Ebay 96

• 68 022
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
До такъв срок мога да повдигам кейз или трябва да е минал за да повдигна кейз?

# 316
Не прочете ли отговора ми на предната страница ???

# 317
  • Пловдив

Той пита едно и също по няколко пъти, да не би да получи различен отговор. По тази причина и редовно пишещите вече не му отговаряме.

# 318

Прочетох го.

Има ли срок, в който мога да изчакам за да повдигна кейз?

За сроковете: в Ebay - 30 дни след последния възможен срок на доставка. В Paypal - 180 дни след плащане на стоката.

От него излиза, че за срок посочваш "30 дни след последния възможен срок на доставка. В Paypal - 180 дни след плащане на стоката", но според мен си имала предвид, че не след, а в този период е възможно повдигането на кейз.

# 319
  • София
И цитат от първия пост на темата, който е добре да се чете/преглежда...
Цитат
11.Срокът за кейс в Ebay е 30 от датата на доставка , а срокът за диспут в PayPal е от 45 до 180 дни - https://www.paypal.com/bg/webapps/helpcenter/helphub/article/?so … PUTE_CA&m=TCI

# 320
И цитат от първия пост на темата, който е добре да се чете/преглежда...
Цитат
11.Срокът за кейс в Ebay е 30 от датата на доставка , а срокът за диспут в PayPal е от 45 до 180 дни - https://www.paypal.com/bg/webapps/helpcenter/helphub/article/?so … PUTE_CA&m=TCI

Благодаря. Значи просто ми отговарят погрешни неща, пък после съм виновен, че искам разяснения  Mr. Green

# 321
  • Sofia
   Абе, както написах и преди, май на теб когнитивните умения не са ти силната страна. Joy

# 322
  • Пловдив
   Абе, както написах и преди, май на теб когнитивните умения не са ти силната страна. Joy

Cat, не се хващай на това хоро, че сега ще ни обяснят пак колко много има да учим от него  Mr. Green

# 323
здравейте Интересува ме читав посредник за доставка от USA

# 324
  • София
Да ви питам, защото досега съм поръчвала основно от UK и USA, имате ли впечатления за пратки от Канада и Франция? И на двете неща продавачите са със 100% положителен фийдбек, не са нови продавачи, но все пак са важни и пощенските услуги от въпросните страни. Преди време се отказах от един испански продавач заради кофти пощенски услуги...

# 325
  • Пловдив
От Канада съм поръчвала 2-3 пъти, нещата идваха в нормални срокове - колкото и от Щатите като време горе-долу.

# 326
  • София
Благодаря, Горгона! bouquet
Ще рискувам, пък да видим. Цената на доставка е наполовина на тази, която ми искат за същото нещо от Щатите.

# 327
  • Варна
Посъветвайте ме, моля.
Днес видях якето си в неразпознатите пратки на превозвача. Най-вероятно не е било правилно адресирано, или продавачът го е изпратил след като повдигнах диспут в ПейПал.
Какво да правя сега - да пиша спешно на ПейПал, че съм получила якето, или да изчакам все пак да ми го доставят и тогава да им пиша?  newsm78
Предполагам, че има срок за разпознаването на пратката. Да докажа, че е моя и след това да ми го доставят.
Срокът за отговор на продавача пред ПейПал изтече вчера.  ooooh!
В голяма чуденка съм.  Embarassed

# 328
  • София
Отиди и си "разпознай" пратката, огледай якето хубаво, виж дали всичко си му е наред и пиши на ПП, че си получила якето и ги молиш да затворят кейса. Попитай все пак превозвача от кога е неразпознатата пратка (би трябвало да имат тази информация), и ако човекът го е изпратил след като си пуснала диспут, го докладвай на Ибей.

# 329
  • Варна
Благодаря, Малко Сладко Котеbouquet
Пратката ще ми бъде доставена вероятно другата седмица. Няма ли да е късно тогава да я потвърдя като получена?
Очаквам и искам да дам коректно отношение, та затова се притеснявам най-много. Сега топката е вече у мен.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт