Професионални серии за коса - тема 101

• 85 316
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас/Пз
Ани, аз я усещам като съвсем хидратираща, на морето също съм била с тази серия, много я харесвам. Коментираше се доколкото помня, че не е изцяло хидратираща по състав, но при мен си се държи така и което ми харесва също, не ми отнема от обема.Мирише много леко и приятно, едно такова бананово.И шампоанът е хубав, усеща се подхранване и напояване от него, без тежест.
Ех, точно казах, че ще купувам Джойко и реконструкторът с отмиване е свършил в енцо, жалко.

Благодаря , Сетони, искам я за приятелка, която харесва Лореал, но винаги ползва само един единствен шампоан, който е протеинов , та да може да го редува с този интенз рипеър.

# 481
  • Чукарландия
Тъкмо съм се навила да си взема Living Proof и чувам противоречиви мнения за серията Restore?!? Rolling Eyes
Едни казват, че прави косата фризи, други пък точно обратното - че приглаждат и прибират крайчетата. Сега и аз незнам дали да си взема или не?!? Не ми се дават много пари за малки опаковки. Предпочитам големи опаковки и "малки" цени. Mr. Green
Някой вече пробвал ли е серията No Frizz? Дали тя не е точно това, което търся? И аз, като Денси имам проблем с това разхвърчаване на крайчетата, от което косата изглежда като изтощена, изгоряла, нацъфтяла, а в действителност въобще не е така. Peace

# 482
  • Пловдив
Аз също повече харесвам Еластисайзър с Нероли и здравец. Ароматът не ме дразни.Много по-подредена и плътна ми прави косата от обикновения.

# 483
МАГНОЛИЙКЕ,ще чакам мнението ти кой от 3те серума-Алтерна с детелините,Керастаз Жонес и Инициалист е по-хубав като усещане  Praynig Hug За резултатите осъзнавам че се иска време,а Жонеса не си го ползвала досега.На Алтерна какъв е аромата?Също да те питам(както и който друг има опит),какъв е аромата на шампоана и маската ХРОНОЛОДЖИСТ?Новия вариант.Четох че мирише на афтършейв или подобно на Маските Нутри,Маскинтенз...Мъжко с една дума  newsm78

# 484
  • Стара Загора
В арлен са пуснали малки опаковки и на Алтерна  Hug
Те хубаво са пуснали ама кода не е активен  Sad

# 485
bubka:), ей сега подуших шампоана: има лек мъжки нюанс, вярно, но не е нещо свръхнатрапчиво; усещам и лек сироп за кашлица. Но да не те плаши, ароматът си е ок, не е пролетно-женствен, по-рязък е, но пак е приятен.

# 486
  • София

Тази година май не съм им активни кодовете нито в Арлен, нито в Рибата  #2gunfire, с което отпадна абсолютно всяка причина да се поръчва от тях, а не от Енцо!

# 487
  • Чукарландия

Тази година май не съм им активни кодовете нито в Арлен, нито в Рибата  #2gunfire, с което отпадна абсолютно всяка причина да се поръчва от тях, а не от Енцо!

Дори с 15% намаление на Редкен, нещата са по-скъпи, отколкото в Ензо (или Енцо, незнам вече кой как го нарича Joy). Peace

# 488
  • София
Ето, одеве забравих да пиша за Интенз Рипер, а не че съм го направила нарочно. Та сега да кажа, че Интенза (и шампоана, и маската) аз ги усещам хидратиращи, една от най-любимите ми серии, стара любов, даже май е и първа  Mr. Green Достъпна и прекрасна серия!  Peace

Аглая, Лили, значи другия път ще си взема Еластисайзъра с Нероли  Heart Eyes  Hug

Днес съм се омазала в корените със смес от Стимулиращата маска за скалп на ФК + масло облепиха + масло черен кимион.
По дължините се омазах със смес от Еластисайзър Екстрийм + бадемово масло + облепиха. Ще поседя няколко часа, че малко ми се позасуши косата от Червените Про файбъри и имам нужда от добра хидратация.

Взех и аз да проявявам сериозен интерес към Ливинг Прууф, заиграхте ме  Mr. Green

Много готини мини опаковчици са пуснали на Алтерна, супер, Сити благодаря, че сподели  Heart Eyes

# 489
bubka:), ей сега подуших шампоана: има лек мъжки нюанс, вярно, но не е нещо свръхнатрапчиво; усещам и лек сироп за кашлица. Но да не те плаши, ароматът си е ок, не е пролетно-женствен, по-рязък е, но пак е приятен.
Точно така е с мъжки нюанс са Хронолоджистите, не са женствени и толкова силно парфюмни както Денсифик и Дисциплин примерно.

