец драстично намалям слузообразуващите храни. Доста ми се подобри положението. От тази година посещавам солна стая и съм наистина много доволна. В началото направо ме болеше целия респиратоен тракт,докато дишах вътре. Започнаха интензивни секрети ,обаче вече се чувствам дишаща .😆😆😆 Тази година само еднократно  Ериус пих ,докато чистехме едни от години застояли дрехи,които разнасяхме по домове за деца.
Препоръчвам солната стая с две ръце.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 18:55 от Serendipity*

# 659

Малеее, едно време никога не ни е хрумвало със сестра ми да не ядем нещо, което майка ми е сготвила. Вероятно щяхме да си останем гладни, каквото мама каже, беше си закон. Ама и той баща ми приготвяше всичките съставки - бели, реже кълца, а майка ми само пускаше фурната. Laughing И сега е така, супер много помага човекът. Такова самостоятелно готвене от родителката ми, а ние да я чакаме, не помня да е било някога. Когато поотраснахме и можеше да ни се вярва с ножа, започнахме и ние да и помагаме.
И аз искам да пускам само фурната, вече въвеждам вчер на бащата, ММ ще готви в четвъртък, а детето ще се грижи за яденето в петък, все едни сандвичи може да направи!

Общи условия

Активация на акаунт