МОНОДИЕТА - тема 16

• 99 711
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
с колко кг си надолу?
нямам дигитален кантар, а механичен и хората с механичния кантар сигурно знаят, че той си има свой начин на работа - ако стъпиш напред показва повече килограми, ако стъпиш на зад по-малко. Срам ме е да си кажа килограмите, но с надеждата да ги стопя ще си призная. преди десет дни кантара ми показваше 84-85 може да стигне и 86, днес показва 80-83...

# 376
аз смятам че няма смисъл да търсим пролука... ако е казано два дни - два - все пак го правим за себе си и мойе би точно този глад стапя килограмите...
 ,,,,

Тази сутрин за пръв път, от както съм я започнала диетата, кантара показа + 300 г  #Crazy
Днес ще ми е втори плодов.......

# 377
  • София
аз смятам че няма смисъл да търсим пролука... ако е казано два дни - два - все пак го правим за себе си и мойе би точно този глад стапя килограмите...
 ,,,,

Тази сутрин за пръв път, от както съм я започнала диетата, кантара показа + 300 г  #Crazy
Днес ще ми е втори плодов.......
Не се притеснявай, нормално е да имаш + на плодовите и на млечните и аз бях така  Peace

# 378
magityy_k, благодаря! е си бъде плодов деня. Купих череши, а имам и ябълки от вчера .... така че продължавам  Flutter

# 379
Ровейки в хаотично избрани теми за диетите стигнах до извода, че и тук вместо неограничено количество храна за деня, разделена на три-четири или пет хранения, май ще е по-добре да бъде на 30 мин по малко, така стомаха ще работи цял ден, но ще има да смила само един вид храна, а другото ще си взима от организма. Отделно има тема за дъвченето... трябвало да бъде 36 пъти.. и ми е някак невъзможно, но не ми пречи преди да преглътна да се замисля за дъвченето и да направя още 5 сдъвквания в повече  - сигурно с течение на времето ще ми стане навик. Така ще започна да се храня по-бавно, с по-малки количества и храната ще стига смляна до стмаха,, а не като сега... три-четири сдъвквания и следващото....
Някой да има някакво мнение?

# 380
моето мнение е хранене 2 или 3 пъти на ден и вечеря преди 18
ако цял ден дъвчеш, цял ден ще си гладна

# 381
Herzen,хайде от сряда на врътка?

# 382
А някой да има главоболие? Чудя се от диетата ли е или съвпадение. Днес съм първи ден пиле и едвам гледам от болка  Sad

# 383
Herzen,хайде от сряда на врътка?
шъ видим  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

време не остана
 sun sun sun

# 384
А някой да има главоболие? Чудя се от диетата ли е или съвпадение. Днес съм първи ден пиле и едвам гледам от болка  Sad

при мен никакви болки

# 385
Желаещи от сряда?

# 386
  • София

На мен в сряда ми се пада началото на втората врътка, може и да се нахъсам да продължа. Днес съм на втори рибен, но вчера ми дойде и съм подпухнала, така не мога да разбера какво става и съм решила да не се качвам на кантар до сряда. Тъкмо до тогава може и да ми свърши, сега ако се меря, може и да се разочаровам  Cry. Но някак си съм демотивирана, може и да ми действат "гостите", не знам. Надявам се да устоя да сряда и след това да продължа.
Хайде, момичета, похвалете се с някое и друго минусче и ми дайте надежда  Wink

# 387
А някой да има главоболие? Чудя се от диетата ли е или съвпадение. Днес съм първи ден пиле и едвам гледам от болка  Sad

при мен никакви болки

Съмнявам се, че е от диетата  Rolling Eyes

В интерес на истината от началото на диетата нямам никакви оплаквания (ако изключим глада от време на време  Laughing ) . Чувствам се много добре - може да се дължи и на самата диета, знам ли  Thinking

delafonso, на мен ми дойде преди три дни. Аз обвиних плодовия ден за +300гр., но може и да не е от него  Crazy

# 388
  • София

delafonso, на мен ми дойде преди три дни. Аз обвиних плодовия ден за +300гр., но може и да не е от него  Crazy

Дали са добри ягодите за плодов ден, знам че не е много хубаво да се яде по много от тях, като 1 кг. , но мисля да си хапна и ягоди и череши или вишни, каквото има на пазара сега. А за тегленето по време на мензис, мисля да не си го причиняваме, само се натоварваме психически, мисля да издържа с меренето да сряда  Simple Smile

# 389
извод - всички сме в началото и всички сме в цикъл  Laughing Laughing Laughing
аз и днес се качвам и кантарчето пак показва 81, но това не ме демотивира.... четейки как е нормално да сваляш по три килца за месец, а аз 4 за десет дни.... знам че след два-три, четири дни ще видя заветната седмица и много се радвам. В момента ми е достатъчна мотивация че 100% тръгнах на доло

Общи условия

Активация на акаунт