При Рибата действаше кода за Алтерна, Арлен казаха да им се обаждаме ако има проблем с него.

# 490
Мен пък напоследък хич не ме влекат маслата в състава на продуктите... Даже бих казала, че ме отказват от покупка в някои състави, където са на челни позиции и съчетани с други второстепенни от значение съставки. Понеже си продължавам да се ровя в изследвания и научни обосновки (без никаква рекламна цел, тези с такава насоченост за мен не са никакъв надежден източник), все повече се замислям над "химията" и че всъщност най-важното е, козметиката да има патент. Защото, за разлика от невероятните описания, обещаващи чудеса в рекламните описания, друго си е да е доказано твърдението и да не са прости думи, ласкаещи те да купиш.
Разбира се и там всичко е относително, но поне има нещо зад празните приказки на повечето реклами обещаващи чудеса...

И аз мисля, че тотално се преориентирам към това, което казваш за маслата и химийката. Толкова се впечатлих от лабораториите и тестовете, които изнамерих на LP, че вече не ми се мие с друго.....освен онези 3-4 мостри на Алтерна Тен, които пазя като очите си. Mr. Green

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 13:45 от Анонимен

# 491
Пак късно се записвам и директно скачам на втория въпрос за Напура - една от любимите ми серии. Ползвала съм и ползвам:

1. шампоан за допълнително израстване на косата http://www.zlatnaribka.com/shampoani/napura-shampoani/napura-s-0 … -na-kosata-200-ml . Може и да си внушавам, но освен нови косъмчета, този шампоан ми помага косата да израсте по-бързо на дължина, което за постриганата ми косица е дар Божий Simple Smile

2. Цялата кератинова серия http://www.zlatnaribka.com/napura-c-9-rikeir-maska-za-vazstanovy … a-keratina-200-ml - отлично действие - заздравява, укрепва, подсилва - почти всичко, което търся в един продукт. След циментите на Керастаз и след екстремната серия на Редкен, кератина на Напура ми е на трето място по качество и полза. Чак след това е кератинът на Наши.

# 492
АГЛАЯ,ДЕНСИ,благодаря момичета  bouquet Така коментират,че аромата бързо отминава  Peace Значи ще го изтрая  Laughing

# 493
Аз уж тръгнах Редкен да гледам и забих пак в Алтерна  Laughing , сещам се да уточня, че като имах предвид, че безсулфатните някак не ги усещам достатъчно измивни, нямах предвид тези на Алтерна, те са ми супер, особено хайверните  Heart Eyes , оставям утре да реша дали и какво...
А СС кремчето им хубаво ли е, как се усеща?

# 494
  • Бургас/Пз
Вивиан, благодаря ти и на теб, поръчвам я, сигурна съм , че ще й хареса  Hug Hug А и в Енцо цените на Лореал са направо като в дрогерията  Peace

Така сега да ви споделя моят опит с лилавите хидратиращи Sexy Hair, благодарение на милите момичета от темата, те си знаят  Hug Heart Eyes bouquet
Напоследък бях решила, че съм прекалила с протеиновите серии, макар че не са някаква тежка артилерия тези които ползвам и че искам по-силна хидратация. Не знам защо, но повечето неща които имам са или протеинови или балансирани. Единствено Джойко Мойсчър ми беше хидратираща серия. След прочетеното за лилавите сексита, реших, че не ми се рискува да ги поръчам без проба.
Тъй като се сдобих с шампоан балсам и маска, реших че първо ще пробвам Ш и Б, после Ш и М, а накрая трите продукти заедно.
Тъй като си направих преуош с еластизайзера /тук пак да благодаря  bouquet/ , с който стоях около 2 часа /Магнолийке за съжаление като те прочетох за маслата вече бях с намазана коса  Blush, но другият път ще сложа/ реших , че ще пробвам само Шампоан и балсам.
Казано честно май направих грешка, че пробвах две нови за мен серии наведнъж /еластизайзер и Секси хеър/ , защото сега не мога да преценя , кое точно как ми е подействало.
При измиването на еластизайзера косата беше много хубаво напоена, но казано честно това го постигам и с кокосовото масло и маслото от карите, та нещо не съм особено впечатлена.
Шампоанът незнайно защо леко ми заплете дължините, но определено е много нежен и неагресивен. С балсамът постоях около 10-тина минути, но мисля, че ми идва слабичък и с нетърпение ще пробвам следващия път с маската как ще бъде.
Очаквах доста по-силна хидратация, но въпреки това ми харесва резултата и най-вече това, че не ми се загуби обемът, както се случва с други хидратиращи продукти.
Ако трябва да избирам между Лилавите Секси Хеър и Джойко Мойсчър, определено избирам вторите.

Сори за дългото излияние  Blush

Общи условия

Активация на акаунт