Релакс след работа

• 112 780
  • 665
  •   1
Отговори
# 120
  • тук-там
От няколко дни и аз открих огромно удоволствие вечер в червеното вино и френските сирена.

Добави и малко плодове - круши, грозде, смокини....Да звучи поне мааалко здравословно! Peace

# 121
Френските сирена те заплашват с дебелина Twisted Evil Иначе и аз много ги обичам, но доста рядко ги хапвам вече - лепят ми се  Crazy

# 122
Малееее, верно е, а кака с ами любимииии, но килата се въртят! ooooh! ooooh!

# 123
Яж само синьо сирене и пий вино - да видя как ще надебелееш..Wink)

# 124
Склонна съм да пробвам  Joy

# 125
Пробвай де..Wink
Не се шегувам - чудесна диета е..))

# 126
Една приятелка така разказваше за диета с бяло вино. Пиеш само бяло вино и си ходиш гладна, но щастлива  Mr. Green Е, имаше и някакъв продукт, само един, за ядене, ама го забравих.

# 127
Най-малкото от толкова вино няма да ти пука за размера на задните части.

# 128
Важното е да сме релаксирани  Crazy

Аз самата най-добре се чувствам и релаксирам с разходки навън, пътувания и четене.

# 129
Обожавам като се прибера вкъщи да си направя вана, с ароматни соли, да си сложа слушалките и да си полежа хубаво вътре Simple Smile. С мъжа ми гледаме да си отделяме време за нас и когато ежедневието ни го позволи си  взимаме билети за кино, театър, концерт. Преди години живеехме близо до парк и уикендите успявахме да си намерим закътано място на тревичка за пикник. Скоро пък се бяхме записали за еднодневен неделен уъркшоп - аз танци, той готварство. Стараем се да намираме време за релакс.

Ах, това много ми хареса, да го запиша на готварски курс за да си почива, а после да покаже какво е научил вкъщи за да има време аз да си почина.  Simple Smile

thumbsup chef Oпределено мъжете се ентусиазират с готварството , наравно или повече отколкото ние по козметики и масажи  Grinning 

# 130
В ежедневието релаксирам готвене.

# 131
  • София
Една приятелка така разказваше за диета с бяло вино. Пиеш само бяло вино и си ходиш гладна, но щастлива  Mr. Green Е, имаше и някакъв продукт, само един, за ядене, ама го забравих.

мъж  Laughing

# 132

Ех, от дълго време си мечтая за такава диета, но скоро няма да ми се отдаде възможност, имам бебче и няма да му се отрази добре.С разходките не спираме, ама повече ме изтощават,  сън ми трябва...

# 133

Ех, от дълго време си мечтая за такава диета, но скоро няма да ми се отдаде възможност, имам бебче и няма да му се отрази добре.С разходките не спираме, ама повече ме изтощават,  сън ми трябва...

Ако знаете и на мен колко пъти така ми се приисквало. liliberta, разбирам те. И аз така съм с бебенце Simple Smile Не че обичам особено да пия, ама сега ,като е забранено, стои като изкушение

За съня също. И при нас е трудно с наспиването. Единственото, което ме спасява и доста компенсира, са от време на време масажчета и спа процедурки. Хем отпускат, хем са полезни. След това се чувствам като след цяла нощ сън.

# 134

мъж 
Laughing
Ще го ядеш??? Горкият мъж! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт