МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 904
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте, аз от 3 дни съм едни и същи килограми, това ми действа много демотивиращо, надявах се да сваля поне още 1 кг., а и това са ми последните дни от всичките 50, някой друг да е в застой? Simple Smile

# 286
  • Русе
Здравейте, аз от 3 дни съм едни и същи килограми, това ми действа много демотивиращо, надявах се да сваля поне още 1 кг., а и това са ми последните дни от всичките 50, някой друг да е в застой? Simple Smile
И аз така бях преди месец, когато приключвах диетата. И за мен беше отчайващо Laughing Sad

# 287
  • София
Добре, а има ли някакъв шанс кантарът да мръдне поне малко? Simple Smile

# 288
  • Русе
При мен, свалените килограми бяха основно в първите 24 дена, след двата дена почивка - нищо.

# 289
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Аз след втория зеленчуков наваксах качените килограми и съм само -1,1 кг от началото на втората врътка. След като изкарам и останалите дни, мисля да спра с тази диета. Имам чувството, че организмът ми свикна с нея и не реагира според очакванията ми. Аз искам да сваля поне още 2-3 килограма, дано стане за 6 дни. В началото беше много обнадеждаващо, но сега съм доста разочарована. Но ще я приключа, щом съм се захванала. После ще видим.
Успех на всички  Hug

# 290
Здравейте, момичета! Чета ви от известно време, аз съм на диетата на ВЧ. На първи зеленчуков ден от втората врътка. Някой може ли да ми каже, с какво по дяволите да  заменя тази риба. Предните два дни завършиха злополучно в тоалетната  Sick Sick Sick, а наближават пак и направо ме е страх! Има ли някой с моя проблем и как се е справил. Важно ми е да е от първа ръка, нещо изпитано , от което да се сваля... newsm78 newsm78 newsm78

# 291
  • Русе
Здравейте, момичета! Чета ви от известно време, аз съм на диетата на ВЧ. На първи зеленчуков ден от втората врътка. Някой може ли да ми каже, с какво по дяволите да  заменя тази риба. Предните два дни завършиха злополучно в тоалетната  Sick Sick Sick, а наближават пак и направо ме е страх! Има ли някой с моя проблем и как се е справил. Важно ми е да е от първа ръка, нещо изпитано , от което да се сваля... newsm78 newsm78 newsm78
Рибата може да се замени с яйца Peace

# 292
Рибата може да се замени с яйца Peace
Офф, не съм сигурна, че ще действа при мен.Аз като бивша дюканка често чистех с яйца и вече не свалям от тях.Преди да се захвана с тази монодиета правих 7 дни на белтъци и кисело мляко и не мръднах нито грам. Може би , защото още преди това правих 10 дни житен режим и свалих от там 4 кг, затова да са се забавили нещата.Незнам , но днес ми е 18 ден от диетата и имам само -2 кг. Малко объркано го написах, но няма да ви занимавам сега с моите щуротии. Ако се насиля първи ден на риба, а втория ден на яйчица дали ще има ефект?
Благодаря, Вики! bouquet

# 293
  • София
Здравейте, може ли някой да даде съвет за захранване след приключването на диетата? Simple Smile

# 294
Добър ден, момичета! Изчезнахте всички уикенда. Маги и аз това се чудя, може би най-добре ще е да си продължим разделно хранене , но от по-щадящ вид.
Аз днес съм вече доста отчаяна. От 10 дни седя на 60 кг +/– 400 гр. и не мърдам. Cry Cry Cry Как мечтая да видя 5 отпред!!!! Днес за сега съм се примирила с рибата , хапнах една консерва риба тон, нямаше мазнина в нея. За вечеря сготвих риба плакия , ще ям само от месцето, без соса. Днес ще избутам някак, но утре....Може ли рибни пръстчета , печени върху хартия, не пържени???
 Мисля като мине втората врътка и почивката да започна 90 дневната. Тази нещо не ми действа по желания от мен начин. Като изключим това , че видимо ми се прибра много корема, равносметката дотук за 19 дни са 2 кг. Много отчайващо, наистина. Първият път с Дюкан за това време бях свалила 7 кг., а втирят път - 4 кг. Жалко, че вече не ми действат протеините.
Някой има ли опит с 90 ДД и желание да стартираме заедно???? bouquet bouquet bouquet

# 295
а ти колко кг си и колко искаш да ставаш?

# 296
а ти колко кг си и колко искаш да ставаш?
Ако въпроса е към мен, сега съм 60 кг. Незнам колко искам да стана, може би 54 като за начало.Мисля, че е достижимо. После ще видим, може и още .Висока съм само 158 см, тоест ниска... хихихи, така че има какво да се желае. Поставям си малки цели, стъпка по стъпка, за да няма разочарования. Сега целта е да падна под 60. Решена съм на сериозни и последователни действия до заветната цел. Време ми е, забелязала съм,че на всеки 4 години имам нужда от диета. Надявам се най-накрая да намеря златната среда и да не ми се налага за в бъдеще да свалям много килограми. Дано да успея, дано всички успеем!

# 297
  • София
И на мен диетата на ВЧ не ми действа Sad и затова ще направя воден ден на пълнолуние и после се мятам на 90-дневната, дано пораздвижи малко нещата и после пак се връщам тук,че съм с доста излишни кг.

# 298
  Здравейте!Присъединявам се и аз към вас.Реших да опитам и аз с тази диета на ВЧ.Че тук около мен майките много се запалиха по нея.Днес ми е 2-ри ден на картофи.Трябва ми да сваля 4-5 кила и корема малко да си прибира,че след ражданията си има.Ще видим дали ще стане.А в не плодните дни мога ли да ям поне по 1 ябълка,че много обичам плодове и те най-много ми липсват?!

# 299
Не може.
Само един вид храна за деня. Количествата не са важни.

Общи условия

Активация на акаунт