Университети в Германия и други държави с немски език 7

• 90 330
  • 736
  •   1
Отговори
# 255

Явно във Варна обучението е на страхотно ниво. Само от МОН да не бяха обърквали мястото на дъщеря ми, с повече точки, а трета #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 256
Браво на щерката. Тая година кой преподава на ДСД паралелката?

# 257
  • Варна
Браво на щерката. Тая година кой преподава на ДСД паралелката?

Г-жа Гаджева и г-жа Полина Стоянова. Учителите, че ги подготвиха добре, е вярно. Но и випускът е много силен. Миналата година всичките тези момичета плюс още едно от гимназията бяха се вместили в челната осмица.

На МОН не им е за пръв път да объркат протокола по НЕ.

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 08:58 от Ясмина

# 258
Поздравления, Милев! Грешката в обявяването е дребна работа на фона на огромните знания, които се крият зад това постижение! Браво на момичето!  bouquet

# 259
Благодаря Ви! И ние много се гордеем с нея.

# 260
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Благодаря Ви! И ние много се гордеем с нея.

И има защо!
Аз точно се похвалих, че моето момиче си взе ДАФ теста и тя ми заяви, че смята да остане да следва тук.
Имайки предвид мигрантските вълни май съм доволна...
Но до другата година не знам какво може да и хрумне.

# 261
  • София
Браво на варненци от 1 ЕГ, в частност на учениците, чиито родители пишат тук!  Wink  Същите успехи им пожелавам на децата  и на матурите Simple Smile

# 262
Dido_milev,браво на момичето ти!!!Браво и на децата от 1-ва ЕГ Варна!Явно имате учители ,които да ги мотивират  да участват в олимпиади.

# 263
Имам въпроси. Дипломата е преведена. Останаха бележките- едната е от червения кръст, другата е за каран стаж. Като ще кандидатстваме в 2 унита, 4 специалности ми трябват 4 бележки  или две ? Трябва ли копията да са нотарилано заверени или не? може да е обсъждано ама не помня  Embarassed

# 264
https://wizzair.com/bg-BG/Select
Само днес, закупен билет, вторият на половин цена- за един и същи полет

# 265
Имам въпроси. Дипломата е преведена. Останаха бележките- едната е от червения кръст, другата е за каран стаж. Като ще кандидатстваме в 2 унита, 4 специалности ми трябват 4 бележки  или две ? Трябва ли копията да са нотарилано заверени или не? може да е обсъждано ама не помня  Embarassed

Момичета , pls трябва понеделник да ги нося за превод  Praynig

# 266
Питайте бързо в групата, децата отговарят веднага!

# 267
  • Под гъбата
Минавам набързо да похваля Български пощи за бързата доставка от 3 дни на малко колетче до Германия! Simple Smile

# 268
  • София
Дано и аз да се похваля след няколко дни с такава експедитивност на Български пощи. Две седмици сигурно по-рано бях пратила мартеници за 1 март. Къде са ги мотали не знам, но  стигнаха за доста повече от упоменатите като ориентир от служителката 7-8 дни. Преди няколко дни  пуснах нещо малко с надеждата да стигне до 29-ти, пък  да видим.. Жената може и да е права като казва, че оттук веднага експедират пратката, а мотаенето е из Германия..

ПП Тъкмо пуснах поста и девойката даде знак, че е получила колетчето. Похвална бързина, наистина.. 4 работни дни Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 13:06 от пенсионирана русалка

# 269
Здравейте! Дали има мами на студенти в Клеве? Моето дете кандидатства за там и търся мнения заRhine-Waal University of Applied Sciences

Общи условия

Активация на акаунт