Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 46

• 75 243
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Винаги ми е била на късмет Mr. Green

# 541
Имам, да. Като казах "Ееее, ама що не са близнаци???" и Стаменов щеше да ме удуши Mr. Green

Кристи, до 13 г.с. тайничко се надявах да изкочи още едно сакче отнякъде  Mr. Green а ЧХГ-то ми беше толкова ниско в началото  Blush

# 542
  • София
Еха Кристи, това е новина! bouquet bouquet bouquet Стискам палци да ти е лека и безпроблемна!

# 543
Кристи, честито  Hug Hug Hug
От тук нататък ти желая само положителни емоции и много поводи за усмивки  bouquet

# 544
Честито сърчице, Кристи!
Да е безпроблемно до термин и още сърчица да има след това.  Grinning

# 545
  • Sofia, Bulgaria
Кристалино ма  fight
Ловю та толкова много  Hug Hug Hug Hug , айде сега стискай кълки и на финала едно диване като теб , че нали знаеш , че зетя трябва да е по голям малко от снахата  Mr. Green Heart Eyes Hug

# 546
Вие двете сте големи образи newsm62

# 547
Кристи честито и от мен! Страхотна новина! Пожелавам, на всички нас, да я съобщим някой ден! Praynig
За ендометриозата и диетата, ще пиша скоро резултатите. В понеделник почваме къс комбиниран протокол. Дано да стане този път, че само това не съм пробвала.  Flutter

# 548
Викче, какъв е този хем къс, хем комбиниран протокол?

# 549
Как вървят номерата, има ли закъснение ? Ако някой сподели-голямо МЕРСИ !

# 550
  • София
Кристи , много се радвам за теб! Честито сърчице и успешен ревлив финал!  Hug Hug
Чудесата се случват !  Grinning

# 551
Момичета, някоя от вас наясно ли е с крос мач теста? Какво става, ако имам антитела?

# 552
  • София
При доктор Стаменов има закъснение към момента от почти 2 часа. Реално, не говоря за това, което изпращат на смс, защото там винаги казват наполовина. На мен ми казаха 30 минути закъснение, а беше повече от час и нещо.

# 553
Как вървят номерата, има ли закъснение ? Ако някой сподели-голямо МЕРСИ !
При Цветков имаше доста голямо закъснение, при другите вървеше нормално.
Кристи, честити ви сърчице, Praynig стискам палци всичко да мине по мед и масло и едно сладко бебче след няколко месеца  bouquet

# 554
Викче, какъв е този хем къс, хем комбиниран протокол?
Ами не знам. Така каза доки. Ще го направим без блокираща и ще е комбиниран с по-малки дози. newsm78 И аз се зачудих, ама си трая.  Shocked
Ще пиша тук ако ви е интересно Wink
Късмет на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт