МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 890
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте, момичета вчера ми беше 24-тия ден от диетата на Ваня Червенкова, днес и утре съм почивка и след това я продължавам пак, моят резултат е -6 кг.
Хубав ден! Simple Smile

# 226
браво, magityy_k  Peace
още колко кг ще бориш?

# 227
  • София
Искам още 2 или 3 кг. да сваля, но се чудя като приключа диетата как да се храня, защото не искам да се получи йо-йо ефект Simple Smile

# 228
Да и мен това много ме притеснява - захранването след монодиета!

# 229
На втори ден картофен съм. Преди около час много ми прилоща и още не ми е минало. Яла съм - не съм гладувала. Това се случи и и миналия път като се опитвах  да направя диетата. Случвало ли се е на някой друг?

# 230
На мен ми се случи първия път. А на четвъртия ден ме заболяха и бъбреците, та разбрах причината. Не пиех вода въобще. Ако и ти не пиеш достатъчно вода, може и това да е причината.

# 231
Възможно е . Вчера пих 2 литра но днес ми ми беше много трудно след първия литър. Най-вероятно е това.

# 232
Здравейте, момичета! Включвам се към вас за мотивация..
Миналата година по това време горе-долу започнах диетата на Ваня, спазвах я 4 пъти и свалих около 23кг. Останах много доволна. Половин година почти не пазих нищо, но и не качвах. Обаче последния 1 месец не знам какво ми става- върнах си 5кг. Предполагам е, защото от липса на време ям по 1 път на ден и метаболизма ми никакъв го няма. Тази година започвах диетата няколко пъти но след 6-7 ден я прекъсвах, понеже не виждах разлика в кг, а преди след първите 2-3 дена свалях най-много..
Време е, да се взема в ръце. Поставила съм си цел за 2х24 да сваля 10кг.
Днес ден 1ви.
Успешен ден на диетуващите! bouquet

# 233
  • София
Goldy__ как успя да запазиш свалените килограми след като ти приключи диетата?  Simple Smile

# 234
  • София
Goldy, успех ти желая. И аз я правя за втори път и определено първия резултатите бяха доста по- добри, но какво да се прави...сега от 25.02 до днес съм -4-5 кг. Пиша го така, защото единия ту го има, ту го няма. Много бавно, но на см се усеща. Доста демотивиращо ми действа бавното темпо, затова и имам нарушения от време на време Confused

# 235
Goldy__ как успя да запазиш свалените килограми след като ти приключи диетата?  Simple Smile

Нямам представа Grinning Може би, понеже бая време я спазвах, метаболизмът си е вършил работата. Не се ограничавах, ядях си каквото ми се искаше. Точно за това, за мен това е ДИЕТАТА, спазвала съм и други, но тази си е мойта. Laughing

# 236
Успех  Goldy__  ! Аз съм на първи салатен ден . За сега имам около 3 кила надолу. Надявам се да станат повече.

# 237
Здравейте, момичета! Започнах и аз диетата на Ваня Червенкова и вече съм на втори зеленчуков ден. Опитвам да се боря и аз с нуждата от шоколад и за сега успявам, за напред ще видим. Исках да попитам тези, които са я карали тази диета пили ли сте аспирин сутрин на гладно и има ли по-добър ефект ако се приема? Аз засега не пия, защото прочетох, че силно разстройва стомаха и може да се получи язва или гастрит. Благодаря предварително.

# 238
  • София
Аз не пия аспирин  Simple Smile

# 239
Добре, супер. Simple Smile Мислех си дали няма да има по-голям ефект като пия и аспирин, но в крайна сметка по-важно си е здравето. Мерси за отговора, щом я караш и ти така едва ли е такъв проблем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт